کنسول جدید در سال 2009

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
zeebo_console.jpg

سلام
همه می‌دانیم که Apple علاقه زیادی به وارد شدن در دنیای بازی‌های ویدئویی داشت و طراحی iPhone و iPod‌های لمسی نیز شاهد این مدعاست و حالا شاهد آن خواهیم بود که بزودی کنسول جدیدی نیز به عرصه رقابت در صنعت بازی وارد خواهد شد. یک شرکت برزیلی به نام Tectoy، کنسولی به نام Zeebo در دست ساخت دارد که در 2009 منتشر خواهد شد.

John Rizzo، سرپرست اصلی این پروژه می‌گوید:" بله. اسم عجیبی است، همانطور که Wii نیز در ابتدا عجیب و غریب بود و خیلی‌های عقیده داشتند که احمقانه است... ولی حالا به آن نگاه کنید که چه وضعیتی دارد".

او همچنین در مورد چگونگی انتشار Zeebo توضیح می‌دهد:" فعلا تمرکز ما بر روی برزیل است و سپس مکزیک و پس از آن هم مناطق دیگر آمریکای لاتین را پوشش می‌دهیم. یک سال بعد به سمت چین و هند می‌رویم که البته نیاز به تحقیقات دقیقی در مورد آن مناطق داریم".

Zeebo در زمان انتشار، شبکه آنلاین نیز خواهد داشت و بازیباز‌ها می‌توانند از طریق آن بازی‌هایی را بخرند و یا دانلود کنند. در حالت کلی، این شبکه بسیار به PSN و XBL شبیه است. این کنسول با همکاری 12 شرکت مختلف، درست شده است.

این کنسول با بازی‌هایی مانند FIFA 2008، Need for Speed Carbon، Prey، Crash Nitro Kart و Quake لانچ می‌شود که برخی از آن‌ها نیز بصورت رایگان قابل دریافتند. در انتهای 2009 لیست بازی‌های Zeebo به 51 عنوان خواهند رسید.

مشخصات این کنسول
The Zeebo console

• ARM 11 / QDSP-5 running at 528Mhz
• Qualcomm Adreno 130 Graphics Core
• 1 GByte NAND Flash
• 160 MB RAM, 128 MBytes DDR SDRAM + 32Mbyte stacked DDR SDRAM in MSM7201A
• VGA (640 x 480) - 4:3 aspect ratio
• 3G (scaling back to 2.5G or 2G where necessary)
• 3 USB ports 2.0 Standard A (for accessories)
• SD Card Slot / Interface
• Interface: USB HID
• Power: AC adapter 5V 3A
• Consumption: 15 W max.
• Graphics: 4 million triangles / second
• Audio: 8 channels simultaneous MP3, ADPCM, MIDI
• Resolution: 640×480
• Size: W x D x H - 157 x 215.4 x 44 mm
• Weight: 1.3kg
• Sensitivity: <- 106 dBm (in UMTS)​

این نشون از جو گیر بودن-اپل هست حتما میخواد کنترلر های تچ اسکرین بزنه:cheesygri
یکی نیست بهش بگه -دیر اومدی زودم میری;)

این نشون از جو گیر بودن-اپل هست حتما میخواد کنترلر های تچ اسکرین بزنه:cheesygri
یکی نیست بهش بگه -دیر اومدی زودم میری;)
سلام.
به نظر من اینطور نیستش. من به این کنسول امید دارم چونکه فکر میکنم به زود اومدن یا زود رفتن و این حرفا ربطی نداشته باشه. موضوع یه حساب ساده هستش. بازیسازهای ژاپنی دارن میرن سمت غربی شدن. این وصط چه کنسولی توی غرب ارزش زیاد داره؟ Xbox... و حالا هم Apple اومده و توضیح کنسول رو دقیقا اول از غرب شروع کرده و بعد شروع به عرضه ی جاهای دیگه میکنه. به نظر من هدف اصلی این کنسول رقابت با Xbox و تصرف بازار غرب هستش. البته میدونم که کار سختی هست ولی با کمی تلاش حتما رقیب جالبی میشه. ما میدونیم که تبحر Apple در تبلیغات خیلی زیاد هستش. فکر کنم حتما یه سری تصمیمات برای پیشرفت کنسول جدیدشون دارن

