سلام من تو مرحله که زندانه گیر کردم[h=4]Grozny Grad Torture Room[/h]چطوری بتونم بیام بیرون لطفا کمک کنید
salam man to payegah gir kiardam nemidonam bayad chikar konam avale payegah bayad sargord peyda konam khob in sargorde kojast va bayad che jori lebasesho beposham age mishe yeki komak kone mamnon misham[/QUOTE
سلام باید توی دستشویی طبقه ی اول سمت راست پیداش کنی بعد بیهوشش کنی ببری طبقه ی دوم پیش کمد بعد استارت میزنی تو قسمت اول لباس وماسکشو استفاده میکنی میای سمت پایین اتاق سمت چپ یه در هست میری توش وادامه میدی تا به اسانسور برسی
---------- نوشته در 12:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:08 PM ارسال شده بود ----------
سلام دستتون درد نکنه راستی کشتن باس sorrow و vilgo چه جوریه خیلی مشکلن
سلام sorrowکه اصلا کشتنی نیست باید بری تا ته اب برسی وقتی که مرد L2میزنی فقط یه چیز قابل استفاده هست اونو استفاده میکنی زنده میشه vilgoکدوم بود یادم نیست بگو تا اونم برات توضیح بدم
از دوستان واقعا متشکرم که اصلا منو تحویل س......گ هم نگرفتن و منو راهنمایی نکردن خودم کشتمش باید میوه ی درختارو تیر میزدم تا بیافته پایین وقتی که fearمیرفت که بخورش باید تیر بارونش میکردم.
عزیز شما باید از دوربین حرارتی که تو کوله پشتیته استفاده کنی.یه راه دیگش هم اینه که پشت درختا قایم شی تا خودش بیاد بعد با تفنگ بهش شلیک کن.از دوستان واقعا متشکرم که اصلا منو تحویل س......گ هم نگرفتن و منو راهنمایی نکردن خودم کشتمش باید میوه ی درختارو تیر میزدم تا بیافته پایین وقتی که fearمیرفت که بخورش باید تیر بارونش میکردم.
ببین باید تا اخر مسیر رودخونه زنده بمونی بعد میرسی یه یه جسد صفخه گیم اور که اومد یه گزینه ای نوشته به انگلیسی فکر کنم eat pill یعنی قرص رو بخور اونو بزنی حله.سلام من تو متال گیر 3 اینجا گیر کردم .الان تو مرحله ای هستم که دشمن ها به صورت روح هستن یه ادم عینکی هم به صورت روح اون بالا هی می چرخه من تا اخر اب که میی رم روه عینکی اون جا دیگه ثابت واستاده بهش که می خورم میمیرم باید چجوری برم ممنون اگه کسی بلده بگه
کشتن اون که خیلی آسونه!1!اقا fearرو چجوری میشه کشت همون غولی که نامرئی هستش؟
نوش دارو بعد از مرگ fear بعدشم من که گفتم کشتمش و گفتم که چجوری کشتمش .ولی بازم منون.
حالا اگه میتونید بگید چجوری اون غول که یک پیر مرد تک تیر انداز هست چجوری میمیره باید همینجوری هی الکی دور ور خودمون بچرخیم تا پیداش کنیم یا راه دیگه ای هم هست.؟
خدمت اون دوست عزیزم که باید بگم باps2بازی میکنم.