کمک کارت گرافیکم داره میترکه

• Thread starter Thread starter MOH3N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط MOH3N:
خیلی خیلی ممنون از تمام توضیحات اما منظورت شما اینه که من الان کارتم رو ببرم نمایندگی در حالی که مشکلی نداره ... برم اونجا بگم کارتم رو چک کنید دیگه ؟؟؟ ها ؟؟؟ اگه اینطوره که همه نماییندگی ها دودر می کنن ببین کارت گارانتی آواژنگ داره تا 3 سال
می خواستم بدونم اگه بلایی بعداً سرش بیاد میشه تعویض کنم.
سلام

آره منظورم همینه
چون تو خودت فن رو فقط از رو تمیز کردی. خدا می دونه اون تو و در شیار های بین هیتسینک چه خبره.
شیار های هیتسینک باید کاملا باز باشن تا فن بتونه هوا بکشه و پروسه ی سرمایش بخوبی انجام بشه.

نهایتاً ضرر نمی کنی اگه ببری نمایندگی بگی تمیزش کنن

در ضمن 6600GT دیگه الان توی بازار نیست و تک و توک پیدا میشه. به خصوص leadtek ش

اگه مشکلش رفع نشه برات با یه مدل دیگه عوض می کنن (آواژنگ) و یا همون طوری که گفتم پولشو به قیمت روز بهت می دن. البته اگه بجاش یه کارت دیگه بگیری گارانتی ها بهم وصل میشه و کارت جدید دیگه سه سال گارانتی نداره، بلکه گارانتیش اون مقدار گارانتیی هستش که از کارت قبلیت باقی مونده ...

از اینکه مشکلتون حل شده خوشحالم
اگه توی منطقه ای زندگی می کنید که هواش گرمه احتمال خیلی زیاد مشکل از کثیف بودن heatsinkبوده ولی به هر حال منم با نظر احمد آقا موافقم. انشاالله که دیگه مشکلی واستون پیش نیاد

پس ببرم دیگه طولش نمیدن یعنی خیلی کار داره

:eek: گرم داریم اینجا یخ میزنید :cool: مگه شما به 37 درجه میگید گرم !!!!

:mad: جزغاله شدم بابا من امروز توی این هوا ( یه قافیه ای)
من توی بندر عباس هستم :cheesygri :eek:

نوشته شده توسط m_unknown_r:
از همون اول كه وارده بازي ميشي اين مشكل پيش مياد؟يا بعد از چند دقيقه؟
اگه بعد از چند دقيقه كه احتمالا كارتت اوركلاك شده كه ارتيفكت ميده يا فنش مشكل داره.
اقا محسن گل من كه همون اول گفتم ولي يكم بي توجه از كنارش رد شدي.
حالا خوشحالم كه بالاخره مشكلت رفع شد.
راستي مگه چي كار ميكنين كه انقدر خاك ميگيره؟!!!
من كيسم درش بازه هميشه و كارتم هم 6600 جي تي است و 1 ساله كه خريدم ولي اصلا كثيف نشده.سي پي يوم هم كه 3 سال پيش گرفتم همينطور.كيس خيلي هارو ديدم كه خاك ميگيره.
اين سوال برام پيش اومده اگه دره كيس باز باشه بيشتر خاك ميگيره يا اگه بسته باشه؟
راستي نگرانه احسانم نباشن دوستان اون خنك كننده اي كه اون درست كرده در حده واتر كولره(اغراق)

نوشته شده توسط MOH3N:
پس ببرم دیگه طولش نمیدن یعنی خیلی کار داره

:eek: گرم داریم اینجا یخ میزنید :cool: مگه شما به 37 درجه میگید گرم !!!!

