کمک در Resident Evil 4

sanaz13x

کاربر سایت
سلام بچه ها من اونجایی که اون دختر دامنیه میاید همون جایی که آشیلی رو می گیرن همونجایی که اون دختره دامنیه لیون رو می ترسونه و در می ره گیر کردم باید چی کار کنم ممنون

سلام بچه ها من اونجایی که اون دختر دامنیه میاید همون جایی که آشیلی رو می گیرن همونجایی که اون دختره دامنیه لیون رو می ترسونه و در می ره گیر کردم باید چی کار کنم ممنون

خوب از درب روبرو وارد شو یه خورده که بری جلو تر وارد یه تالار میشی پس از دیدن دموی کشته شدن لوییز صدای help اشلی رو میشنوی باید بری به جای مناسب و گیره هایی رو که اشلی رو گرفثن با تیر بزنی بعدش هم ازش مراقبت کنی تا دشمنا نکشنش
امیدوارم که تونسثه باشم کمکت کنم

سلام دوستان :
من اونجایی که میریم تو قصر بعد با اون پادشاه کوتوله برخورد میکنیم . الان اونجام . بعد اونجا یه در سمت راستت هست میری و اون در اصلی رو باز میکنی . بعد میری تو یه اتاق بزرگ که 4 تا راه پله به سمت پایین داره و همش به یه در میخوره که توش دوتا کلید رو زمین اسن . اونجا موندم . لطفا کمک کنید . ممنون

سلام دوستان :
من اونجایی که میریم تو قصر بعد با اون پادشاه کوتوله برخورد میکنیم . الان اونجام . بعد اونجا یه در سمت راستت هست میری و اون در اصلی رو باز میکنی . بعد میری تو یه اتاق بزرگ که 4 تا راه پله به سمت پایین داره و همش به یه در میخوره که توش دوتا کلید رو زمین اسن . اونجا موندم . لطفا کمک کنید . ممنون

اونجا باید بری روشون وایسی تا اشلی هم بیاد کنارت روش وایسه بعد باید شماره دوی گیم پدتو (کیبردش فکر کنم F باشه) بزنی تا اشلی روی اون وایسه بعد خودتم با لیون برو روی اون یکیش وایسا تا دیوار بره کنار.

سلام خدمت دوستان عزیز
من اون قسمت از بازی گیر کردم که برای اولین بار آیدا رو نشوم میده بعد از دیدن دموی اون قسمت از یک در وارد یه اتاق غذاخوری میشهم که اونطرفش یه پیشخون هست که یه زنگ روش قرار داره وقتی زنگ رو میزنم روبروم یه تابلو برمیگرده ولی دیگه نمیدونم باید کجا برم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or