کمک کنید ایران جهان را بگیرد)ErePublik(

سلام دوستان

بازی Erepublik یک بازی تحت وبه که برای کاربرانی که از Dial-Up استفاده می کنن بسیار مفیده این ویژگی.

در این بازی شما جزو شهروندان هر کشوری که بخوایید می تونید باشد البته کشورهای عربی رو نداره و در اونجا به فعالیت بپردازید.

فعالیت های شما در چهار زمینه تقسیم بندی می شه:
1-اقتصادی:که شما باید سر کار برید تا پول واسه خرید وسایل مورد نیازتون داشته باشید
2-سیاسی:که شما در ابتدا به عنوان یکی از اعضای یک حذب کارتون رو شروع می کنید و در صورتی که خوب عمل کنید می تونید به مقام ریاست جمهوری هم برسید
3-نظامی:شما با ورودتون به ارتش به کسب مهارت می پردازید که در مواقع جنگ بتونید به کشورتون کمک کنید.
4-مطبوعاتی:اگه قصد دارید در محافل سیاسی جایی برای خودتون پیدا کنید این بخش رو جدی بگیرید و درش فعال باشید چون روزنامه ی شما نشون دهنده ی نقطه نظراتتونخ که بعد ها زیاد بدردتون می خوره.همینطور اگه به زبا انگلیسی تسلط داشته باشید می تونید مقالاتتون رو در سطح بین المللی بنویسید که در روابط برون مرزی کشورتون تاثیری بسزایی داره

شما می تونید از سایت بازدید کنید ولی برای عضو شدن نیاز به دعوت نامه دارید در این صورت می تونید در همین جا پست بدید

زمانی که وارد بازی شدید در صورتی که به زبان انگلیس مسلط باید می تونید ار Help خود بازی کمک بگیرید در غیر این صورت اگه سوال ایجاد شد بپرسی کمکتون می کنم(اما قسمت کمک بازی روون نوشته احتمالآ مشکلی پیدا نمی کنید

ادرس سایت اصلی :www.ErePublik.com

از اونجایی که در مضیغه ی دعوت نامه هستیم فقط در صورتی که راغب به بازی هستید پست بدید

فقط یه چیزی اگه قصد عضو شدن دارید بهتر سریعتر این کار رو بکنید چون ایران در بهبهه ی جنگ با پاکستان و ترکیه است(دو همسایه مزریمون)

یه چیز دیگه اگه جدآ قصد فعالیت ندارید عضو نشید چون در زمان جنگ روی تک تک نفرات غضو شده حساب می شه

به امید که ایران جهان رو فتح بکنه

موفق باشید ;)

ٍ

خوب مثل اينكه يخورده دير كردم و شما استخدام شدي! اما اگه دوست داشتي يه پيشنهاد برات دارم!
ما به بيمارستان كيفيت بالا توي ايران خيلي احتياج داريم و لذا داريم سعي ميكنيم كه تعداد زيادي كارمند براش پيدا كنيم و بعد كيفيت بيمارستان رو ارتقا بديم. كساني كه مهارتشون بالاي 2 باشه مستقيما ميان توي شركت ولي كساني كه مهارتشون كمتر از 2 باشه اول ميرن توي يه شركت خارجي و 5 روز كار ميكنن بعد كه مهارتشون به 2 رسيد بر ميگردن ايران و توي ايران كار ميكنند.
اگه دوست داشتي بگو تا بگم كجا بايد بري.

دوست عزیز خوشحال میشم راهنمائیم کنی برای مورد بیمارستان.

amir69_k هست آیدیم
برات فرستادم! :biggrin1:

دوست عزیز خوشحال میشم راهنمائیم کنی برای مورد بیمارستان.
متاسفانه نامه هايي كه به روساي بيمارستان ها فرستاده بوديم به علت خرابي سايت همگي پاك شدن! به زودي كه جواب بگيرم بهتون خبر ميدم.
يا بايد بريد هلند و يا اسپانيا! :biggrin1:
فعلا همينجايي كه هستي بمون.

برات فرستادم! :biggrin1:

متاسفانه نامه هايي كه به روساي بيمارستان ها فرستاده بوديم به علت خرابي سايت همگي پاك شدن! به زودي كه جواب بگيرم بهتون خبر ميدم.
يا بايد بريد هلند و يا اسپانيا! :biggrin1:
فعلا همينجايي كه هستي بمون.

من کاملا اکتیوم. یعنی هر روز کار میکنم. حقوق چجوریاس اونوقت ؟

دوستان عزيز!
اگر مايل هستيد مهارتتون رو در بيمارستان بالا ببريد (تا مهارت 2) و سپس در بيمارستان من استخدام بشيد با آقاي server تماس بگيريد ... ايشون شما رو استخدام ميكنه. حقوق رو هرچقدر زد قبول كنيد آخه 5 روز به جايي بر نميخوره!
ولي اگه به بي پولي خورديد به خودم بگيد.

براي بيمارستان هنوز به سرمايه نياز داريم! بشتابيد دوستان!

دوستان عزيز!
اگر مايل هستيد مهارتتون رو در بيمارستان بالا ببريد (تا مهارت 2) و سپس در بيمارستان من استخدام بشيد با آقاي server تماس بگيريد ... ايشون شما رو استخدام ميكنه. حقوق رو هرچقدر زد قبول كنيد آخه 5 روز به جايي بر نميخوره!
ولي اگه به بي پولي خورديد به خودم بگيد.

براي بيمارستان هنوز به سرمايه نياز داريم! بشتابيد دوستان!

در كل اين بيمارستان چقدر بودجه لازم داره :eek:

بی کار

دوستان من EmadShadpoor هستم تو بازی و داداشم رو هم وارد این بازی کردم . فقط الان بی کاره . اگه یه نفر بهش کاری بده ممنون می شم .
User Name = CaptainMilad
هر وقت کار دادین بهش اینجا ذکر کینن .
با تشکر .

دوستان من EmadShadpoor هستم تو بازی و داداشم رو هم وارد این بازی کردم . فقط الان بی کاره . اگه یه نفر بهش کاری بده ممنون می شم .
User Name = CaptainMilad
هر وقت کار دادین بهش اینجا ذکر کینن .
با تشکر .
براي استخدام در بيمارستان باهاش تماس گرفتم! البته چون مهارتش كمه فعلا نميتونه بياد توي بيمارستان من! بايد با آقاي server تماس بگيره تا استخدامش كنه و مهارتش به 2 برسه بعدا خودم استخدامش مي كنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or