کمک در بازی Shade: Wrath of Angels

• Thread starter Thread starter Nfs_Mw
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nfs_Mw

کاربر سایت
سلام دوستان
میخواستم بدونم کسی از دوستان در مورد این بازی اطلاعاتی داره؟
من توی یکی از مرحله هاش گیر کردم یه جایی میرسه که یه اسکلت بزرگ دایناسور هست و من اون قسمت گیر کردم.
اگه کسی تا آخرش بازی کرده لطفاً بگه چقدر دیگه تا آخرش مونده.
ممنون

عجب بازی های عطیغه ای بازی می کنی رفیق:o

اگر همون جایی باشی که فکر می کنم کنارت یه ستون شکسته هست که رو دیوار افتاده که اگر خوب دقت کنی می بینی آخر همون ستون شکسته هه یک آجر بزرگ از دیوار کنده شده حالا کافیه که غول بشی و از لیست قدرتی هات اون قدرتی آبی رنگ که توش چندتا ستاره هست رو انتخاب کنی و به طرف آجر بزرگ نشونه روی کنی و بهش قدرتی بزنی ممکنه که بار اول موفق نشی اگر دیدی که کلا موفق نشدی سنگ رو تکون بدی یه قدرتی آبی رنگ دیگه رو انتخاب کن
فکر کنم که قدرتی یه همونه که مرحله قبل بهت داده

سلام دوست خوبم ممنون که پاسخ دادی ولی یکم جلو تر باز هم گیر کردم یه جایی بعد از اینکه اون دیوار ها که بهشون میخ های بلند وصل شده دنبالت میکنن گیر کردم همون جایی که اون اصلحه که فکر کنم clow یا یه همچین اسمی داره رو بهت میده (همون اصلحه که شبیه شلاق نورانی هست) توی یه اطلاق که اون اصلحه رو میگیری و اون فرشته میاد باهات صحبت میکنه بعدش دیگه نمیدونم باید چه کار کنم؟
باز هم از پاسخت ممنونم راستی تا آخر بازی چقدر مونده؟

من هم دوست عزیز توی این مرحله گیر کردم میشه بگی چطوری این مرحله رو رد کنم.
یه جایی بعد از اینکه اون دیوار ها که بهشون میخ های بلند وصل شده دنبالت میکنن گیر کردم همون جایی که اون اسلحه که فکر کنم clow یا یه همچین اسمی داره رو بهت میده (همون اصلحه که شبیه شلاق نورانی هست) توی یه اطلاق که اون اصلحه رو میگیری و اون فرشته میاد باهات صحبت میکنه بعدش دیگه نمیدونم .

متشکرم

خودم هم دقیقاً یادم نیست که این جارو باید چکار می کردی

ولی یادم هست توی یه اتاقی دقیقا وسط اتاق یه سکو بود که شمشیر اولت رو توی اون فرو می کردی بعد سه تا چیز توپ مانند یا حالا هر شکلی اونا رو رو سه تا مجسمه می ذاشتی شمشیرت قدرتی می شد بعد دو باره اونو بر می داشتی و راهت باز می شد

دوست عزیز مرحله ای که گفتی رد کردم دو مرحله قبل بود این مرحله ای که میگم برای بدست آوردن آخرین تکه از قلب فرشته است من دقیقا همان مشکل دوستمان که در چند پست بالا نوشته رو دارم. یک طرف این اتاق یه مجسمه فرشته است طرف دیگرش هم یک سکو که شلاق نورانی را از روی اون بر می داری در انتهای این اتاق در هر دو طرفش دو مجسمه بلند است این هم عکسهایی ازاین مرحله

Attachments

• 3_001.JPG
    3_001.JPG
    7.1 KB · مشاهده: 20
  • 1_001.JPG
    1_001.JPG
    8.6 KB · مشاهده: 17
  • 2_001.JPG
    2_001.JPG
    9.7 KB · مشاهده: 21
آخرین ویرایش:
سلام دوست من ببخشيد كه اينقدر دير جواب دادم راستش مدتي بود توي اين قسمت نيومده بودم.
فكر كنم شما هم مشكل من رو داشته باشي راستش من از كد تقلب استفاده كرده بودم و قبل از اينكه به اين قسمت برسم اون Clow رو داشتم براي همين وقتي به اين مرحله رسيدم و Clow رو برداشتم اتفاقي نيفتاد. براي حل اين مشكل چند مرحله قبل كه هنوز Clow رو نداشتم رو Load كردم و دوباره بازي رو بدون داشتن Clow ادامه دادم و بعد رسيدم به اون ديوارها كه ميخ داره و بعد هم رسيدم به همون مرحله كه Clow رو ميده . وقتي كه ميرسي به اون اطاق، تا Clow رو برداري يهو يه يارو مياد به جنگت وقتي اون رو كشتي يه در باز ميشه.
(خدايي سر اين موضوع خيلي سر كار بودم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or