کمک کنید ایران جهان را بگیرد)ErePublik(

سلام دوستان

بازی Erepublik یک بازی تحت وبه که برای کاربرانی که از Dial-Up استفاده می کنن بسیار مفیده این ویژگی.

در این بازی شما جزو شهروندان هر کشوری که بخوایید می تونید باشد البته کشورهای عربی رو نداره و در اونجا به فعالیت بپردازید.

فعالیت های شما در چهار زمینه تقسیم بندی می شه:
1-اقتصادی:که شما باید سر کار برید تا پول واسه خرید وسایل مورد نیازتون داشته باشید
2-سیاسی:که شما در ابتدا به عنوان یکی از اعضای یک حذب کارتون رو شروع می کنید و در صورتی که خوب عمل کنید می تونید به مقام ریاست جمهوری هم برسید
3-نظامی:شما با ورودتون به ارتش به کسب مهارت می پردازید که در مواقع جنگ بتونید به کشورتون کمک کنید.
4-مطبوعاتی:اگه قصد دارید در محافل سیاسی جایی برای خودتون پیدا کنید این بخش رو جدی بگیرید و درش فعال باشید چون روزنامه ی شما نشون دهنده ی نقطه نظراتتونخ که بعد ها زیاد بدردتون می خوره.همینطور اگه به زبا انگلیسی تسلط داشته باشید می تونید مقالاتتون رو در سطح بین المللی بنویسید که در روابط برون مرزی کشورتون تاثیری بسزایی داره

شما می تونید از سایت بازدید کنید ولی برای عضو شدن نیاز به دعوت نامه دارید در این صورت می تونید در همین جا پست بدید

زمانی که وارد بازی شدید در صورتی که به زبان انگلیس مسلط باید می تونید ار Help خود بازی کمک بگیرید در غیر این صورت اگه سوال ایجاد شد بپرسی کمکتون می کنم(اما قسمت کمک بازی روون نوشته احتمالآ مشکلی پیدا نمی کنید

ادرس سایت اصلی :www.ErePublik.com

از اونجایی که در مضیغه ی دعوت نامه هستیم فقط در صورتی که راغب به بازی هستید پست بدید

فقط یه چیزی اگه قصد عضو شدن دارید بهتر سریعتر این کار رو بکنید چون ایران در بهبهه ی جنگ با پاکستان و ترکیه است(دو همسایه مزریمون)

یه چیز دیگه اگه جدآ قصد فعالیت ندارید عضو نشید چون در زمان جنگ روی تک تک نفرات غضو شده حساب می شه

به امید که ایران جهان رو فتح بکنه

موفق باشید ;)

ٍ

عجب حالی خواهد داد ... به رئیس جمهورتون سلام کنید :laughing:
برا منم یدونه بفرستین :

khashayarjames@yahoo.com
دوستان یه سوال:
سیستم حکومتی ایران و شکل بندی مرزهای سیاسی مثل واقعیته یا اینکه جنگی چیزی شده شکلش فرق کرده ؟:blushing::cheesygri

برات فرستادم
همه چیزش مثل واقعیه و سیستم حکومتی هم بستگی به کسی داره که رئیس جمهور میشه , بقیه رو هم میتونی بیای داخل بازی ببینی;)

isa_daneshvar جان میشه یه راهنمایی درباره کار توی حلال احمر بکنی ؟
برای اینکه برم خارج تا skill 2 بشم چکار باید بکنم و پیش چه کسی درخواست بدم ؟

isa_daneshvar جان میشه یه راهنمایی درباره کار توی حلال احمر بکنی ؟
برای اینکه برم خارج تا skill 2 بشم چکار باید بکنم و پیش چه کسی درخواست بدم ؟
هلال احمر درسته عزيز من! :cheesygri
ديگه لازم نيست بريد خارج! كشور پيشرفت كرده! :biggrin1: با آقاي BILLIY_Mgs تماس بگيريد تا در علوم پزشكي استخدام بشيد ... وقتي مهارتتون 2 شد ميارمتون توي هلال احمر.

