کنترلر Ps3

Alex Fera

کاربر سایت
Rating - 100%
10   0   0
سلام بر دوستان،یک عدد کنترلر اوریج PS3 موجود هستش...................
اصلا کار نکرده،جدی میگم،شاید 2 یا 3 بار استفاده شده باشه...................
سیم شارژر هم نداره...............

قیمت رو هم با توجه به قیمت 60 تومنی بازار میزارم 45 تومن،چون واقعا دسته اصلا کار نکرده...........................

عکس:
attachment.php

Pm بدید،بای..........

Attachments

• Photo-0002.jpg
    Photo-0002.jpg
    50.4 KB · مشاهده: 233
:-o:-o:-o:-o
از کجا فهمیدی شیطون؟؟؟

مسخره SIXAXIS هستش...................
درست صحبت كنيد لطفا
وقتي ميگي قيمتش آكبندش ٦٠ تومنه يعني dual shock 3 هست...
من جايي نديدم آكبند sixaxis رو داشته باشن..همه جا ديگه dual shock 3 هست

آخرین ویرایش:
بیخیال بابا چقد عصبی هستی شما؟؟؟
تو پروفایل جوابتون رو دادم................
بده؟؟؟؟؟
شما نخر...............
موضوع تاپیک رو منحرف نکنیدPLZ....................

برادرم من قیمت SIXAxis در حال حاظر همین حدود 60-62 هست و Dual حدود 70 . چنان میگید دارید SIXAxis رو تو پاچه ملت میکنید که هرکی ندونه خیال میکنه ...!!
عزیزم شما فکر میکنی Dual چقدر با SIxAxis فرق میکنه؟ dual همون SIXaxis هست و فقط 2 تا موتور ویبره بیشتر داره که اونم تفاوت قمتیش خیلی بخواد باشه 10 تومنه.

برادرم من قیمت SIXAxis در حال حاظر همین حدود 60-62 هست و Dual حدود 70 . چنان میگید دارید SIXAxis رو تو پاچه ملت میکنید که هرکی ندونه خیال میکنه ...!!
عزیزم شما فکر میکنی Dual چقدر با SIxAxis فرق میکنه؟ dual همون SIXaxis هست و فقط 2 تا موتور ویبره بیشتر داره که اونم تفاوت قمتیش خیلی بخواد باشه 10 تومنه.
من نديدم دسته sixaxis اكبند جايي داشته باشه...
تمام كنسول هاي ps3 از ٢-٣ سال پيش با dual shock 3 عرضه ميشن...
با sixaxis بازي اي مثل l.a. Noir رو نميشه به خوبي انجان داد...
من اصلا كاري به اين حرفا ندارم..!! لحن صحبت ايشون از نظر من درست نبود بنده جوابشون رو دادم..كه خودشون فرمودن به شوخي گفتن مسخره...!!
در ضمن اگه فرقش همو دو تا موتور ويبراتور ساده بود كه قيمتش ١٠ تومن باشه سوني خودش رو تو هچل نمينداخت و از اول همون دوال شوك رو ميساخت...

آخرین ویرایش:
سلام

دوست عزیز اگر دسته واقعا این طور که میگید هست و Dualshock3 باشه

من میخوامش.ولی قیمت یکمی بالاس.

از نمای جلو و پشت دسته هم عکس بذارید لطفا تا هیچ بحثی نباشه و شفاف سازی بشه.

من خریدار واقعی هستم.از امضام هم معلومه :d

تمام كنسول هاي ps3 از ٢-٣ سال پيش با dial shock 3 عرضه ميشن...
من اصلا كاري به اين حرفا ندارم..!! لحن صحبت ايشون از نظر من درست نبود بنده جوابشون رو دادم..كه خودشون فرمودن به شوخي گفتن مسخره...!!
در ضمن اگه فرقش همو دو تا موتور ويبراتور ساده بود سوني خودش رو تو هچل نمينداخت و از اول همون دوال شوك رو ميساخت...

کی گفته نمیشه LA Noir بازی کرد!! :-o
حدوم هچل /:)!!
ببینید نمیخوام الکی وارد بحث تخصصی این چیزا بشیم چون اینجا جاش نیست
.فقط گفتم اگر چیزی رو نمیدونید تاپیک کسی رو به خاطر هیچ خراب نکنید .

امیدوارم منظورمو فهمیده باشی. بهتره بحث رو هم ادامه ندید که برای تاپیک دوستمون اسپم میشه.

موفق باشی

تمام كنسول هاي ps3 از ٢-٣ سال پيش با dual shock 3 عرضه ميشن...
در ضمن اگه فرقش همو دو تا موتور ويبراتور ساده بود كه قيمتش ١٠ تومن باشه سوني خودش رو تو هچل نمينداخت و از اول همون دوال شوك رو ميساخت...
برادر من فرقش دقیقا همین ویبراتور ها هست! شما متاسفانه اطلاعت دز این مورد ناقص هست ! دلیل این که سونی از ابتدا دوال شوک نزد شکایت شرکت ابداع کننده ی ویبره در کنترلر ها بود که بعدا سونی پول داد به اونا و قضیه حل و فصل شد و اجازه تولید کنترلر با ویبره بار دیگه به سونی داده شد

برادر من فرقش دقیقا همین ویبراتور ها هست! شما متاسفانه اطلاعت دز این مورد ناقص هست ! دلیل این که سونی از ابتدا دوال شوک نزد شکایت شرکت ابداع کننده ی ویبره در کنترلر ها بود که بعدا سونی پول داد به اونا و قضیه حل و فصل شد و اجازه تولید کنترلر با ویبره بار دیگه به سونی داده شد
په نه په ي موتور جاروبرقي هم توش داره...!!!
خدا رو شكر شما گفتيد و گرنه من تصور ميكردم ١٠-١٢ تا موتور صنعتي هم توش هست..!!!
من ميدونم فرقش فقط همون دوتا ويبراتور هست!!!
صحبت بنده راجب قيمت كه ايشون گفتن sixaxis آكبند ٦٢ تومنه...من جديدا آكبندشو نديدم...!!!به همين دليل گفتم..!!!
از آقايون مغازه دار خواهش ميكنم اگه كسي sixaxis آكبند داره لطف كنه قيمت بده و بنده رو متوجه اشتباهم بكنه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or