کمک کارت گرافیکم داره میترکه

• Thread starter Thread starter MOH3N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MOH3N

کاربر سایت
سلام به همه:((
من یه مدتی هست که در حال بازی اوبلیوین هستم و گاهی اوقات توی بازی هنگامی که میخواد لود شده یا بره به یه محیط دیگه خط های رنگی توی صفحه بوجود میومد البته سریع پاک میشدند تا دیروز خیالم راحت بود که شاید از درایوری چیزی باشه ؟!؟!؟!؟!

اما؟؟؟؟:confused:

دیروز که بازی condment (اگه اشتتباه نوشتم ببخشید !) رو اجرا کردم نزدیک بود سکته کنم تمام تصویر پر از نویز ، تصویر رنگ های افتضاحی گرفته ... هی میلرزه تو رو خدا کمک کنید چی کار کنم
یعنی دارم بدبخت میشم:(
شاید از بازی اوبلیوین باشه منظورم اینه که مثلا به کارتگ رافیک زیاد فشار اومده
راستی یادم رفتب گم یکی از دوستهام هم همین مشکل رو داشت البته توی محیط ویندوز تا اینکه کارتش سوخت.... :eek:
کارتم هم .. nVIDIA 6600 gtx 128 DDr 3 هست تقریبا 8 ماه میشه گرفتم گارانتی هم داره ......:((

اگه میشه بگید چی کار کنم...:(( :(( :(( :((

از همون اول كه وارده بازي ميشي اين مشكل پيش مياد؟يا بعد از چند دقيقه؟
اگه بعد از چند دقيقه كه احتمالا كارتت اوركلاك شده كه ارتيفكت ميده يا فنش مشكل داره.اگه از همون اوله كه دوستان ميگفتند از پاوره و كم مياره.

برای condment همین توریه (از اول بازی حتی فیلمش)
برای اوبلیویون اما گاهی اوقات
البته توی ویندوز نه اما توی بازی که خیلی بده

حالا این اورکلاک چی هست (یعنی یه چیزایی موقع خرید کارت گرافیگ شنیدم اما نمیدونم
در مورد فن هم شک دام احتمال داره بلا یی چیزی سر فنش اومده باشه اما در مورد پاور نمی دونم

کارتم هم .. nVIDIA 6600 gtx 128 DDr 3 هست تقریبا 8 ماه میشه گرفتم گارانتی هم داره ......
ببینم برد کارت شما AOpen هست؟! چون برد های AOpen سری های 6600GT شون مشکل داره و بعد از یه مدت نیم سوز می شن!!!

در ضمن MOH3N جان سایز امضات بزرگه قبل از اینکه پاک شه خودت ارتفاشو کم کن خواهشا! حداکثر ارتفاع برای عکس 220 پیکسل می باشد.

سلام
توی CD درایور کارت گرافیکتون در بخش Utility یه نرم افزار برای تنظیم کلاک کارت گرافیکی هست
اون رو نصب کن و مقدار کلاک رو در حالت default تنظیم کن. این حالت وضعیت Overclock رو از بین می بره .اگه بازم مشکل داشت بهتره سریعتر کارتت رو به شرکتی که گارانتی کرده ببری

برای من هم همین مشکل رو داره اما خیلیخیلی بدتر
یعنی مثلا حتی در حال گشت و گذار توی اینترنت هم
بعد از 15 دقیقه(البته قبلا ها خیلی کم بود اا جدیدا اگر روزی اتفاق نیفته)یکهو کل صفحه بهم میخوره یا تصویر سر جاش میمونه
هیچی کار نمیکنه
حتی restart هم میدم وقتی میخواد بیاد 3 تا بوق پشت سر هم(بیییییییییییب بیب بیب)میده بعد مانیتور هیچی نشون میده(no signal نه ها)یعنی مثلا وقتی که مانیتور خاموش میشه مثلا میگه ساخته شده از اینجا اونجا بعد کاملا خاموش میشه

ترخدا کمکم کنید(بیچاره شدم من رفت نه؟؟؟)

احتمالات به ترتيب زياد به كم :

1. داغ شدن كارت گرافيك ( به هر دليلي، مثه بد كار كردن فن يا فوق كلاك زني غير اصولي)

2. مشكل درايور كارت گرافيك.

