کمک کلی در باره ی xbox live

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dr. Ariamax

کاربر سایت
آقا من میبینم مردم ایران میرن لایو بازی میکنن دلم غش میره
میشه کلا توضیح بدین از اول تا آخر چی لازم دارم
از اول اول که باید چه کارا بکنم تا روش وصل شدن

آقا من میبینم مردم ایران میرن لایو بازی میکنن دلم غش میره
میشه کلا توضیح بدین از اول تا آخر چی لازم دارم
از اول اول که باید چه کارا بکنم تا روش وصل شدن

اين تايپك ها رو به ترتيب بخون ، كامل و مفصل توضيح داده شده

رعایت نکات امنیتی دیسک بازی در Xbox Live
طریقه اتصال به XBox Live به 4 روش

بعد از اين كه به live وصل شدي ، بازي هات بايد به روش برنرمكس رايت شده باشه ، از پروفايل هاي هكي استفاده نكني و ....

اين ها رو رعايت كن مشكلي پيش نمياد;)

یک سوال هم من دارم
من الان ال تی 2 ریختم رو دستگاهم
اگر دیسک اورجینال فیفا 12 رو گیر بیارم و لایو بازی کنم چند درصد احتمال داره بن بشم
واسه لایو بازی کردن فیفا باید ماهانه هزینه ای بدم یا مجانیه ؟

برای لایو بازی کردن باید از اون کارتای گلد بخرم؟
یا رایگان میتونم بازی کنم

---------- نوشته در 05:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:30 PM ارسال شده بود ----------

خوب من اونا رو خوندم یعنی اگه یه دونه از اون دیسک ها بگیرم و به اینتر نت وصل شم همه چی تمومه؟

برای لایو بازی کردن باید از اون کارتای گلد بخرم؟
یا رایگان میتونم بازی کنم

---------- نوشته در 05:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:30 PM ارسال شده بود ----------

خوب من اونا رو خوندم یعنی اگه یه دونه از اون دیسک ها بگیرم و به اینتر نت وصل شم همه چی تمومه؟

دوست عزیز شمانیاز به کارت گلد و یک اینترنت با پینگ خوب و بازی های xgd3 بصورت برنرمکس دارید ضمنا کنسولتون هم باید التی 3 باشه

دوست عزیز شمانیاز به کارت گلد و یک اینترنت با پینگ خوب و بازی های xgd3 بصورت برنرمکس دارید ضمنا کنسولتون هم باید التی 3 باشه
یعنی همه که دارن بازی میکنن دارن پول گلد میدن؟
راه دیگه ای نداره؟
این گلد ها چند هستن؟

یعنی همه که دارن بازی میکنن دارن پول گلد میدن؟
راه دیگه ای نداره؟
این گلد ها چند هستن؟
به لایو وصل شدن و انلاین بازی کردن کاره ساده ای هست تو فقط احتیاج به یه اینترنت پرسرعت با پینگ حداکثر 360 احتیاج داری بازی های من برنر مکس نیستن ولی باشن بهتره اما تا اونجایی که شنیدم و میدونم مایکروسافت دیگه بن نمیکنه مگر خیلی خیلی اوید خرده باشه که اونم امکانش کمه.حالا گلدی که شما میگید اره حتما برای انلاین بازی کردن لازمه و بدون اون نمیشه این سایت هم کارت گلد هم پی اس ان میفروشه قیمت ها هم مشخصه نوشته از اونجا میتونی نگاه کنیmatrixgames.ir

به لایو وصل شدن و انلاین بازی کردن کاره ساده ای هست تو فقط احتیاج به یه اینترنت پرسرعت با پینگ حداکثر 360 احتیاج داری بازی های من برنر مکس نیستن ولی باشن بهتره اما تا اونجایی که شنیدم و میدونم مایکروسافت دیگه بن نمیکنه مگر خیلی خیلی اوید خرده باشه که اونم امکانش کمه.حالا گلدی که شما میگید اره حتما برای انلاین بازی کردن لازمه و بدون اون نمیشه این سایت هم کارت گلد هم پی اس ان میفروشه قیمت ها هم مشخصه نوشته از اونجا میتونی نگاه کنیmatrixgames.ir
مگه بدون گلد نمیشه بازی کرد؟
پینگ 190 خوبه؟ لگ نداره؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or