کنسول جدید انگشتی!

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
tuttuki_bako.jpg

ژاپن کشوری است که همیشه در تولید محصولات خود از ایده‌ها و خلاقیت‌‌های خاصی بهره می‌برد و یک گام از رقیبان خود پیش‌تر است. چیزی که در تصویر مشاهده می‌کنید یک کنسول دستی است که یک سوراخ در کنار ان تعبیه شده. وقتی که شما انگشتتان را در داخل ان ببرید، انگشت‌شما بصورت دیجیتالی در محیط مجازی این کنسول قرار می‌گیرد.

این محصول که ساخته شرکت Bandai می‌باشد، tuttuki bako نام دارد. این کنسول در طول بازی حالت‌های متفاوتی را در پیش روی بازیباز قرار می‌دهد که بسیار جالب و دیدنی هستند.

tuttuki_bako_screens.jpg

Source

آخرین ویرایش:
از زمانی کنسول دستی Wondersawn Color شرکت بندی، همیشه منتظر بودم تا این شرکت کنسول دستی جدیدی رو معرفی کنه.:love:

فقط خدا کنه مثل کنسول دستی قبلیش هی فرت و فرت براش FF بسازن:cheesygri

خیلی جالبه!
امیدوارم DQ هم واسش بسازن!
این انگشت ما توی اون دستگاه همین انگشت به نمایش درمیاد؟ یعنی نقش دسته رو نداره؟ :eek:
تصور کن روزی رو که این انگشت ما توی این کنسول تبدیل شه به اکسکالیبور :love:

آقا ازین چیزها نذار نفس لوامه مون از کار افتاده ایده های شنیع به ذهن آدم میاد:دی
البته از ژاپن بعید نیست همچین کاری که من فکرش رو میکنم روی این کنسول پیاده کنه، خیلی جذاب خواهد شد.

میگم فقط یه سوال برام پیش اومده :
بجز انگشت اشاره میشه از انگشتهای دیگر هم بعنوان این کامپایلر استفاده کرد یا این کنسول شگفت انگیز فقط انگشت اشاره دست راست رو به رسمیت می شناسه !؟ :دی

میگم فقط یه سوال برام پیش اومده :
بجز انگشت اشاره میشه از انگشتهای دیگر هم بعنوان این کامپایلر استفاده کرد یا این کنسول شگفت انگیز فقط انگشت اشاره دست راست رو به رسمیت می شناسه !؟ :biggrin1:

حالا حامد فرض کن اینو گرفتی، به جز انگشت اشاره با انگشتهای دیگت میای کار میکنی باهاش خوب ؟ :biggrin1: توی متن که گفته انگشتان، نگفته فقط یه انگشت ! حالا این هم زیاد مسئله مهمی نیست ...

خیلی دستگاه باحالیه
من حتما" میخرم تا ببنیم این انگشت به جز کارای بدرد نخور! به چه کاری میاد :دی

پ.ن:صنعت Handheld Consoles چقدر خوب داره پیشرفت میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or