3.مشكل بُرد يا چيپ ست كارت گرافيك.

بهترين كار : مراجعه به گارانتي و انجام تست حضوري.
كارتت ليد تك هست و احتمالا گارانتي آواژنگ. البته جديدا آواژنگ كارتهاي ليدتك رو گارانتي نميكنه گويا.
اگه آواژنگ بود، ببر گارانتي و يه قسمتي برو كه تست لحظه اي يا حضوري انجام ميدن. يعني يه يارو نشسته اونجا كارتت رو ميذاره روي مادربورد و تست 3dmark انجام ميده. بايد شانس بياري همون جا ها تصوير خراب شه و اگه بشه برات يا تعميرش ميكنن يا تعويض.

اگر هم تصوير خراب نشد از شانس بدت، كارت رو بسپار اونجا فقط حتما حتما توي برگه اي كه پر ميكني توضيحات كامل بده و بگو تو بازي هاي سنگين و بعد از مدتي اينطوري ميشه.

چون مسئولين گارانتي توي ايران يه چيزي تو مايه هاي اسب هستن ! كارتت رو ميذاره ويندوز باهاش مياد بالا ميبينه تصوير اومده ميگه كارتت مشكلي نداره ...

من همه ي اين بلاها قبلا سرم اومده !

موفق باشي.

سلام.
منم دارم در حال فلاکت به سر میبرم !!:(
من کارتم رو نزدیک به 5 ماه پیش فوق کلاک زدم.بعد که اون Memory Clock لعنتی رو بردم بالا,دقیقا همین مشکلی که شما داری رو واسه من هم پیش اومد ! همین تصویر رنگی میشد ,رنگ قاطی میکرد,شطرنجی میشد,بعضی اوقات هم برفک میومد و سیستم ریسارت میشد.البته این مشکل و مثل خودت بعضی اوقات میومد تو سیستم که همین باعث میشد منو به شک بندازه و برم سراغ بقیه قطعات سیستم ! مثلا رفتم پاورم رو عوض کردم یه مدت این مشکل نبود ولی باز میومد و باز دوباره میرفت !...
این کار تا 5 ماه همینطور تکرار میشد, تا 10 روز پیش که داشتم HL2:E1 رو بازی میکردم, یهو وسط بازی دیدم برفکی شد و رنگ قاطی کرد ! که دیگه مجبور شدم سیستمم رو ریستارت کنم.وقتی هم که ویندوز اومد بالا دیدم توی صفحه ویندوز هم برفکی و خط و پیتکه...که دیگه پیش خودم گفتم الفاطحه !!!
بعد از اون هم هر وقت سیستم رو روشن میکردم , حتی قبل از اینکه ویندوز بیاد بالا هم همین خطهای دراز سفید و رنگی توی صفحه بود ! که دیگه اصلا چیزی نمیدیدم تو صفحه و فقط پارازیت بود.
الان هم کارتم رو فرستادم رفته گارانتی و هنوز هم جواب ندادن.ولی میدونم هر چی که بود همش زیر سر همون آورکلاک کردن و اینچیزاست !
کارت شما هم دقیقا همین مشکل ها رو داره که بنظر من قبل از این به چیزای دیگت صدمه بزنه ببر گارانتی کنن شاید جواب دادن ! (جواب که میدن ولی حالا حالا باید تو کف باشی...)
خدا نصیب کسی نکنه ! مخصوصا احسان خان که کارش 24 ساعت با آورکلاکه.

