"کنترلر Wii U تمرکز گیمر را بهم میزند. " Tekken تیم

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
به عقیده سازندگان عنوان Tekken, کنترلر کنسول نسل بعد نینتندو تمرکز و حواس را از گیمران می گیرد.

20120710ttt2.jpg

صفحات کنترلر WII U بسیار جذاب هستند و پتانسیل های بالقوه ای در زمینه اپلیکیشن ها را داراست, اما آقای Katsuhiro Harada (تهیه کننده سری بازی تیکن)
اعتقاد دارد که این ویژگی ها مناسب ژانر فایتینگ نیستند.

ایشان در گفت و گویی که با Eurogamer داشت, نشان داد که هنوز تیمش تصمیم نگرفته است چگونه از این گیم پد در بازی Tekken Tag Tournament 2 استفاده
کند.

وی می گوید "نگاه کردن همزمان به یک صفحه نمایش کوچک و یک صفحه نمایش بزرگ تمرکز گیمر را در یک بازی فایتینگ کاملا منحرف می کند. "

"بنابراین ما به فکر ساختن راهی برای داشتن میانبرهایی مفید برای بازی (نسخه WII U) هستیم. شاید بازی تنها بر روی صفحه نمایش کنترلر نمایش داده شود."

Tekken Tag Tournament 2 در ماه سپتامبر برای X360 و PS3 منتشر می شود, انتظار می رود در طول زمان لانچ WII U برای این پلت فرم هم عرضه شود.

منبع

بابا چی مگه این یارو تمرکز تمرکز مگه می خوایم شطرنج بازی کنیم اتفاقا دستهش عالیـــــــه عالــــــــــــــــــــــــــــــــی لابد بلند نیستن بازی درست کنن:|:دی

یه کاری کنن خب یه صفحه کوچک از بازی تو دسته بذارن:دی

منم می گم تمرکز نمی خواد:|:دی

طبق گفته های یکی از سازندگان WII U قرار بود این کنسول میزبان بازی های خلاقانه و تفکرآمیز باشه و با این کار
کاربران و طرفداران خودش رو جذب کنه و همانطور که آقای Katsuhiro Harada هم گفتند فکر نکنم
این کنسول بتونه میزبان جالبی برای بازی فایتینگ باشه! و حتی اگر مسائل جانبی هم حل بشه به نظر
نمیاد بتونه این عنوان روی WII U آنقدر ها موفق عمل کنه.

دوستان این Harada هم شده Patcher ! بر و بر در مورد این کنسول نظر میده . این یکی خیلی جالبتره:

ایشون تو یکی از جدیدترین بیاناتش (مصاحبه با Digital Spy ) گفته: "CPU این کنسول(WII U) سرعت پردازش کمتری به نسبت X360 , PS3 داره. "

======================================================

خب قابل توجه دوستانی که می گفتند هنوز هیچی از قدرت این کنسول معلوم نیست و چمیدونم این کنسول عالیه و حتما از کنسولای فعلی قدرتمندتره !
نمیدونم چرا ولی احساس میکنم کف گیر WII U بدجور میخوره ته دیگ!

بیا برو رد کارت عمو نینتندو فقط مشاوره با شما رو کم داشت

باو , رفیق اینا Dev Kit کنسول رو دارن !:d

آخرین ویرایش:
آقا کی گفته تیکن تمرکز نمی خواد ؟! آره با NewBie بازی کنی درسته

ولی وقتی نفهمی نقاط ضعف حریفت چیه هیچی نیستی سریع Prefect میشی وقتی نتونی کنترل بازی رو بگیری دستت ! ..

دوستان این Harada هم شده Patcher ! بر و بر در مورد این کنسول نظر میده . این یکی خیلی جالبتره:

ایشون تو یکی از جدیدترین بیاناتش (مصاحبه با Digital Spy ) گفته: "CPU این کنسول(WII U) سرعت پردازش کمتری به نسبت X360 , PS3 داره. "

======================================================

خب قابل توجه دوستانی که می گفتند هنوز هیچی از قدرت این کنسول معلوم نیست و چمیدونم این کنسول عالیه و حتما از کنسولای فعلی قدرتمندتره !
نمیدونم چرا ولی احساس میکنم کف گیر WII U بدجور میخوره ته دیگ!

باو , رفیق اینا Dev Kit کنسول رو دارن !:d

البته سرعت پردازش (یا همون فرکانس کاری) نمیتونه به تنهایی قدرت CPU رو نشون بده.اینجا می تونین اطلاعات بیشتری پیدا کنین.

پ.ن: من تو کار این جماعت بازی ساز موندم یک بار میگن دقیقاً اندازه 360 قدرت داره بعد میگن نه CPU قوی تر هست اما گرافیک یکم ضعیف تر هست حالا مدل جدید گرافیک مشکل نداره اما CPU یکم ضعیف تر هست.=))

آخرین ویرایش:
واقعا راست گفته چون اگه حساب کنی مثلا همین rayman که دارن براش میسازن من هنوز هم نفهمیدم باید توی تلوزیون نگاه کنی بازی کنی با تو دسته اصلا امکان نداره چون اکثر پرش ها با صفحه نمایش هست و تو تعقیب گریز های سریع اصلا نمیشه به تلوزیون نگاه کرد خداییش اگه یک کنسوا موس دار میزد فروشش بیشتر بود ادم میشست یک استراتژیکی باهاش میزد به نظرم یکی از برگهای برنده کنسول های نسل بعد میتونه اضاف کردن موس برای بازی های اتراتژیکی باشه

اصلا راس میگه هر چی فک می کنم جز چند تا سبک معدود توی بازی های دیگه زیاد قابل استفاده نیست...مثلا ادونچر و استراتژی خیلی جوابه براش...توی بازی های دیگه هم قسمت ارتقا حالا چه اسلحه چه ماشین جالب میشه...

واقعا راست گفته چون اگه حساب کنی مثلا همین rayman که دارن براش میسازن من هنوز هم نفهمیدم باید توی تلوزیون نگاه کنی بازی کنی با تو دسته اصلا امکان نداره چون اکثر پرش ها با صفحه نمایش هست و تو تعقیب گریز های سریع اصلا نمیشه به تلوزیون نگاه کرد خداییش اگه یک کنسوا موس دار میزد فروشش بیشتر بود ادم میشست یک استراتژیکی باهاش میزد به نظرم یکی از برگهای برنده کنسول های نسل بعد میتونه اضاف کردن موس برای بازی های اتراتژیکی باشه

در مورد Rayman چیزی که تا الان مشخص شده وجود یک کاراکتر جدید هست که تنها با صفحه لمسی گیم پد کنترل میشه و در حالت چند نفره به سایر بازیکن ها کمک می کنه به عنوان مثال سکوها رو برای کمک به بقیه جابجا میکنه.در نتیجه کسی که از گیم پد استفاده کنه فقط به صفحه گیم پد نگاه میکنه و بقیه از تلویزیون استفاده می کنن.

اصلا راس میگه هر چی فک می کنم جز چند تا سبک معدود توی بازی های دیگه زیاد قابل استفاده نیست...مثلا ادونچر و استراتژی خیلی جوابه براش...توی بازی های دیگه هم قسمت ارتقا حالا چه اسلحه چه ماشین جالب میشه...

خوبی گیم پد اینه که اگر کسی نخواد از قابلیت هاش استفاده کنه میتونه کار دسته معمولی رو راحت انجام بده. البته فراموش نگنیم وقتی ویموت هم رونمایی شد خیلی ها فکر میکردن که نمیشه تو بازی ها ازش استفاده جالبی کرد که خوب اشتباه بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or