هلال احمر درسته عزيز من! :cheesygri
گفتم شاید به خاطر کپی رایت از اسم دیگه ای استفاده کردید. :biggrin1: ( تازه بعضی دوستان تو صفحات قبل میگفتند اصلحه ! )
ديگه لازم نيست بريد خارج! كشور پيشرفت كرده! :biggrin1: با آقاي BILLIY_Mgs تماس بگيريد تا در علوم پزشكي استخدام بشيد ... وقتي مهارتتون 2 شد ميارمتون توي هلال احمر.
فقط حقوق رو 1.5 بدم خوبه ؟
پ.ن : منم به حزب شما بپیوندیدم !
راستی این احمدی نژاد تو دنیای مجازی هم ایران رو ول نمیکنه !!!

آخرین ویرایش:
من امروز داشتم یه گشتی می زدم دیدم واقعا اگه پول نباشه جان در عذابه :cheesygri ... این بازی هم که سیستم بانک و وام نداره پس به این نتیجه رسیدم که بچه های بازیسنتر بیان به همدیگه شرایطی وام بدن... مثلا من الان 100GOLD می خوام تا یه کارخونه ی q3 بخرم ولی نه GOLD دارم که کارمو شروع کنم نه IRR دارم که بخوام باهاش GOLD بخرم... پس میام مثلا از 5 نفر نفری 20 GOLD وام می گیرم... حالا این وام شرایط پرداخت و بهره هم داره (:cheesygri)... مثلا من باهاشون به توافق می رسم که اونا غذای مورد نیاز شهروندشون رو از من بخرن من هم 30 روز دیگه به جای 20 تا طلا 23 تا طلا بهشون پس می دم (در صورتی که اونا هم از شما غذاهاشون رو بخرن که هم شما پول در بیاری و هم اینکه شرکتت جا بیفته)...

مثلا می تونیم قوانین برای وام تعریف کنیم :

1. سقف وام برای هر نفر 50GOLD و یا 100IRR در هر دوره ی 1 ماهه است.
2. بهره ی وام بسته به وام دهنده (اعتبار و پول اون فرد) بین 3 الی 7 درصد متغییر است.
3. مدت زمان پرداخت وام بر اساس توافق طرفین بین 25 الی 40 روز متغییر است.
4. در صورت عدم پرداخ وام توسط وام گیرنده، نام او در لیست سیاه بازیسنتر ضبط و تا 3 ماه به او وامی داده نمی شود.

به نظر خودم با این روش هم میشه همه ی شهروندای ایرانی رو پولدار کرد و هم میشه به رشد اقتصاد ایران تو eRepublik کمک کرد...

قوانین هم هر کم و کثری داشت خودتون ذکر کنید.

دوستانی که آمادن وام بدن بیان بگن.

نکته : عددها در متن توضیحاتم فرضی بود چون هیچ شرکتی نمی تونه در 30 روز 100GOLD دراره :laughing:

این بازی هم که سیستم بانک و وام نداره پس به این نتیجه رسیدم که بچه های بازیسنتر بیان به همدیگه شرایطی وام بدن... مثلا من الان 100GOLD می خوام تا یه کارخونه ی q3 بخرم ولی نه GOLD دارم که کارمو شروع کنم نه IRR دارم که بخوام باهاش GOLD بخرم... پس میام مثلا از 5 نفر نفری 20 GOLD وام می گیرم... حالا این وام شرایط پرداخت و بهره هم داره (:cheesygri)...

من بهت وام میدم به شرطی که 5 تا ضامن معتبر بیاری + سود 14 درصد + اگر بازپرداخت وامت رو دیر بدی باید جریمه بدی + چند تا چیز دیگه که الان یادم نیست , حالا اگر وام میخوای بیا جلو:دی

به منم Gift بدین ترو خدا :love::cool:... صاحب شرکت میگه Wellness بالا باشه حقوق بیشتر میده :cheesygri
برات فرستادم:welcome:
...
مثلا می تونیم قوانین برای وام تعریف کنیم :
...
منم 10 تا میتونم قرض بدم
فقط اینو بگم که باز کردن یک شرکت جدید با وجود این همه شرکت بی استفاده اشتباهه.

بابا دمتئن گـــــــــــــــــــــرم :love::love:
اینقدر برام Gift اومده Wellness شد 68 :eek: (پول دستم بیاد جبران می کنم:love:)
اقا دستتون درست ، این رئیس ما اخراجمون کرد ، اگه کاری باشه انجام می دم:p
Skill هام همه 1 ـن ولی تو Moving اسکیلم شده 1.20 :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or