شرکت SE در خبری غافل گیر کننده اعلام کرده است که این شرکت قصد دارد تا با دعوت از بازیسازان مختلف کمیته Final Fantasy را تشکیل دهد! هدف از تشکیل این کمیته که توسط آقاین بوسینوری کیتاسه، هاجیمه تاباتا، نائوکی یوشیدا و موتومو توریاما هدایت میشود تضمین کیفیت این سری و اتخاذ تصمیمهای بزرگ در قبال آن است تا FF همواره حرکتی رو به جلو داشته باشد!
پ.ن: از خود خبر بامزه تر کامنت هایی هست که ملت تو فروم های مختلف گذاشتن!
اصلا فکر کنم 20 سال دیگه هم بخوان اعتراضی بکنن به فاینال فانتزی هرچی فوشه به سری 13 و شخصیت لایتنینگ میدن ! :d
ولی خدایی شما برید خبر های مربوط به شماره ی 13 رو بخونید بخاطر ایکس.باکس و ماکرو این بازی تاخیر خورد و بجورایی غرب زده{:d} شد !
ولی بنظر من که شماره های 10 و 12 و 7 و 6 و 5 و 13 و 13-2 رو بازی کردم میتونم بگم اگر دقت کنیم با اینکه 12 خیلی بازی عالی بود ولی از 10 به بعد دنبال تغییر بودن برای این سری :
چون 11 رو یک آنلاین کردن و 12 هم دیگه نوبتی نبود و مثل بازی های آنلاین و سری وایت نایت شده بود و 13 حتی دوباره برگشت به نوبتی شدن یعنی یطورایی بنظر من 13 از 12 سنتی تر شده بود !
ولی الان بازگشت لاینینگ دوباره کلاسیک و اپن ورلد شده و گیم پلی بازی هم میکس سنتی و 15 شده !
و بجای کلاس های یا همون پارادگیرم های سری 13 اومدن لباس هارو کلاس بندی کردن که رو هوا لباس یا همون کلاست رو عوض کنی !
ولی من قبول دارم 13 خیلی خیلی کوچیک بود ولی گرافیکش هنوز برای من خداست ! کریستال هاش خیلی خوشگلن !
ببخشید متن طولانی شد ولی تشکر از ماکان جان برای زدن تاپیک !