کمک یک مشکل جدی

سلام الان 2 بار پشت سر هم از خودش هنگ درو کرد :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
الان رم ژل رو سیستم است
رم کینگ هم تنها تست کردم بازم هنگ میکنه
من الان یه چیزی فهمیدم امکان داره 1 روز هنگ نکنه ولی اگه هنگ کنه یه 3 یا 4 بار پشت سر هم هنگ میکنه
پس مشکل از رم هم نبوده انگار :cry: :cry: :cry:
من دیگه چیزی به عقلم نمیرسه
اینم شده یه فیلم سینمایی برای خودش
میگم یه بار هم با مادربرد گیگا تست کنم بد نیست نه نظر شما چیه ?
روی گیگا هم با یه رم تست کنم گرچه فکر نکنم بازم درست بشه?
من دیگه دارم دیوونه میشم آخه اینم شد شانس :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil:

سلام
اول علی اقا(این دفعه منظورم اقای مجرد)اشتباه لپی بود.شرمنده. ;) ;) ;)
چون داشتم به اقا علی رضا جواب میدادم(این دفعه منظورم اقا علی رضا بودا) :cheesygri :cheesygri :cheesygri
چه قاطی پاتی شد. ;) ;) ;)
در هر حال:
انگار پس با ژلم مشکل داری.
خوب.
بده دستگاتو مثل مال من جاش خروس قندی بخر. :cheesygri :cheesygri :cheesygri
هر جا رفتی به منم بگو.
من که بهت گفته بودم اقا علی رضا ،دستگاه من اگه روزی 3-4 بار هنگ و ریست نشه اون روز شب نمیشه. :cheesygri :cheesygri :cheesygri
اگه خیلی داری اذیت میشی . این طور که میگی با این رمم مشکل داری.
با مین گیگا چک کن.اگه بازم خراب بود پس،
ببین اشکال از فنت نیست.
از تو بایوس نگاه کن ببین توی سرعت فنت نوسان نداری.
اگه نوسان داری تو چه رنجیه این نوسان
شاید فنت ایراد داره.
اینو نگاه کن خبر بده.
بعدم ببینم چی کار کنیم.
من هنوز اون کاری رو که بهت گفتم هستما.زحمتی هم برام نیست.
منتظرم

خداحافظ

مادر بد قديميت چي بود ؟

ايني كه جديد گرفتي چيه ؟

از چه سروسي پكي استفاده ميكني ؟(ويندوز)

كارن فاير واير يا كارت كپچر روي سيستمت نصب داري ؟

فن سيپيوت رو حتما چك كن ببين از لحاظ سرعت در چه حاله به صورت عادي ميگرده يا نوسان داره ؟

بيشتر چه موقعي هنگ ميكنه؟ هنگام بازي ؟

يك شرح كامل از مشخصات سيستمت بنويس

موفق باشيد

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام
اول علی اقا(این دفعه منظورم اقای مجرد)اشتباه لپی بود.شرمنده. ;) ;) ;)
چون داشتم به اقا علی رضا جواب میدادم(این دفعه منظورم اقا علی رضا بودا) :cheesygri :cheesygri :cheesygri
چه قاطی پاتی شد. ;) ;) ;)
در هر حال:
انگار پس با ژلم مشکل داری.
خوب.
بده دستگاتو مثل مال من جاش خروس قندی بخر. :cheesygri :cheesygri :cheesygri
هر جا رفتی به منم بگو.
من که بهت گفته بودم اقا علی رضا ،دستگاه من اگه روزی 3-4 بار هنگ و ریست نشه اون روز شب نمیشه. :cheesygri :cheesygri :cheesygri
اگه خیلی داری اذیت میشی . این طور که میگی با این رمم مشکل داری.
با مین گیگا چک کن.اگه بازم خراب بود پس،
ببین اشکال از فنت نیست.
از تو بایوس نگاه کن ببین توی سرعت فنت نوسان نداری.
اگه نوسان داری تو چه رنجیه این نوسان
شاید فنت ایراد داره.
اینو نگاه کن خبر بده.
بعدم ببینم چی کار کنیم.
من هنوز اون کاری رو که بهت گفتم هستما.زحمتی هم برام نیست.
منتظرم

