کنسول خانگی Ouya در E3 حضور خواهد داشت

doostanehsoft

کاربر سایت
Ouya در پارکینگ (توقف‌گاه)ـی با حضور E3 به نمایش و تبلیغ گسترده برای توسعه‌ی سیستم خود می‌پردازد.

ouyaparking_610.jpg

Ouya امسال در E3 حضور خواهد داشت و حضور خود را بروی عموم باز می‌کند؛ و مثل رفتار معمول سازندگان دیگر کنسول‌ها، همه را برای توسعه‌ی آن تشویق می‌کند.

نمایش Ouya در پایین خیابان، مرکز همایش‌های لس آنجلس که E3 در پارکینگ آن حضور دارد برگزار می‌شود. آنها تلویزیونی با کنسول Ouya آماده خواهند کرد که از 11 تا 13 ژوئن برقرار است و ساعت به ساعت به مدت سه روز بازی‌های مختلف و متفاوتی را نشان می‌دهد.

منابع خبری

آخرین ویرایش:
این فکر کنم همون کنسولیه که با کیک استارتر و کمک مردی ساخته شد سیستم عاملش هم اندرویده فکر کنم چون قبلا یه همچین چیزی دیده بودم .در کل به درد ما نمیخوره ما از پس همین ps4 و xbox720 بر بیام هنر کردیم .

کلا تو ایران که کسی احتمالا وارد نمیکنه یه 5 سال میگذره بعد این آرشیودارا میرن از ای بی میخرن قد خون باباشون میفروشن به خلق الله
در ضمن گویا اویل 4 براش پورت خواهد شد

ارزش 1$ رو هم نداره کنسولی که بیسش اندروید باشه

اتفاقا برای بازیسازان مستقل خیلی خوبه, هر تیم مستقلی میتونه براش بازی بزنه.
افراد مستقل هم چون فکرشون آزاده و لای منگنه ناشرای بزرگ نیستن میتونن ایده های انقلابی پیاده سازی کنن.
برای بازی ساز خوبه نه پلیر

آخرین ویرایش:
ارزش 1$ رو هم نداره کنسولی که بیسش اندروید باشه

اتفاقا برای بازیسازان مستقل خیلی خوبه, هر تیم مستقلی میتونه براش بازی بزنه.
افراد مستقل هم چون فکرشون آزاده و لای منگنه ناشرای بزرگ نیستن میتونن ایده های انقلابی پیاده سازی کنن.

به نظرم اگر بازی سازان ایرانی بتونن روش مانور بدن خیلی عالی میشه چون SDK این کنسول رایگان هست و به راحتی متونن روش بازی بسازن
واقعا اگر ایران پشتیبانی کنه خیلی عالی میشه
از طرفی این کنسول پتانسیل خیلی خوبی برای ورود داره و اونم توسعه ی بازی به راحتی هر چه تمام هست

به نظرم اگر بازی سازان ایرانی بتونن روش مانور بدن خیلی عالی میشه چون SDK این کنسول رایگان هست و به راحتی متونن روش بازی بسازن
واقعا اگر ایران پشتیبانی کنه خیلی عالی میشه
از طرفی این کنسول پتانسیل خیلی خوبی برای ورود داره و اونم توسعه ی بازی به راحتی هر چه تمام هست
وا... بازی سازای ایرانی توانایی و دانش فنیشون هنوز قد نمیده پروسس ها رو ترد کنن و روی چنتا هسته مختلف اجرا کنن. کاری به sdk نداره . روی اندروید هم کلا یکی دو نفر رو میشناسم که واقعا قابلیت دارن و علم برنامه نویسیشون خوبه
بقیه فقط برنامه نویسن !@#$%^

آخرین ویرایش:
وا... بازی سازای ایرانی توانایی و دانش فنیشون هنوز قد نمیده پروسس ها رو ترد کنن و روی چنتا هسته مختلف اجرا کنن. کاری به sdk نداره . روی اندروید هم کلا یکی دو نفر رو میشناسم که واقعا قابلیت دارن و علم برنامه نویسیشون خوبه
بقیه فقط برنامه نویسن !@#$%^

بازی سازان رو نمیدونم اما بچه هایی دیدم که برنامه مینویسن که ترد نویسی خوبی داره
بازی ساز برای اندروید من زیاد دیدم اما چون پول نمیذارن برای این کار اینجوری میشه

جالبه اکثر افرادی ک تو جامعه میبینم از نظرات دیگران منشاء میگیرن مثلا imdb ی فیلمی رو زده 10.10 همه عجب فیلمی چقدر قشنگ .... حالا فیلم رو ندیده عجب فیلمی خیلی قشنگه :)) یا همین کنسول اگه نقد خوب ازش میشد همه اینجا میگفتند عالیه .

هنوز 1 ویدیو هم از این کنسول منتشر نشده چطوری میگید مضخرفِ ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or