S salame کاربر سایت Nov 26, 2012 #1 سلااااااااااااااام بچه ها آیا میشه DLCهای بازیها مثلا fallout new vegas رو دانلود کرد و با horizon ریخت تو هارد؟؟
سلااااااااااااااام بچه ها آیا میشه DLCهای بازیها مثلا fallout new vegas رو دانلود کرد و با horizon ریخت تو هارد؟؟
Requiem کاربر سایت Nov 26, 2012 #2 نوشته شده توسط salame: سلااااااااااااااام بچه ها آیا میشه DLCهای بازیها مثلا fallout new vegas رو دانلود کرد و با horizon ریخت تو هارد؟؟ بیشتر... امیدتو از دست نده. ولی فکر کنم نه. یه بار سعی کردم نشد.
نوشته شده توسط salame: سلااااااااااااااام بچه ها آیا میشه DLCهای بازیها مثلا fallout new vegas رو دانلود کرد و با horizon ریخت تو هارد؟؟ بیشتر... امیدتو از دست نده. ولی فکر کنم نه. یه بار سعی کردم نشد.
A_LINE_DARK کاربر سایت Nov 26, 2012 #3 تا جایی که یادمه یک بار میخواستم این کارو کنم ولی باید عضو Diamond یا Gold باید میشدی تا بشه این کارو کرد
تا جایی که یادمه یک بار میخواستم این کارو کنم ولی باید عضو Diamond یا Gold باید میشدی تا بشه این کارو کرد
AVerg کاربر سایت Nov 27, 2012 #4 برای استفاده از DLC یا باید پوینت بدید بخرید یا کنسولتون هک rgh/jtag شده باشه
Ardi360 کاربر سایت Nov 27, 2012 #5 یا باید قانونی از لایو بخری یا کنسولتو جی تگ کنی هیچ راه دیگه ای هم نداره
hamdi113540 کاربر سایت Nov 30, 2012 #7 اگه DLC مجانی باشه میشه ولی اگر پوینت بخواد باید از دو روش جیتگ و پوینت استفاده کنید ارسال شده از GT-S5670 با استفاده از تپاتالک 2
اگه DLC مجانی باشه میشه ولی اگر پوینت بخواد باید از دو روش جیتگ و پوینت استفاده کنید ارسال شده از GT-S5670 با استفاده از تپاتالک 2
Courier 6 کاربر سایت Nov 30, 2012 #8 البته باید دقت داشته باشی که اگه motherboard دستگاهت corona باشه rgh نمیشه! یا باید jasper باشه یا مدل های قبلیش.
البته باید دقت داشته باشی که اگه motherboard دستگاهت corona باشه rgh نمیشه! یا باید jasper باشه یا مدل های قبلیش.
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Nov 30, 2012 #9 شما میتونید 4تا کار بکنید (که پوینتی خرج نکنید) یک بازی Fallout New Vegas Ultimate Edition رو بخرید دو دیسک دوم این بازی رو بخرید 3 همین دیسک دوم رو DL کنید حجمی هم نداره کمتر از 2 گیگ هست در هر 3 گزینه:بعد به صورت Expansion Pack بازی در عرض کمتر از یک دقیقه بر روی هارد نصب میشه و میتونید DLC ها رو استفاده کنید 4 اگر کنسولتون جی نگ هست به کارتون میاد (دوستان توضیح دادند) که فکر کنم نباشه و میتونید از همین 3 روش بالا استفاده کنید Spoiler: از این ها رو میگم البته این مال SP3 بازی هست دقیقاً همین برای 360 هم اومده که من باکس آرتش رو نیافتم در آخر به سلیقه گرامی تبریک میگم بخاطر آواتارت & Fallout بازی کردن>:d< موفق باشید آخرین ویرایش: Nov 30, 2012
شما میتونید 4تا کار بکنید (که پوینتی خرج نکنید) یک بازی Fallout New Vegas Ultimate Edition رو بخرید دو دیسک دوم این بازی رو بخرید 3 همین دیسک دوم رو DL کنید حجمی هم نداره کمتر از 2 گیگ هست در هر 3 گزینه:بعد به صورت Expansion Pack بازی در عرض کمتر از یک دقیقه بر روی هارد نصب میشه و میتونید DLC ها رو استفاده کنید 4 اگر کنسولتون جی نگ هست به کارتون میاد (دوستان توضیح دادند) که فکر کنم نباشه و میتونید از همین 3 روش بالا استفاده کنید Spoiler: از این ها رو میگم البته این مال SP3 بازی هست دقیقاً همین برای 360 هم اومده که من باکس آرتش رو نیافتم در آخر به سلیقه گرامی تبریک میگم بخاطر آواتارت & Fallout بازی کردن>:d< موفق باشید
Javid Wolf کاربر سایت Nov 30, 2012 #10 اصلا ربطی به Diamound بودن Horizon نداره که چه طوری بندازی به xbox ولی منم هر چقدر سعی کردم Dlc های skyrim پیدا کنم مفتشو نبود هر کی سایتی چیزی بلده بگه من شنیده بودم یه سایت زاپنی هست ولی ادرسشو نمیدونم
اصلا ربطی به Diamound بودن Horizon نداره که چه طوری بندازی به xbox ولی منم هر چقدر سعی کردم Dlc های skyrim پیدا کنم مفتشو نبود هر کی سایتی چیزی بلده بگه من شنیده بودم یه سایت زاپنی هست ولی ادرسشو نمیدونم