شایعه کنسل شدن بازی Prey 2

Cj_sa

کاربر سایت
سلام
بر اساس یک شایعه بسیار قوی،کمپانی Bethesda خبر کنسل شد بازی Prey 2 را به احتمال زیاد هفته ی آینده اعلام خواهد کرد.

prey-2.jpg

بقول PS Focus ،یک منبع مورد اعتماد گفته است که کمپانی سازنده بازی Prey 2 یعنی Human Head Studios این بازی را چندی پیش کنسل کرد بود.
دلیل این گمانه زنی ها اطلاعات کمی است که از بازی بعد از آنونس شدن آن به بیرون درز پیدا کرده است همچنین کنسل شدن سه کنفرانس در خصوص این بازی در چند ماه گذشته باعث دامن زدن به این شایعات شده است.
منبع این سایت خاطرنشان کرده است که کمپانی Bethesda در هفته ی آتی خبر کنسل شدن این عنوان را اعلام خواهد کرد.
Bethesda هنوز جوابی به این خبر نداده است و در جواب VideogameWriters گفته است:"متشکرم بخاطر بروز این خبر،اما ما جوابی برای این قضیه نداریم"
این بازی در March 2011 برای اولین بار آنونس شد و قرار بود برای کنسول ها و PC امسال ریلیز شود.
موفق باشیم

منبع

البته چیز مالی هم نبود ! همون شماره اولش بعد از Prototype ضایع ترین سناریو تاریخ بازیهای کامپیوتری رو داره ! حمله موجودات فضایی + افسانه های سرخپوستی و ته مایه های یک ملودرام عاشقانه ... ! بفرمایید سالاد فصل .

الان سناریو مهم میشه دیگه؟نه؟!:d

نسخه دوم نمایش های خیلی خوبی داشت و با اینکه ذره ای شبیه به نسخه اول نبود ولی یه چیز کاملا منحصر بفرد بنظر میرسید.به هر حال امیدوارم واقعیت نداشته باشه تا تنها FPS متفاوت امسال رو از دست ندیم.

پ.ن:کسانی که از 2007 به بعد شوتر بازی می کنند Prey هم دوست ندارند...

0mfbmoanwgadl11saao.gif

===
الان سناریو مهم میشه دیگه؟نه؟!
yahoo_4.gif
گیم پلی بازی و اسلحه های یونیک و اتمسفرش و مکانیزم پورتال ـش خیلی خوب بود ؛ اما دیگه تا این حد داستان و سوژه نباید مسخره باشه ! تازه ، نمیمُردی هیچ وقت ! :دی
===
P.S : You'd better shut your big mouth .

آخرین ویرایش:
اون از شماره اولش که بعد از 10 20 سال و n تا قصه اومد ، این هم از این :)) ...
خدایی اگر طبق برنامه میومد بایستی شک میکردیم !
البته چیز مالی هم نبود ! همون شماره اولش بعد از Prototype ضایع ترین سناریو تاریخ بازیهای کامپیوتری رو داره ! حمله موجودات فضایی + افسانه های سرخپوستی و ته مایه های یک ملودرام عاشقانه ... ! بفرمایید سالاد فصل . [2]

بازی تکمیل بود چه مرگشون شد یهو
Prey یکی از بهترین fps هایی هست که بازی کردم . نمایش های این شماره هم جدا عالی بود. یکی از بهترین FPS هایی بود که قرار بود بیاد . خیلی مسخره هست اگه کنسل بشه و باید به عقل بسزدا شک کرد

منم از این خبر ناراحت شدم ! نسخه اول خیلی خیلی عالی کار شده بود و خیلی ها از جمله خودم منتظر نسخه دوم بودیم !!
امیدوارم این خبر شایعه ای بیش نباشه !

مقابله به مثل و اینا دیگه ؟:|:biggrin1: !
نه بابا :d ( اره :|:d )

کلا یه سری بازیها هستن که همچین اسکریپت خوبی ندارن ، یونیورس خدایی هم ندارن ولی در کل مکانیزم گیمپلی و گرافیک خوب و رو اعصاب نبودن بقیه ی عوامل باعث میشه در کل چیز خوبی از کار دربیاد ، Prey هم با اینکه داستان تخیلی بدی هم نداره ، یه چی در حد Cowboys Vs Alien ِ خودمونه :دی ولی همون بقیه ی عوامل باعث میشه بازی دوست داشتنی باشه :d

احتمال خیلی زیاد خبر کنسل شدنش هم دقیقا روز اول April منتشر میشه :دی از الان تا 5-4 April هر خبری بیاد من باور نمی کنم :دی
آره احتمالا حقه ی Bethesda برای دروغ اول آپریل امساله. خصوصا با در نظر گرفتن لحن جواب دادنشون به خبر. "متشکرم بخاطر بروز این خبر،اما ما جوابی برای این قضیه نداریم" چون این یه نوع خبریه که اگه واقعی بود، نباید اصلا بهش واکنش نشون میدادن و تا موقعی که خودشون میخواستن رسما اعلامش کنن، باید صبر میکردن. استودیوهای بازی سازی هم هیچ وقت از کسی به خاطر فاش کردن اطلاعات محرمانشون تشکر نمی کنن. احتمالا این حقه رو هم به خاطر مشکلاتی که Prey درگیرش بود، انتخاب کردن تا مثلا بگن Prey 2 هم دچار این طلسم شده. ولی به نظرم بازی مشکلی نداره و همون تاریخی که قراره بیاد، میاد. کنسل کردن یک بازی، اون هم وقتی تا این حد نزدیک به پایانه، اصلا عاقلانه نیست.

اوه ......... راست میگینا من یادم نبود ..... احتمالش خیلی زیاده که دروغ April باشه ....... در کل امیدوارم همینطور باشه حیفه که یه همچین بازی کنسل بشه :-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or