سلام
نوشته شده توسط Saman:
احمد جان اتفاقا امروز كارت پسرخالم كه 6600 بود سوخت، برد گارانتي، يه كارت جديد بهش دادن كه گارانتيش از اول آگوست شروع ميشه. خود من هم تعجب كرده بودم !
اگه آواژنگ 4 تا آدم درست حسابي بذاره پشت دخلش !! يكي از بهترين گارانتي هاي ايران ميشه.
خیلی جالبه
از اول اوت 2006 دیگه ؟؟؟
نمی دونم چرا اینطوری شده
چون روال گارانتی ها همونطوری که خودت بهتر از من می دونی اینه که اگه تعویض کنن، گارانتی قبلی رو توی کارت ذکر می کنن. حالا اگه 1 روز هم مونده باشه همون یه روز رو برا جدیده در نظر می گیرن
اگر هم بخوای وجه رو نقداً به قیمت روز بگیری یه چک مدت دار میدن
اخه می دونی سامان جون
قبلاً من برا 3-2 تا از بچه ها main و vga رو برا گرانتی بردم، همین آواژنگ، همین شرایطو بهم گفت
الماس و سریر هم که من باهاشون کار کردم همینن
مثلاً من خودم یه Radeon 9600 کارکرده ی قدیمی داشتم تو خونه که مدت مدیدی تو جعبه خاک می خورد چون خوب نمی خریدنش، همین طوری یه ماه قبل زد به سرم یه تستی بزنمش.
دیدم ............................
بردمش آواژنگ بعد از 2 سال و 9 ماه
3 روز بعد گفت تعمیر نمیشه، یا تعویض، یا ارتقا (با همون شرایطی که گفتم) یا هم پول
منم گفتم پول
105.000 هزار تومان چک یه ماهه داد که منم خوابوندمش تو حسابم :shrewd:
ولی دمشون گرم
کی میاد بعد سه سال 100 تومن پول بی زبون و واسه یه جنس سوخته، اونم تو این مملکت بده دستت؟؟؟ دست دومشو نصف همینم نمی خریدن.
نوشته شده توسط gameware:
چی میگه؟!
کل میندازید سره خرابی گرافیک؟
آقا من گرافیکمو بردم خدمات کامپیوتری،گفت گزاشتم روی دو تا برد دیگه که با پاور 50 تومنی کار می کنن سرگیجه میگیره
کمک کنید
leadtek winfast PX6800 GS TDH extreme 256-256
خودت فهمیدی چی گفتی
یکم واضح تر ...
نوشته شده توسط MOH3N:
آقا دیروز وسط بازی بودم که یه هو 4 نفرریختم سرم یه دفعه کل مانیتور رنگ رنگی شده سریع رستارت کردم بعد از چنذ دقیقه که روشن کردم دیدم اومد بالا و کارت سالمه یه نفس کشیدم بدو بدو رفتم گارانتی گفتم اینجوریه گفت 2شنبه بیار سرم شلوغه .
شما که میگید این از همون نمیدونم چی چی فن هست و فقط باید بره تمیز شه ولی دیگه 20 روز چی کار داره من تو این 20 روز چی کار کنم ؟ ای خدا
همونی که قبلاً هم گفتم مشکل از Ram کارت گرافیکته
داره نیم سوز میشه
نگران هم نباش چون گارانتی اگه آواژنگ باشه خوب پشتیبانی میکنه.
تنها راهی که داری اینه که ببری آواژنگ
توی شهرستان 20 روز طول میکشه خبر بدن که کارتت تعمیر میشه یا نه؟
اگه درست شه تا یه هفته بعد برات می فرستنش.
اگر هم نه برای تعویض، ارتقا و با پرداخت وجه باید یه هفته ی دیگه هم صبر کنی.
چون اینا نماینده ی آواژنگن
نه خودش
حق ندارن به هیچی دست بزنن یا تعویض کنن و پول بدن
همه چی رو نمایندگی مرکزی بهشون میگه
کلا سر خود هیچ کاری نمی کنن.
تنها کاری که شما باید بکنی صبره.
همین و بس ...