کنترل های بازی در Killzone: Shadow Fall قابل تغییر خواهد بود

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Killzone-Shadow-Fall-box-art.jpg

​

طی یک جلسه سوال و جواب کارگردان بازی Killzone: Shadow Fall آقای Steven ter Heide پیرامون اینکه چطور کنترل های این بازی قابل تغییر خواهد بود سخن گفته اند :
"این مورد همیشه آزمایشات فراوانی به همراه دارد و حتی ما فهمیدیم این بهترین کنترل خروجی برای همه نخواهد بود.برای همین ما تنظیماتی را برای تغییر کنترل ها قرار خواهیم دارد.کنترلر جدید (Dualshock 4 ) از نظر دو بخش مهم می باشد و ما از کاربردهای جدید آن استفاده خواهیم کرد.اما به عنوان مثال اگر دکمه شلیک را دوست ندارید ، می توانید آن را تغییر دهید."
همچنین صحبت هایی از دنیای Vekta ها و نبردی که درجریان است کرده اند :
"ما تلاش بسیار زیادی برای ساخت دنیای این بازی کرده ایم.ما به مردم ، شالوده ، برندها و فرهنگ ها فکر کرده ایم و خبر از دنیایی زنده در آینده دور داریم.گیم پلی جدید و متفکرانه این بازی برای شما این موقعیت را که در تاریخی غنی قرار بگیرید فراهم خواهد کرد."
Killzone: Shadow Fall در تعطیلات کریسمس امسال و همزمان با تاریخ عرضه PS4 خواهد آمد
Gamingbolt

آخرین ویرایش:
دوستان من واقعا متوجه نمیشم این همه بی احترامی و تند صحبت کردن چه دلیلی داره. یه کم با آرامش صحبت کنید و احترام همدیگه رو نگه دارید جای دوری نمیره. والا به خدا منم خسته شدم هی بگردم پست های مردم رو پاک کنم.

من که توضیح داده بودم که منظور از خبر چیه. خوب چرا پست من رو پاک کردید؟؟؟
میگفتید اون 2 خط اول رو اصلاح میکردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or