کنترلر XBOX 720 متفاوت نخواهد بود

Aliɾeza

کاربر سایت
20121130_xbox_360_controller-280x80.jpg

بنابر گزارشی از سایت Kotaku کنترلر نسخه بعدی کنسول ماکروسافت XBOX 720 نسبت به کنترلر XBOX 360 متفاوت نخواهد بود و هر چیزی که در کنترلر قبلی وجود داشت در این کنترلر نیز وجود دارد و به همان شکل باقی مانده و هیج چیزی تغییر نکرده است و فقط در مقایسه با کنترلر قبلی کوچکتر خواهد بود. این گزازش هم چنین بیان میکند که کنترلر جدید برای حفاظت از اطلاعات توسعه دهنده در کنترلر اون هارو با نوار هایی تزئین کرده و اگر یک قطعه از آن بیرون کشیده شود یا دزدیده شود متوجه میشه و میتونه شما رو به راحتی به دزدی متهم کنه .

منبع

کنترل فعلی که کات مثبت خیلی داره ولی نکته منفیش میشه به D-Pad ضعیف و همچنین سنگینی بیش از حد اون اشاره کرد یکمی هم دست توش عرق میکنه..

کنترلرش به نظر من بـــــــــی نقصه..

کاره خوبی میکنه که تغییرش نمیده..اما یه کم زیادی سنگینه..ابعادش رو کوچکتر کنه بد نیست

دسته قرار نیست تغییر خاصی بکنه بر چسب کاری اینکارا کردند لو نره
چیزی که تغییر کرده بیشتر ظاهر خود کنسول که اصلا چند ماه پیش تو مجله ی رسمی ایکس باکس نشونش دادند
xbox720.jpg

یه کم کارا ماکروسافت عجیب نیست

کنترلر این کنسول واقعاً کآرآمد بود ؛ مخصوصاً برای بازی های اکشن که واقعاً عالی بود . تنها مشکل ، محفظه ای هست که باتری واردش میشه ؛ امید وارم این مشکل هم رفع شه .

از چه نظر باتزی ک خیلی خوب توش فیکس می شه ! و راحت هم در می یاد اصلا اذیت نمی کنه .. شاید اندازه باتریتون مناسب نیست من باتری کملیون شارژی 2300 میلی امپر استفاده می کنم .
ب نظرم این گیم پد خیلی خوب طراحی شده بود از خوش دست بودنش گرفته تا حساسیت کلید های rt lt خیلی واسه بازی های ریسینگ عالیه برای بازی های اول شخص هم خیلی خوب بود .فقط مشکل این گیم پد برای بازی های فایتینگ بود و استراتژیک مثل همون هیلو , رد التر ..نمی دونم نسل بعدی تو فکر این هست ک واسه کنسول ی فکر کنه بشه استراتژیک هم اضافه کرد و الی من یکی دیگه ب عنوان ی پی سی گیمر قدیمی حتما نسل بعد کنار کنسول پی سی رو هم ارتقا می دم

از چه نظر باتزی ک خیلی خوب توش فیکس می شه ! و راحت هم در می یاد اصلا اذیت نمی کنه .. شاید اندازه باتریتون مناسب نیست من باتری کملیون شارژی 2300 میلی امپر استفاده می کنم .
دوست عزیز مشکل باتری فیکس شدن یا در اومدن نیست ! مشکلش اینه که بعد از مدتی لق می زنه و مدام دسته خاموش میشه .... واقعا امیدوارم که مشکل حل بشه ! حالا اگه این کووچیکتر شدنش واسه این باشه که مثلا شارژی شه کلا باتری نخوره خوبه ^:)^:clap:

خیلی این خبر بدیه. امیدوارم این طوری نباشه و کنترلر XBOX بعدی هم یه مقدار متفاوت باشه، چون کنسول های نسل بعد واقعا احتیاج به خلاقیت دارند توی طراحی شون و اگر بازی کردن یه سری سبک ها سخت باشه ممکنه به اون سبک ضربه بخوره.
q7tx301qqpy377y4uei0.gif

جمع بندی کردم حرفای دوستان رو فهمیدم اصلاااااااا مشکل نداره فقط یکم باید کوچیکتر بشه وزنش کمتر بشه از باطری خوری درش بیارن و شارژری کنن و D-Pad رو هم عوض کنن بقیه دکمه هاشم همین

اصلا مشکلی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or