:mad: جزغاله شدم بابا من امروز توی این هوا ( یه قافیه ای)
من توی بندر عباس هستم :cheesygri :eek:
سلام

من محل زندگی رو ندیدم
بندر عباس
اوووووووووووووووووووووووووووووو
من فکر کردم تهرانی

باید بگم که
چرا طول میکشه
چون نمایندگی شهرستان به قطعه دست نمی زنه. فقط نگاه می کنه ببینه گارانتیش اعتبار داره یا نه؟؟؟ هولوگرام سالمه؟؟؟ قطعه آسیب فیزیکی نداره؟؟؟ و یه همچین چیزایی رو چک می کنه.
بعدش هم می فرسته تهران، نمایندگی مرکزی

حداقل 20 روز هم طول می کشه تا بهت خبر بده که چکاره ای ...

شما كه تهران نيستي يه مقدار شرايطت فرق ميكنه كه البته من نميدونم چه فرقي ! فقط ميدونم به اين راحتي ها بهت خدمات نميدن.
البته اگه بجاش یه کارت دیگه بگیری گارانتی ها بهم وصل میشه و کارت جدید دیگه سه سال گارانتی نداره، بلکه گارانتیش اون مقدار گارانتیی هستش که از کارت قبلیت باقی مونده ...

احمد جان اتفاقا امروز كارت پسرخالم كه 6600 بود سوخت، برد گارانتي، يه كارت جديد بهش دادن كه گارانتيش از اول آگوست شروع ميشه. خود من هم تعجب كرده بودم !
اگه آواژنگ 4 تا آدم درست حسابي بذاره پشت دخلش !! يكي از بهترين گارانتي هاي ايران ميشه.

چی میگه؟!
کل میندازید سره خرابی گرافیک؟
آقا من گرافیکمو بردم خدمات کامپیوتری،گفت گزاشتم روی دو تا برد دیگه که با پاور 50 تومنی کار می کنن سرگیجه میگیره
کمک کنید
leadtek winfast PX6800 GS TDH extreme 256-256

آقا دیروز وسط بازی بودم که یه هو 4 نفرریختم سرم یه دفعه کل مانیتور رنگ رنگی شده سریع رستارت کردم بعد از چنذ دقیقه که روشن کردم دیدم اومد بالا و کارت سالمه یه نفس کشیدم بدو بدو رفتم گارانتی گفتم اینجوریه گفت 2شنبه بیار سرم شلوغه .

شما که میگید این از همون نمیدونم چی چی فن هست و فقط باید بره تمیز شه ولی دیگه 20 روز چی کار داره من تو این 20 روز چی کار کنم ؟:confused: ای خدا :(

قا من گرافیکمو بردم خدمات کامپیوتری،گفت گزاشتم روی دو تا برد دیگه که با پاور 50 تومنی کار می کنن سرگیجه میگیره
کمک کنید

ما كه نفهميديم مشكلت چيه :cheesygri

سلام

نوشته شده توسط Saman:
احمد جان اتفاقا امروز كارت پسرخالم كه 6600 بود سوخت، برد گارانتي، يه كارت جديد بهش دادن كه گارانتيش از اول آگوست شروع ميشه. خود من هم تعجب كرده بودم !
اگه آواژنگ 4 تا آدم درست حسابي بذاره پشت دخلش !! يكي از بهترين گارانتي هاي ايران ميشه.
خیلی جالبه

از اول اوت 2006 دیگه ؟؟؟
نمی دونم چرا اینطوری شده
چون روال گارانتی ها همونطوری که خودت بهتر از من می دونی اینه که اگه تعویض کنن، گارانتی قبلی رو توی کارت ذکر می کنن. حالا اگه 1 روز هم مونده باشه همون یه روز رو برا جدیده در نظر می گیرن
اگر هم بخوای وجه رو نقداً به قیمت روز بگیری یه چک مدت دار میدن

اخه می دونی سامان جون
قبلاً من برا 3-2 تا از بچه ها main و vga رو برا گرانتی بردم، همین آواژنگ، همین شرایطو بهم گفت
الماس و سریر هم که من باهاشون کار کردم همینن

مثلاً من خودم یه Radeon 9600 کارکرده ی قدیمی داشتم تو خونه که مدت مدیدی تو جعبه خاک می خورد چون خوب نمی خریدنش، همین طوری یه ماه قبل زد به سرم یه تستی بزنمش.
دیدم ............................