این کنسول Zeebo ربطش به Apple چیه که شما اینجا دارید حرف از کنسول Apple میزنید ؟
البته به کار بردن اسم Apple توی خبری که هیچ ربطی به این شرکت نداره؛ هم جای سوال داره

بابا ! جناب کنجی ! راست میگه این کنسول ماله اپل نیست! که هی نظرات گهر بار میدین ! اسم اپل توی خبر اومده که گفته اونم میخواد کنسول بده اسم شرکتش اینه Tectoy نه اپل ! یعنی با خودتون فکر کردین که شرکتی مثل اپل میاد و همچین کنسولی میده ؟؟؟ اگه بخواد بیاد یه کنسول میده که توی نو اوری کل همه ی کنسول ها رو بخوابونه مثل همین iphone پس دیگه نگید اپل;)

همه می‌دانیم که Apple علاقه زیادی به وارد شدن در دنیای بازی‌های ویدئویی داشت و طراحی iPhone و iPod‌های لمسی نیز شاهد این مدعاست و حالا شاهد آن خواهیم بود که بزودی کنسول جدیدی نیز به عرصه رقابت در صنعت بازی وارد خواهد شد. یک شرکت برزیلی به نام Tectoy، کنسولی به نام Zeebo در دست ساخت دارد که در 2009 منتشر خواهد شد.[/QUOTE]
سلام.
من فکر میکردم که این شرکت برزیلی همراه با کمپانی Apple این کنسول رو ساخته. پس چرا قبلش در مورد شرکت Apple صحبت شد؟؟؟ :confused:

این هر چی هست یه چیزی تو مایه هایه DS , ....
باید باشه اینطور که من فهمیدم مونیتور سر خوده
درسته؟
به نظر نمیاد مونیتور سر خود باشه.اونوقت از اون کنسولهای ضعیف میشه.
کم سر بازیهای انحصاری کنسولها مثل متال گیر جدل بود...اینم اومد وسط.راستی دسته هاش نسبت به یک کنسول جدید زیاد ضایع نیست؟

کلآ این Zeebo چیزی نیست که بخواد با کنسولهای دیگه رقابت بکنه. به چندین و چند دلیل :
1. سازنده کنسول یه شرکت ناشناخته برزیلی هست و کنسول رو برای بازارهایی مثل برزیل , چین , هند و روسیه و مکزیک تهیه کرده. (حالا شاید در آینده بقیه جاها هم بره)
2. این کنسول اصلآ بازی ای به صورت خارجی نداره و گویا فقط به صورت آنلاین میشه از یه سرویسی بازی دانلود کرد (یعنی یه اعتباری میگیرین و بعد بازیها رو دانلود میکنین) یه چیزی مثل کنسول Phantom که با اون همه بلند پروازی نابود شد.
3. سخت افزار کنسول که جدآ حرفی برای گفتن نداره و حداقل مثل Wii کنترل عجیبی هم نداره که متفاوت باشه.
4. وقتی اولین بازیهای کنسول NFS Carbon !! و Prey و Crash Nitro Kart باشن , معلوم نیست بعدش چی میشه !
کلآ به نظر میاد این کنسول برای کشورهایی باشه که بازار بازیهای کنسولیشون خیلی ضعیفه.
اینم یه عکس دیگه از Zeebo :
9rrp68.jpg

برای من هم واقعا خیلی سوال شده ! اول این خبر اپل چکاره بود !!
الان چند سال هست که اپل میخاد کنسول بازی ارایه کنه اما هرچی فکر کردم باز هم ربطی بین این کنسول که شما معرفی کردین و شرکت اپل ندیدم !!

اگه واقعاً هيچ جاذبه اي نداره پس چرا دارن کنسول ميدن بيرون ؟
شايد اين برای اينه که فقط اسم يه کنسول تو دهن مردم بيوفته ، نميدونم
يا اينکه مثلاً ميخواستن واسه شروع اگه شکست خوردن يه کنسول ضعيف بدن که زياد ضرر نکنن
بعد که کنسول يه اسمی در کرد کنسول بهتری بسازن
گرچه کسی چه ميدونه شايد جاذبه اين کنسول آنلاينش باشه (ولی بدون بازی انحصاری و با بازی های قديمی ؟)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or