کنسولهای من

سلام دوستان برای دیدن کنسولهای من از نزدیک میتونید برید نماشگاه برج میلاد غرفه بازی رایانه
اقا اونها ماله شما بود خيلي باحال بود من از نزديك ديدم واقعا نظير نداره دوتا نيو جيو از كجا اوردي به اين تميزي كلا بچه ها پيشنهاد ميكنم حتما يه سري به اين غرفه بزنيد تازه من پرسيده بودم ميگفتن باز هم از اين كنسولهاي قديمي هست كه فضاي بيشتر ميخواسته كه مساحت غرفه اجازه اين كار نميداد اقا خيلي ارشيو خوبي داري :x:x:xاقا اسم شما فرزاد نيست:-/

اقا اونها ماله شما بود خيلي باحال بود من از نزديك ديدم واقعا نظير نداره دوتا نيو جيو از كجا اوردي به اين تميزي كلا بچه ها پيشنهاد ميكنم حتما يه سري به اين غرفه بزنيد تازه من پرسيده بودم ميگفتن باز هم از اين كنسولهاي قديمي هست كه فضاي بيشتر ميخواسته كه مساحت غرفه اجازه اين كار نميداد اقا خيلي ارشيو خوبي داري :x:x:xاقا اسم شما فرزاد نيست:-/

ممنون دوست عزیز بله فضا کم اومد 12 کنسولو برگشت دادم من محسن هستم فرزاد دوست خوب منه:)

سلام

منم از دیدن کنسول های زیبای شما که نشون دهنده ارزشی هست که برای این صنعت قائل هستین، لذت وافری بردم. (نذار بگم تنها چیزی بود که ارزش دیدن داشت ...) واسه همین برای بچه هایی که امکان اومدن ندارن/نداشتن چنتا عکس قرار میدم.

پانوشت: عاشق اون Game Boy ـه ام ...

آخرین ویرایش:
سلام

منم از دیدن کنسول های زیبای شما که نشون دهنده ارزشی هست که برای این صنعت قائل هستین، لذت وافری بردم. (نذار بگم تنها چیزی بود که ارزش دیدن داشت ...) واسه همین برای بچه هایی که امکان اومدن ندارن/نداشتن چنتا عکس قرار میدم.

پانوشت: عاشق اون Game Boy ـه ام ...

آقا ممنون زحمت کشیدی دستت درد نکنه فدات:)

[FONT=&quot]منم اول یه آتاری داشتم که بابام 5000 تومن خریده بود[/FONT] .......
[FONT=&quot]جالبه[/FONT]...
[FONT=&quot]این نوشتت برام جالب بود،چون زندگی نامه ی گیمری من هم تقریبا اینجوری بود[/FONT].
[FONT=&quot]البته من برای خریدن[/FONT] PS2 [FONT=&quot]مجبور شدم 15 روز و برای[/FONT] PS3 [FONT=&quot]چهل روز در تهران کار کنم(اونم چه کاری! پدرم در اومد[/FONT]!!!)
[FONT=&quot]اما اعتراف میکنم هیچکودومش مثل سگا و میکرو(مخصوصا سگا) تو تاریخ ظهنم حک نشد[/FONT].

داداش میشه توضیح بیشتری بدی...
بازی های سوپر نینتندو حدود 4 مگا بایت حجم داره،اما یه فلاپی دیسک 1.4 مگابایت حجم داره
چطوری روش جا میشه!؟
یکی از دوستان داره و میخواد بفروشه،اما خیلی گرون میگه(نصف قیمت پلی3!!!)،نظرت چیه؟

داداش میشه توضیح بیشتری بدی...
بازی های سوپر نینتندو حدود 4 مگا بایت حجم داره،اما یه فلاپی دیسک 1.4 مگابایت حجم داره
چطوری روش جا میشه!؟
یکی از دوستان داره و میخواد بفروشه،اما خیلی گرون میگه(نصف قیمت پلی3!!!)،نظرت چیه؟

والا من نظری ندارم داداش بالاخره آرشیو جمع کردن هزینه داره چه من که اون زمان قیمتهای بیشتر از اینارو دادم چه شما که الان میخوای بخری;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or