کمک کمک این لب تاپ دیوونم کرده

hassan_110

کاربر سایت
سلام
من رفیقم یه لب تاپ خریده روش ویندوزvista نصب کرده الان که میخواد xp نصب کنه بعد از چک کردن ارر زیر رو میده و شروع به فرمت کردن نمیکنه متن اررش هم اینه;
setup did not find any hard disk drives installed in your coumputer.
make sure any hard disk drives are pwered in and properly connected to your coumputer and that any disk-related hardware configuration is correct . this way involved runing a manufacturer supplied diagonestic or setup program .
setup can not to continue to quit setup press f3.
بچه ها فقط تو رو خدا یه نفر جواب من رو بده . بد جوری گیرم.
یا علی مدد

ببین من خودم سونی دارام باید درایور شو داشته باشی مگنا به مشکل بر میخوری

من خودم هزار جور درایور شو پیدا کردم از سایت سونی ویندوز را عوض نکنی بهتره

با پارتیشن مجیک امتحان کن

سلام
کار با پارتیشم مجیک رو می تونی بهم توضیح بدی؟
یا علی مدد
کار باهاش خیلی راحته ولی اگر پرتابلش باشه کار نمیکنه :دی ( یعنی واسه من کار نمیکنه )

شما اگه برنامرو دارین که خیلی راحته
162.gif

moshkel hich rabti be in chiza nadare man khodam in moshkel ro dashtam agar hanooz moshkelet hal nashode behem peigham bedeh ta barat tozih bedam
سلاک
دست شما درد نکنه مشکل حل شد و تونستیم روش ویندوز xp بزنیم. ولی خوب شما یه توضیح بده که مشکل چی بوده؟
یا علی مدد

tفکر کنم ربط به مادر بودرد و نشناختن هارد داشته باشه که باید با سی دی راه انداز مادر بورد یه فلاپی بسازی (!!!) و موقع نصب ویندوز یه جاای که میگه F6 رو بزنی ، بزن و الباقی ....
این مشکل رو من روی کامپیوتر معمولی داشت و فکر کنم همین باشه !!!

اگه هاردت ساتا باشه، ممکنه به درایور نیاز داشته باشه که روی دسکت باید بریزی تا ابتدای نصب ویندوز (اولین مرحله دقیقا) ویندوز هاردت رو بشناسه.
البته این مشکل اون اوایل که ساتا وارد بازار شده بود پیش میومد الآن خیلی وقته من این مشکل رو ندیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or