کمک در protype 2

دوستان گل

اولا Protype نیستو Prototype هست:دی

دوما برای پیدا کردنش باید بری بالای یک برچ بزرگ بعدش Q رو بزنی تا اسکن کنه بعدش یک موج قرمز میره و بعدش یک موج سفید برمیگرده تو باید از اون نقطه ای که موج سفید برمیگرده رو دنبال کنی تا بهش برسی!

خیلی راحته!

وقتی Q میزنی یک موج قرمز از جای خودت به تمام اطراف میره و وقتی نگاه کنی موج بی رنگ از یک طرفی به طرف تو برمیگرده

دوستان گل

دوما برای پیدا کردنش باید بری بالای یک برچ بزرگ بعدش Q رو بزنی تا اسکن کنه بعدش یک موج قرمز میره و بعدش یک موج سفید برمیگرده تو باید از اون نقطه ای که موج سفید برمیگرده رو دنبال کنی تا بهش برسی!

خیلی راحته!

وقتی Q میزنی یک موج قرمز از جای خودت به تمام اطراف میره و وقتی نگاه کنی موج بی رنگ از یک طرفی به طرف تو برمیگرده

ممنون...رفتم بالای برج و اون موج قرمزم زدم اما موج سفیدو چطور دنبال کنم ؟ سریع تموم میشه که !!!!!

ممنون...رفتم بالای برج و اون موج قرمزم زدم اما موج سفیدو چطور دنبال کنم ؟ سریع تموم میشه که !!!!!
نباید موج سفید رو دنبال کنی
باید ببینی موج سفید از کجا میاد (شروع میشه)
در واقع اون موج به شکل دایره هست ، و مرکز اون دایره و نقطه که ای که موج شروع میشه همون فرد مورد نظر شماست
مرکزش رو باید پیدا کنی

من پیداش کردم .....

موج بزن ببین موج از اونجایی که شروع میکنه به تولید شدن رو دنبال کن اونجاس ..... لباس آبی هم تنشه دکتر

در واقع اون موج به شکل دایره هست ، و مرکز اون دایره و نقطه که ای که موج شروع میشه همون فرد مورد نظر شماست
مرکزش رو باید پیدا کنی
کاملا درسته

اگه هم گمش کردی هی تند تند بزن دیده میشه

دوستان گل

خیلی راحته!

مرکزش رو باید پیدا کنی

من پیداش کردم .....

موج بزن ببین موج از اونجایی که شروع میکنه به تولید شدن رو دنبال کن اونجاس ..... لباس آبی هم تنشه دکتر

من هر چی میگردم پیداش نمیکنم.
یکی از دوستان اگه شد فیلمی عکسی از پیدا کردن این دکتر بده.
این موج سفید بزرگه نمیتونم پیداش کنم.

من هر چی میگردم پیداش نمیکنم.
یکی از دوستان اگه شد فیلمی عکسی از پیدا کردن این دکتر بده.
این موج سفید بزرگه نمیتونم پیداش کنم.
برو روی یک ساختمون بلند وایستا
بعد Q رو بزن
اول همه جا قرمز میشه
بعد این قرمزی شروع میکنه از بین رفتن
باید ببینی این اتفاق از کدوم قسمت شهر میافته و تو باید به همون منطقه بری
به عنوان مثال توی عکس

همونطور که میبینی همه جا قرمزه و از یک نقطه که با دایره زرد رنگ مشخص کردم ، رنگ شهر داره به حالت عادی برمیگرده
تو باید به اون محدوده بری
به اون نزدیکی که رسیدی دوباره Q رو بزن تا منطقه رو بصورت دقیق تر پیدا کنی و اینقدر این کار رو بکن تا دکتر رو پیدا کنی

آقا راهي كه داداش سون گفت خيلي خوبه ولي فقط باسه اين دكتره عرض مي كنم كه از همون جايي كه ميگه پيداش كنيد بريد به سمت شمال شرق يكم به سمت شمال شرق بريد پيداش مي كنيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or