کنترلر طلایی Xbox 360 رونمایی شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
xbox-360.jpg

کمپانی مایکروسافت یک کنترلر جدید برای کنسول XBOX 360 معرفی کرد و چنین گفته است : " ما امروز مفتخریم جدیدترین کنترلر وایرلس کروم را برای Xbox 360 معرفی کنیم : کنترلر کروم طلایی "

Gold_Chrome_Controller_Right_Tilt.png

Gold_Chrome_Controller_F_tilt.png

این کنترلر فقط از طریق فروشگاه های GameStop و مایکروسافت در آمریکا قابل خریداری خواهد بود و قیمت آن $54.99 می باشد.ارائه یک سخت افزار جدید توسط مایکروسافت آن هم دو ماه قبل از عرضع Xbox One جالب به نظر می رسد
نظر شما درباره این کنترلر زیبا چیست؟
Gamingbolt

خیلی قشنگه، کاش تو ایران هم بیاد (هرچند دیگه به کارمون هم نمیاد:p)
فکر نکنم تو عکس واقعی رنگ طلاییش انقدر زیبا به نظر بیاد، عکس واقعی ندارید ازش؟

مایکروسافت یا همون $M داره سعی میکنه با اینکارا به گیمرها طلا رشوه بده یکی نیست بگه وقتی نمیتونید درست رقابت کنید چرا رو به اینکارا میارین آخه؟

مایکروسافت یا همون $M داره سعی میکنه با اینکارا به گیمرها طلا رشوه بده یکی نیست بگه وقتی نمیتونید درست رقابت کنید چرا رو به اینکارا میارین آخه؟
سوای اینکه مسخره بازی دربیارید این نکته رو در نظر داشته باشید که مایکروسافت از اول نسل تا حالا داره هی کنترلرشو تغییر میده بقول خودش بهینش میکنه من هرموقع کنترلر X360 گرفتم فرداش یکی بهتر وبهینه ترش اومد اول اومد رو اسلیم یه کنترلر جدید داد بعد اومد یه کنترلر دیگه با D-pad داد حالا دوباره اومده طلایی میده با انالوگ بهینه شده من 3 سال پیش یه دسته واسه PS3 گرفتم هنوزم که هنوز همون بهترینه و بهینه ترینه

سوای اینکه مسخره بازی دربیارید این نکته رو در نظر داشته باشید که مایکروسافت از اول نسل تا حالا داره هی کنترلرشو تغییر میده بقول خودش بهینش میکنه من هرموقع کنترلر X360 گرفتم فرداش یکی بهتر وبهینه ترش اومد اول اومد رو اسلیم یه کنترلر جدید داد بعد اومد یه کنترلر دیگه با D-pad داد حالا دوباره اومده طلایی میده با انالوگ بهینه شده من 3 سال پیش یه دسته واسه PS3 گرفتم هنوزم که هنوز همون بهترینه و بهینه ترینه
اینــکه مایکروسافت هی سعی می کنــه بهینه کنه یعنی بده ؟ اینکه سونی بهینه نمی کنه یعنی کنترلرــش بی اشکالــه ؟

اینــکه مایکروسافت هی سعی می کنــه بهینه کنه یعنی بده ؟ اینکه سونی بهینه نمی کنه یعنی کنترلرــش بی اشکالــه ؟
نه بد نیست ولی دقیقا همه این بهینه سازیا رو میتونه یه بار انجام بده شده یجورایی مثله محصولات اپل که یه ذره بهینش میکنن به عنوان یه چیز جدید میدن بیرون کنترلر PS3 از همون موقع که Daul Shock 3 هم بهش اضافه انصافا بی نقصه و دیگه نیازی به بهینه سازی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or