کنسولتان تعمیر شد؟!

منم کنسولم 3 چراغ قرمز شد بردم nextgen برام درست کرد .تا 1 ماه و نیم هم درست بود اما باز خراب شد بازم درستش کردم اما فایده نداشت.فکر کنم سطل اشغال جای مناسبی برای کنسول من باشه .

دوستان کسی اطلاع داره که افرادی که کنسول رو تعمیر می کنن باهاش چی کار می کنن که 55 تومن از آدم می گیرن؟
قطعه عوض می کنن؟
اتصالات پایه های cpuیا gpu رو چک می کنن؟
یا...
کسی اطلاع نداره که تعمیر کار ها کنسولو چه جوری تعمیر می کنن؟

از اينا كه تو ايران ريخته
چه چيزه خاصي داره كه تو ايران پيدا نميشه

واشر نايلوني، واشر فيبري، واشر فلزي با قطر خارجي 9 ميلیمتر توی ایران نیست. خنک‌کننده‌های نقره‌ای Arctic Silver این‌جا نیست. Thermal Pad هایی که الان زیر رم‌های 360 چسبیدن توی تهران نیست. باید از خودت یه‌سری روش‌های جای‌گزین به کار ببندی که یه مقدار مشکله.
دوستان کسی اطلاع داره که افرادی که کنسول رو تعمیر می کنن باهاش چی کار می کنن که 55 تومن از آدم می گیرن؟
قطعه عوض می کنن؟
اتصالات پایه های cpuیا gpu رو چک می کنن؟
یا...

X-Clampها باز می‌شن. جاشون چهارتا پیچ می‌ذارن و یه سری کارهای دیگه.

میشه یکنفر بگه این روش سشوار صنعتی چطوری هست با سشوار چکار میکنن؟
اصلا به این روش فکر نکن.

اله من يک هفته پيش 3 چراغ شد دادم .com درست کرد البته بخاطر اينکه اين چند هفته بازيه جديدي واسه x360 نيومده بود باهاش بازي نكردم امروز که adsl وصل شد خواستم باهاش به live وصل شم که باز 3 چراغ شد و داره فاني رو گفت حالا 3 شنبه آينده يه x360elite با wii ميگيرم راحت

Elite هنوز Hack نشده و بازی‌های Copy رو نمی‌خونه، پس خریدش حالا درست نیست.

انقدر نیاید بگید 360 اینطوری شد اونطوری شد بعدش دار فانی رو وداع گفت!شماها مگه با 360 چیکار میکنید که انقدر زود خراب میشه یعنی اگه من برم 360 بخرم عین بچه آدم بشینم باهاش بازی کنم بازم امکان خرابی داره؟

بله داره.
البته اگه بتونی 360هایی که به تازگی تولید می‌شه و حالاحالاها به ایران نمی‌رسه رو بخری، تقریبا امکان خرابی لحیم‌ها از بین رفته.

منم کنسولم 3 چراغ قرمز شد بردم nextgen برام درست کرد .تا 1 ماه و نیم هم درست بود اما باز خراب شد بازم درستش کردم اما فایده نداشت.فکر کنم سطل اشغال جای مناسبی برای کنسول من باشه .

سعی کن خودت درستش کنی. اگه دقیق مطالعه کنی و حوصله داشته باشی می‌تونی احتمال زیاد درستش کنی.

انقدر نیاید بگید 360 اینطوری شد اونطوری شد بعدش دار فانی رو وداع گفت!شماها مگه با 360 چیکار میکنید که انقدر زود خراب میشه یعنی اگه من برم 360 بخرم عین بچه آدم بشینم باهاش بازی کنم بازم امکان خرابی داره؟

دوست من كار از اين حرفا گذشته مثلا فكر ميكني كسي كه نزديك 450 - 500 پول كنسول داده ازش دست استفاده نمي كنه؟ من بجرات ميگم كه90 درصد بچه ها كنسولشون رو مثل چشماشون حفظ ميكردند (مثل خودم) ولي متاستفانه:(( من نمي دونم چرا كيفيت ساخت اينقدر پايينه وچرا كسي يا كساني از ماكروسافت به صورت گسترده شكايت نمي كنند :confused: ولي در حرصورت 360 از اين نظر كنسول قابل اطميناني نيست:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or