کمک در God of War I

کسی میدونه اون غول آتشی که شبیه گاو هستشو چطور میشه کشت ؟ من خسته شدم والله . . . . توی Gow 1 رو میگم .

فکر کنم موقعی که میرم روی سرش باید سرشو جدا کنم ولی نمیشه .:confused:

اون در 2 تا آیتم میخواد که فکر کنم یکیشو پیدا کردی
همون پایین که با تناب میری یچی گرد آبیرنگ ورمباری
دومی اون بالا هست که اون دره میچرخه باید بری پشت اون در
اونجا یچیزی مثل سنگ میمونه اون رو تکون بده ببر نزدیک اون اهرمی که اون در رو میچرخونه و با قدرت بفرستش طرف اون اهرم تا در بچرخه و خودت قل بخور طرف در تا برسی به اون طرف در

سلام ممنون از راهنمایت ولی من آیتم 1 نفهمیدم من 2 پیدا کردم ولی اولی نه
کدوم طناب؟؟؟؟؟؟

خوب 2 تا راه هستش یکی که همونجا سنگ هستش و حل میدی میری پشت در دری که سری بر میگرده از نردبان میری میگیریش یکی هم که یه فضا هستش چند تا مار رو میکشی اونهایی که خشک میکنن اونجا یه گوشه یجا هستش که یه پله خراب هست میری روش بد چند تا تیر اندازن میزنیشون میری اونور یه اهرم رو میکشی یه تناب میاد پایین از تناب میری پایین بعدش از یه تناب رد میشی گوی اونجاست به محض اینکه برمیداریش از دو جهت تیغ میاد سری ادم ها رو میکشی تا برگرده به حالت اول و ادامه ماجرا

کسی نبود کمک ما کنه گیرم

شما از همون راهرویی که اومدی و به در رسیدی برگرد . به یک یک سالن تقریبا خرابه میرسی که وسطش یک طناب هست . از اون طناب برو پایین . از اینجا به بعدش راه مستقیمه و راحت میتونی پیدا کنی .

اين بازي كلا چند ساعت هست؟ از شماره ي 3ش كمتره ؟

تقریبا حدود 10 الی 12 ساعت هست .

سلام میدوونم خیلی دیره ولی میشه یکی کمکم کنه اونجایی که این موجودات بالدار دختررو میبرن باخودشون و باید از بالا بری تا برسی به قسمت سیو بازی ولی اصلا تمومی ندارن هرچی میکشی هی از تو سوراخ درمیان.....چکار کنیم؟؟؟!

سلام میدوونم خیلی دیره ولی میشه یکی کمکم کنه اونجایی که این موجودات بالدار دختررو میبرن باخودشون و باید از بالا بری تا برسی به قسمت سیو بازی ولی اصلا تمومی ندارن هرچی میکشی هی از تو سوراخ درمیان.....چکار کنیم؟؟؟!
دقیق یادم نیست ولی فکر کنم باید یه ستون رو ببری جلوی اون سوراخه!
چون خیلی وقته بازی نکردم اگه اشتباه گفتم ببخشید

سلام میدوونم خیلی دیره ولی میشه یکی کمکم کنه اونجایی که این موجودات بالدار دختررو میبرن باخودشون و باید از بالا بری تا برسی به قسمت سیو بازی ولی اصلا تمومی ندارن هرچی میکشی هی از تو سوراخ درمیان.....چکار کنl!!!lمیخوام از یکش برم تا 3

سلام میدوونم خیلی دیره ولی میشه یکی کمکم کنه اونجایی که این موجودات بالدار دختررو میبرن باخودشون و باید از بالا بری تا برسی به قسمت سیو بازی ولی اصلا تمومی ندارن هرچی میکشی هی از تو سوراخ درمیان.....چکار کنl!!!lمیخوام از یکش برم تا 3

اونجايي كه خفاشا ازتو سوراخ درميان رو شما احتمالا ميگى،دقيق يادم نيست ولى شما سعى كن خود سوراخ رو با تير يا شمشير بزنى كه نابود شه،خود خفاشا تموم نميشن.

نه عزيز دل اونجا 2 تا سوراخه شما بايد بري 2 تا مجسمه هست بالاي پله ها بايد هولشون بدي بذاري جلوي سوراخ همين برادر كاري نداره كه

يكي اينه كه شما گفتى،تو يه سالنه
اونجايي كه من گفتم تو يه راهروي غار ماننده كه بايد از بالا بري و خفاشا مزاحمن كه بايد زد لونشونو نابد كرد،در صورتي كه تو سالن باشه بايد همون ستونهارو جلو سوراخا گذاشت.

خوب تو اين سالون 2 تا سوراخ رو بستيم تازه بايد بري بالا از روي يه سري چوب بالا رد بشي كه اگه نبندي اين 2 سوراخ رو هي ميوفتي پايين از اونجا

اره اونجايي هم كه گفتي بايد خراب كنيم لونه ها رو كه جلوتره يخورده هم سخته بايد از رو ديوار رفت بالا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or