خداحافظ
سلام محمد جان باشه یه جا پیدا میکنم با هم بریم خروس قندی جاش بگیریم
بعضی روزها مثل دیروز شاید اصلا هنگ نکنه اما امروز تا به این لحظه 5 بار هنگ کرده 1 بار هم مانیتور خاموش شده
باشه میرم فنم هم چک میکنم من که همچی رو چک کردم اینم چک میکنم اما اگه اینم نبود؟
حالا باشه محمد جان ما که همیشه به شما زحمت میدیم اگه دیدم دیگه هیچ راه حلی ندارم حتما مزاحمت میشم البته من برای این گفتم که دیروز نمیام به خاطر این بود که معلوم نیست شاید 1 روز اصلا هنگ نکنه اومدیم هم سیستم رو بردیم اونجا تا شب هم هنگ نکرد چی کار کنیم؟ بلاخره اینا رو هم باید در نظر گرفت
ولی من هم فنم رو تست میکنم اگه نشد باز مادربرد گیگا رو وصل میکنم اگه نشد دیگه نمیدونم چی کار باید بکنم ولی اون جور که معلوم است از رم که نبود از پاور هم که نبود از مادربرد هم نبود پس میمونه فت سی پیو و vga دیگه نه باید برم یه vga پیدا کنم اونم تست کنم تست کنم

يك شرح كامل از مشخصات سيستمت بنويس
cpu:2.8 full
mai:Asus(قدیم)p800se
(جدید)Giaga:GA-8ipe1000
ویندوز مدیاسنتر(sp2 )
vga :fx5700-GVn57256v كپچر هم داره
دو تا هم هارد دارم 2 تا 80 گیگ
رم هام هم که میدونی دیگه فکر کنم چیزی نمونده باشه
نمیتونم دقیق بگم که بیشتر کی هنگ میکنه ولی میتونم بگم وقتی بازی میکنم بیشتر است موقعی هم که تو اینترنت هستم زیاد شده که هنگ میکنه

آخرین ویرایش:
فن سيپيوت رو حتما چك كن ببين از لحاظ سرعت در چه حاله به صورت عادي ميگرده يا نوسان داره ؟
آقا حالا از کجا باید ببینم که فن نوسان نداره یا داره
البته یه جا هست تو ستاپ مین بود زده cpu fan speed اون جا رو میگید
اگه اونجا است که جلوش یه عدد زده که بین 4411-4470 rpm در حال تغییر است
حالا نوسان داره یا نه
آقا امکان داره برای فن گرافیک باشه یعنی فن گرافیک درست کار نکنه؟

من هم دستگاه قبلیم همین مشکل رو داشت . هر کاری کردم اینطور میشد . من پاورم رو عوض کردم درست شد. ولی اینطور که شما میگی فکر کنم مشکل بیش از این باشه.
راستی من یه سری رو مینم گردوغباری در ح یه سنگ شکن نسه بود اینطور شد کامپیوترم. شما هم بده یه سرویس بکنن اینو.

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
آقا حالا از کجا باید ببینم که فن نوسان نداره یا داره
البته یه جا هست تو ستاپ مین بود زده cpu fan speed اون جا رو میگید
اگه اونجا است که جلوش یه عدد زده که بین 4411-4470 rpm در حال تغییر است
حالا نوسان داره یا نه
آقا امکان داره برای فن گرافیک باشه یعنی فن گرافیک درست کار نکنه؟
سلام
نوسان سرعت فنت زیاد نیست.از فنت نمیتونه باشه.مال منم تو همین حدوده.مشکل از فنت نیست.
به نظرما.
ببین یه چیزی به ذهنم رسید.شاید اشتباه کنم.ولی وقتی میگی مونیتورت یهو خاموش میشه.شاید اشکال از VGA باشه.
البته ریست شدن و هنگ کردن در مراحل بعد از چک کردن رم و مین و فن مهم میشه.
شاید به این خاطر که مونیتورت یهو خاموش میشه.امکان (بازم میگما)امکان داره مشکل از VGA باشه.
البته خراب بودن VGA خیلی نمیتونه مربوط به ریست کردن و هنگ کردن در حالتی که از دستگاه کار نمیکشی و یا بازی نمیکنی باشه.
ولی حالا که همه موارد
رم
مین
فن
و چک کردی.برو سراغ VGA.ببین میتونی یه VGA گیر بیاری چکش کنی.اگه خراب بود بازم.یه مین جدید رو امتحان کن.
ببینم اینو نمیدونم از دوستان وارد تر خودم دارم سوال میکنم:
امکان داره وجود یک ویروس همچین بلایی سر دستگاه بیاره.یعنی همچین ویروسی هست.من وارد نیستما.ولی از دوستان دیگه خودم دارم سوال میکنم. ممکنه یه ویروس همچین کاری بکنه؟؟؟؟؟

