کنسول جدید نینتندو wii uاز دیسکهای بلوری پشتیبانی نمیکند

• Thread starter Thread starter 8030
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

8030

کاربر سایت
Wii_u.jpg

یک خبر بسیار خوب برای گیمرهای ایرانی این است که کنسول جدید نینتندو از دیسکهای بلو ریblu rayپشتیبانی نمیکند .این خبر از این لحاظ اهمیت بسیاری دارد که روند هک وکپی خور شدن این کنسول راحت تر و زودتر انجام میشود وبا توجه به مدیای بکار رفته در کنسول قبلی wiiوبا توجه به اینکه این کنسول نیز از دیسکهای wiiپشتیبانی میکند وبا توجه به این که مدیائی که در این کنسول به کار رفته یک نوع فرمت بسیار فشرده شده ازhd-dvdمیباشد که25گیگابایت نیز ظرفیت داردواین خبر دوتا اهمیت دارد:
1.قیمت تمام شده بازی ها به صورت کپی بسیار ارزانتر خواهد بود نسبت به بلو ری
2.رایترهای رایج در بازار به راحتی قابلیت کپی این نوع دیسکها رو از لحاظ سخت افزاری دارند.
منبع:http://www.develop-online.net/news/37932/Nintendo-Wii-U-disc-capacity-at-25GB
http://kotaku.com/5809701/wii-u-discs-will-be-25gb-in-size

2.رایترهای رایج در بازار به راحتی قابلیت کپی این نوع دیسکها رو از لحاظ سخت افزاری دارند.

مگه مدیای اصلی این کنسول از لیزر آبی استفاده نمیکنه؟ از بلو-ری سونی و همکاراش پشتیبانی نمیکنه چون متد اونا فرق داره و استفاده ازش لایسنس میخواد، وگرنه خودش که لیزر آبی هست.

مدیائی که در این کنسول به کار رفته یک نوع فرمت بسیار فشرده شده ازhd-dvdمیباشد که25گیگابایت نیز ظرفیت دارد
HD-DVD که چند سال پیش رسمآ منقرض شد رفت ! توی اون دو تا منبع هم صحبتی از HD-DVD نشده !

HD-DVD که چند سال پیش رسمآ منقرض شد رفت ! توی اون دو تا منبع هم صحبتی از HD-DVD نشده !

خوب وقتی بلو ری نیست وhd-dvdهم نباشه در حال حاضر ما تو دنیا فقط همین دو تا مدیا رو داریم که ظرفیتشون بالای 20گیگ هست.البته من خودم هم شک کردم به اینکه الان خیلی وقته hd-dvdفاتحه اش خونده شده ولی ما مدیای دیگه نداریم که اینقدر ظرفیت داشته باشه به جز این دوتا
شاید میخواد با همین dvdهای دولایه معمولی یه فرمتی روشون اجرا کنه که ظرفیتشون روی کنسول
که دی کامپرس میکنه بشه25گیگابایت دقیقا مثل کاری که 360میکنه اما با درصد بیشتر ...
به طور مثال یه بازی مثل gta-ivروی کامپیوتر 14گیگ فضا اشغال میکرد ولی همین بازی رو با فرمت 360کرده بودنش توی6.9گیگا بایت برای ایکس باکس یعنی بازی اینقدر روی هارد 360جا میگرفت یعنی یه چیزی کمتر از نصف.
احتمال اینکه همین استراتجی روی این کنسول جدید هم پیاده شده باشه هست یعنی با یه فرمت ساختگی ظرفیت روی دیسکها که توسط رایتر خونده میشن 7.9گیگ باشه ولی روی دستگاه بعد از دی کامپرس شدن 25گیگ...با توجه به اینکه کنسول داره از بازیهای wiiهم پشتیبانی میکنه این احتمال وجود داره...که بسیار هم خبری خوبی هست چون دیگه براحتی میشه بازی ها رو کپی کرد:d

یکی از بچه ها که یه نوعی از کارت حافظه رو گذاشته بود و گفته بود مدیاش شبیه ایناست! چی شد پس؟ :blink:

الان اینجا نوشته مدیاش یه نوع دیسک اپتیکه، ولی بلو-ری نیست! HD-DVD هم که خوب با توجه به این که از بلو-ری شکست خورده و اینها هم مغز خر نخوردند (:blink:) استفاده نمی کنند.

