کمک در Tom Clancy's Splinter Cell.

• Thread starter Thread starter elvis
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من يه راه به سقف ميخواهم پيدا كنم .از مين ها گذشته ام
بعد از عبور از مین ها وارد اتاق بعدی میشی جعبه کمکهای اولیه رو برمیداری(که شما انجام دادی)
حالا اطراف سقف دنبال یه راه عبور بگرد.حالا از یه چیزی که نمیدونم چیه:biggrin1: و ستون مانند روی دیوار هست بالا برو.بعدش هم دوبار پرش میکنی و سعی میکنی از شکاف خودتو بالا بکشی.
اینجاست دیگه؟
راستی الان درست یادم نیست ولی توی ترینینگ بازی که اول بازیه نحوه پریدن از شکافها رو یاد میده.اونو امتحان کردین؟نمیدونم گفتم شاید اونو فراموش کردین:biggrin1:
salam khaste nabashid man darghesmati az bazi splinter cell 4 dar jaei ke dar marhaleye tamrini gavsandogh ro baz mikone dige nemidonam kojam beram lotfan komakam konid
دوست عزیز شما هم اینجا مشکلتون رو مطرح کنید زودتر حل میشه.

بعد از عبور از مین ها وارد اتاق بعدی میشی جعبه کمکهای اولیه رو برمیداری(که شما انجام دادی)
حالا اطراف سقف دنبال یه راه عبور بگرد.حالا از یه چیزی که نمیدونم چیه:biggrin1: و ستون مانند روی دیوار هست بالا برو.بعدش هم دوبار پرش میکنی و سعی میکنی از شکاف خودتو بالا بکشی.
اینجاست دیگه؟
راستی الان درست یادم نیست ولی توی ترینینگ بازی که اول بازیه نحوه پریدن از شکافها رو یاد میده.اونو امتحان کردین؟نمیدونم گفتم شاید اونو فراموش کردین

شوخي با مزه اي بود مهسا خانوم اگه من مرحله اول رو تموم نمي كردم كه به مرحله دو تا مونده
به آخر نمي رسيدم ضمنا ان شكاف اينقدر بالاست كه دو بار پرش جواب نمي ده

اسپلينترسل هم استاد شد
از دوستان عزيز بخصوص مهسا خانوم متشكرم
از حالا سراغ شماره دو بازي به نام پاندورا تومارو رفتم
خداحافظ
ميروم تا دربه در شم در به در در كوي و برزن
نميذارم هيچ نشوني انگار هرگز . نبودم من

سلام به همگی
من یه راهنمایی می خوام:
من بازی اسپلینتر 1رو گرفتم واولین بار هستش که اسپلینتر رو بازی میکنم وخواستم از شماره 1 شروع کنم.اما مرحله 2 گیر کردم .
در مرحله دو وقتی به حیاتی میایم که توش مجسمه ی همون شخصی که در دمو اول این مرحله نشون میدن .وقتی وارد حیات میشم یهو نشون میده یه آسانسور شیشه ای که دو نفر واردش می شن اما معلوم نیست باید چیکار کنم میگه باید از میکروفن لیزری استفاده کنی اما من این کارو میکنم و به حرفشون گوش میدم اما همین که به بالا میرسن بازی رو میبازم اگه ممکنه راهنماییم کنی.اینم عکسش:
http://www.4shared.com/file/20162362/47d81375/samm.html

کمک کنید

سلام به همگی آقا یکی به من بگه اینجا چکار کنم وقتی به لبه دیوار آویزان می شوم و به سمت پنجره حرکت می کنم ناگهان صدای آزیر به گوش می رسد و بازی اور می شود . مربوط به اونجایی که مرد پنجره را باز می کنم
:(:(:(:(:(:(:(:(:(

سلام به همگی آقا یکی به من بگه اینجا چکار کنم وقتی به لبه دیوار آویزان می شوم و به سمت پنجره حرکت می کنم ناگهان صدای آزیر به گوش می رسد و بازی اور می شود . مربوط به اونجایی که مرد پنجره را باز می کنم
:(:(:(:(:(:(:(:(:(
شما احتمال داره جنازه ای رو پنهان نکرده باشی یا اینکه طرف میبینت!

دوستان من اینجا گیر کردم یه تروریست داخل کامیون که باید بکشمش ولی نمیدونم چطور
اگه کسی اینجا رو رد کرده کمک کنه
52ygx37.jpg

سلام من تویه یه مرحله اسپلینتر سل فک کنم مود پاندوراست گیر کردم اونجایی که بازی از رویه سقف شروع میشه فک کنم تو کشور عراقه یا دبی حدودا مرحله دوم یا سوم بازیه بعد اینکه با طناب وارد اتاق میشیم و نگهبانارو میزنیم باید از راه پله بریم پایین و میرسیم به پارکینگ و یه نگهبان که یه حرفایی میزنه بعد یه پیام میاد که به بال جنوبی نفوذ کنید دیگ نمیدونم کجا برم ممنون میشم راهنمایی کیند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or