من بازم منتظرم به شما کمک کنم البته در حد توان و سوادم.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Taher:
دوست عزيز Power سيستم رو هم يادتون نره ! خيلي وقت ها اينجور مشكلات از پاور سيستم بوجود مياد.
اونم عوض کردم ولی بازم درست نشد البته اینم بگم که خیلی بهتر شده یعنی قبل از اون همش مانیتور خاموش میشد ولی از وقتی که پاور رو عوض کردم حالا همش هنگ میکنه فقط 1 بار مانیتور خاموش شده

چک کردی.برو سراغ VGA.ببین میتونی یه VGA گیر بیاری چکش کنی.اگه خراب بود بازم.یه مین جدید رو امتحان کن
آره دونبالیه vga هستم یکی گیر آوردم ولی باید طرف رو راضی کنم که یه 2 روزی بهم بده چون سر 1 روز نمیشه فهمید
میگم این مشکل نمیتونه مشکله درایوری باشه یعنی مثلا دریاور کپچر من با درایور جدید گرافیک نمیخونه بهد دستگاه قاطی میکنه من اونم رو فعلا پاک کردم از دیروز ساعت 5 فعلا هنگ نکرده
من یه چیزه دیگه هم به فکرم رسید شاید برق که وراد پاور میشه نوسان داشته باشه من جای کابل پاور رو هم عوض کردم
خب من دیگه قاطی کردم دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه کمک کمک دارم خودم هم هنگ میکنم
دیروز یه بار هم خودم ریست شدم :D :D

من بازم منتظرم به شما کمک کنم البته در حد توان و سوادم.
آقا محمد شما خیلی به من کمک کردید ممنون شما هستم دوستان هم کمک های زیادی کردن
ولی خب قسمت است انگاری این مشکل من رفع نشه شاید منم باید مثل شما به 3-4 بار ریست شدن و هنگ کردن در روز عادت کنم

سلام

حتما vga رو تست كن و از يكي ديگه استفاده كن ببين مشكل پا بر جاست يا نه

اگر سيستمت داخل كيس هستش خارجش كن و همه قطعات رو روي ميز به هم متصل كن(احتمال وجود اتصال در جعبه كيس)

از يك سرويس پك ديگه غير از مديا سنتر استفاده كن

قطعات رو تك تك تست كن مثلا يكي از هارد ها رو از مسير خارج كن دوباره امتحان كن با مودم هم همينكارو انجام بده

اين كار ها رو امتحان كن ببين نتيجه ميده يا نه

موفق باشي

نوشته شده توسط Ali_Mojarad:
سلام

حتما vga رو تست كن و از يكي ديگه استفاده كن ببين مشكل پا بر جاست يا نه

اگر سيستمت داخل كيس هستش خارجش كن و همه قطعات رو روي ميز به هم متصل كن(احتمال وجود اتصال در جعبه كيس)

از يك سرويس پك ديگه غير از مديا سنتر استفاده كن

قطعات رو تك تك تست كن مثلا يكي از هارد ها رو از مسير خارج كن دوباره امتحان كن با مودم هم همينكارو انجام بده

اين كار ها رو امتحان كن ببين نتيجه ميده يا نه

موفق باشي
باشه اینا رو هم تست میکنم
من الان مادربرد گیگا رو وصل کردم از صبح تا به حال که ریست نشده آخه تو گیگا فقط ریست میشد ولی تا حالا ریست نشده اگه تا فردا شب هم ریست نشه شاید مشکل حل شده باشه حالا چجوریش رو من نمیدونم ولی این که مشکل من تو مادربرد قدیمی زیاد تر بود شکی در اون نیست ولی خب باید ببینم قسمت چی است
تا فردا شب همه چی معلوم میشه
ممنون از راهنمایی های شما آقا علی بقیه بچه ها هم کمک کردن محمد جان دست شما هم درد نکنه

سلام
آقا مشکل من به طور کل حل شد جالب اینکه آخر هم نفهمیدم مشکل از چی بود
ولی آن چه که معلوم بود مادربرد asus هنوز به طور کل درست نشده بود چون مشکلات اون خیلی زیاد بود ولی تو این گیگا دیگه ریست نمیشه حالا چی شد درست شد معلوم نیست
دست همه بروبچ درد نکنه به خاط کمکهاشون ممنون :lol:

آقا من دو تا گیم پد دارم که به یه سیم وصله و درایور هم نداره نمیتونم ازشون استفاده کنم
پورتش هم خیلی بزرگه فکر کنم به printer port میخوره خواهشن کمک کنید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or