یعنی یه نوع دیسک اپتیک جدید مد نظرشونه؟ یه چیزی مثل UMD برای پی اس پی؟
89.gif

یکی از بچه ها که یه نوعی از کارت حافظه رو گذاشته بود و گفته بود مدیاش شبیه ایناست! چی شد پس؟
اشتباه گرفتی، اون برای PS VITA بود !
اینجا تاپیک Wii U هستش :d

• Like
Reactions: mahi58
HD-DVD که پشتیبان اش Toshiba بود، که در رقابت با Sony که پشتیبان Blu-ray بود اعلام شکست کرد.
در نتیجه HD-DVD از رده خارج شده و منقرض شده هست، پس HD-DVD در کار نیست.

استاندارد دیسکی هم که فعلا معرفی شده هست و از 25 گیگ اطلاعات در یک لایه پشتیبانی می کنه Blu-ray هست، پس به احتمال خیلی زیاد دیسک های این دستگاه هم Blu-ray هست.

بعید هست که دیسکی خاص برای این کنسول عرضه بشه، چون این کار نه صرفه اقتصادی داره، نه سازندگان 3rd party رو راضی می کنه.

همچنین، بجثی که امروزه خصوصا در کنسول قبلی نینتندو یعنی Wii مطرح شد، بحث Drive Emulator ها هستند، که Backup ها رو از روی هارد یا هر Media Storage Device دیگه می خونن، پس نگرانی از بابت دیسک ها نیست.

آخرین ویرایش:
دوستان تو یکی از تاپیکا به این پست برخوردم

نوشته شده توسط littlebigplane
منبع ؟!:d
انگار خیلی مبحث هک نشدن یه کنسول براتون ثقیله نه ؟!:d
عزیزم اون آدم بد قول زیرش زاییده !من خوب میدونم کجا گیر کرده ! راه فرار هم نداره
یه جورایی هم تو کار کپیخور کردن و هم تو کار تعمیر و هم تو کار فروش کنسول هستم
کلا من کپیخورم و برای کپی بازی کردنم هم دلیل دارم ( که بنا به صلاحدید مدیران سایت نمیتونم بیان کنم)
ولی در مجموع اگه بازی اصل 2 تومن باشه و بازی کپی 2 تومن من بازهم کپی میخرم ( اگه دوست داشتی پخ کن برات بگم اونجا )

ولی الان موضوع هک داره کاملا به ... میره

تو همین E3 2011 نینتندو کنسول جدیدشو با مدیای جدیدی معرفی کرد که نه خامش بیرون از کمپانی پیدا میشه و نه توسط درایوهای دیگه قابل شناسایی هستش !( حتی سایزش هم به درایوهای معمولی نمیخوره )

عزیزم اون آدم بد قول زیرش زاییده !من خوب میدونم کجا گیر کرده ! راه فرار هم نداره
کلا من کپیخورم و برای کپی بازی کردنم هم دلیل دارم ( که بنا به صلاحدید مدیران سایت نمیتونم بیان کنم)
ولی در مجموع اگه بازی اصل 2 تومن باشه و بازی کپی 2 تومن من بازهم کپی میخرم ( اگه دوست داشتی پخ کن برات بگم اونجا )

تو همین E3 2011 نینتندو کنسول جدیدشو با مدیای جدیدی معرفی کرد که نه خامش بیرون از کمپانی پیدا میشه و نه توسط درایوهای دیگه قابل شناسایی هستش !( حتی سایزش هم به درایوهای معمولی نمیخوره )

کلا فکر هک نشدن رو بیخیال شو:دی

حالا نه که دقیقا یه مدیای جدید رو معرفی کنه، ولی احتمالش میره، چون درایو بلو-ری نداره و از نوع دیسک اپتیک هم قراره باشه، بنابراین می تونه یه چیزی باشه مثل UMD برای پی اس پی، ولی آیا UMD باعث شد پی اس پی کپی خور نشه؟ نه! :mrgreen:
ایشون نظر شخصی خودشون رو گفتند، ولی مدیا به تنهایی دلیل کافی بر هک نشدن نیست. نمونه اش هم PS3 و PSP خودمون. :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or