بردمش آواژنگ بعد از 2 سال و 9 ماه
3 روز بعد گفت تعمیر نمیشه، یا تعویض، یا ارتقا (با همون شرایطی که گفتم) یا هم پول
منم گفتم پول

105.000 هزار تومان چک یه ماهه داد که منم خوابوندمش تو حسابم :shrewd:

ولی دمشون گرم
کی میاد بعد سه سال 100 تومن پول بی زبون و واسه یه جنس سوخته، اونم تو این مملکت بده دستت؟؟؟ دست دومشو نصف همینم نمی خریدن.

نوشته شده توسط gameware:
چی میگه؟!
کل میندازید سره خرابی گرافیک؟
آقا من گرافیکمو بردم خدمات کامپیوتری،گفت گزاشتم روی دو تا برد دیگه که با پاور 50 تومنی کار می کنن سرگیجه میگیره
کمک کنید
leadtek winfast PX6800 GS TDH extreme 256-256
خودت فهمیدی چی گفتی :D
یکم واضح تر ...

نوشته شده توسط MOH3N:
آقا دیروز وسط بازی بودم که یه هو 4 نفرریختم سرم یه دفعه کل مانیتور رنگ رنگی شده سریع رستارت کردم بعد از چنذ دقیقه که روشن کردم دیدم اومد بالا و کارت سالمه یه نفس کشیدم بدو بدو رفتم گارانتی گفتم اینجوریه گفت 2شنبه بیار سرم شلوغه .

شما که میگید این از همون نمیدونم چی چی فن هست و فقط باید بره تمیز شه ولی دیگه 20 روز چی کار داره من تو این 20 روز چی کار کنم ؟ ای خدا
همونی که قبلاً هم گفتم مشکل از Ram کارت گرافیکته
داره نیم سوز میشه
نگران هم نباش چون گارانتی اگه آواژنگ باشه خوب پشتیبانی میکنه.

تنها راهی که داری اینه که ببری آواژنگ
توی شهرستان 20 روز طول میکشه خبر بدن که کارتت تعمیر میشه یا نه؟
اگه درست شه تا یه هفته بعد برات می فرستنش.
اگر هم نه برای تعویض، ارتقا و با پرداخت وجه باید یه هفته ی دیگه هم صبر کنی.

چون اینا نماینده ی آواژنگن
نه خودش
حق ندارن به هیچی دست بزنن یا تعویض کنن و پول بدن
همه چی رو نمایندگی مرکزی بهشون میگه
کلا سر خود هیچ کاری نمی کنن.

تنها کاری که شما باید بکنی صبره.
همین و بس ...

خیلی جالبه

از اول اوت 2006 دیگه ؟؟؟
نمی دونم چرا اینطوری شده
چون روال گارانتی ها همونطوری که خودت بهتر از من می دونی اینه که اگه تعویض کنن، گارانتی قبلی رو توی کارت ذکر می کنن.

درسته همين طوري بود. اما ديروز فرق داشت. حالا احتمال زياد امشب كارت پسرخالم رو مي ذارم براي فروش. عكس هاشم ميذارم. عكس كارت گارانتيش رو هم ميذارم. ;)

من خودم دارم قاطی میکنم یه دفعه توی بای ها خوبه یه دفعه گیر میده یه دفه فریم 100 به بالا یه دفه بین 10 تا 20 یه دفعه میپره بیرون یه دفه راحت بازی مکنه بابا قاطی کردم

البته اینو نگفتم رم کامپیوتر 512 هست که دیروز کردم 1 gig حالا کمتر گیر میده .. . . .. :confused:

تهران که نه نمی تونم بیام

راستی یه سئوال اگهمن این کارت رو نبرم گارانتی بعد بسوزه چی بازم قبول میکنه ؟ تا 2008 گارانتی داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or