آقا شما گفتید برو یه برنامه نصب کن !
رفتم توی سی دی کات گرافیک چیزی نبود.
راه انداز هم 84.25 هست (اگه اشنباه نکنم)
حالا قضیه اصلی رو بگم.
همون طور که گفتم از سی دی گرافیک ناامید شدیم (من و داداشم) همینطور تو اتاق به هم زل زده بودیم کهداداشم گفت با سیستم قبلیه میشه کاری کرد . گفتم نه بابا اون گرافیکش AGP 8 اینPCI-E-16 هست نمیخوره بعد یه نگاه نا امیدانه به اون سیستم انداختم دیدم داره از تار عنکبوت زار میزنه :( یه دفعه یه چیزی به مغزم خورد :eek: خاک گرفته :confused: شاید کارت گرافیکم یعنی فنش خاک گرفته باشه ....
سریع سیستم رو زدم زمین کابلها رو باز کردم دیدم بــــــــــــــلـــــــــــــه:eek:
چه خاکی -------- دور فن کارت پر بور از خاک که نمی تونست کارت نفس بکشه خلاصه کارت و تمیز کردم البته جا های دیگه سیستم هم کثیف بود که تمیز کردم
شاید باورتون نشه ولی مشکل از بین رفت حالا نمیدونم واقعا رفته یا نه چون بازی Condment رو که حتی اون آرم شرکت سگا ی اول باز هم نمی اومد راحت اجرا کردم و دارم بازی میکنم .:cool: :cool: حالا یکی از دوستان گفته بود که نمیدونم اورکلاک شده من که توی تنظیمات گرافیک دستکاری نمیکنم (سیستم .......... نه بازی) چون خود کارخونه بیشتر از من می فهمه :p :blushing:

آخرین ویرایش:
سلام

مشکل اصلی شما عدم خنک شدن ram های کارت گرافیکه که این بلا رو سرت میاره

در کل هر زمانی که خط های vertical سبز و زرد و قرمز توی مانیتور بیاد به معنای عدم سرمایش و یا اشکال توی ram کارت گرافیکه. (یکی از دلایلش می تونه اورکلاک های غیر اصولی بدون در نظر گرفتن سرمایش لازم باشه)

معمولاً هم اگه ادامه پیدا کنه منجر به آسیب دائمی توی ram میشه که باید تعویضش کرد. و چون این کارتا زیاد قطعات جانبیش نمی یاد قاعدتاً اگه هنوز تو گارانتی باشه برات عوضش می کنن و یا هم پولشو به قیمت روز بهت می دن. البته اگه گارانتی معتبری مثل آواژنگ داشته باشه که خیالت راحت باشه.

البته اینم در تایید حرف سامان که با شک می گفت بگم که آواژنگ توی حدود 6 ماه اخیر دیگه از leadtek پشتیبانی نمی کنه، البته نگران نباشین چون گارانتی های قدیمش پابرجاست ...

بهر حال درسته که با تمیز کردن فن الان مشکلت رفع شده، ولی ترجیح به اینه که کارت رو ببری نمایندگی و اولاً همونطوری که سامان گفت بدی یه تست بکننش، اگر مشکل داشت که هیچ در غیر این صورت ازشون بخواه که برات فن و هیتسینک (heat sink) رو باز و تمیز کنن. (یادآوری هم بکن که خمیر سیلیکون بین چیپ و رادیاتور (همون heat sink) رو فراموش نکنن)

خیلی خیلی ممنون از تمام توضیحات اما منظورت شما اینه که من الان کارتم رو ببرم نمایندگی در حالی که مشکلی نداره ... برم اونجا بگم کارتم رو چک کنید دیگه ؟؟؟ ها ؟؟؟ اگه اینطوره که همه نماییندگی ها دودر می کنن ببین کارت گارانتی آواژنگ داره تا 3 سال
می خواستم بدونم اگه بلایی بعداً سرش بیاد میشه تعویض کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or