کمک در بازی Rage

• Thread starter Thread starter GPSY
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درست یادم نیست
ولی چیزی که یادم اومد یه اتاق شبیه آزماشگاه پره دستگاه بعد از رفتن داخلش و برداشتن یک شیء درها روت قفل میشه ، تاریک میشه بعدش خود به خود ادامه ماجرا ....
اونجا اگه هنوز نرفتی برو پیداش کن
وگرنه شرمنده چیزی دیگه ای خاطرم نیومد :-s
اقا دمت گرم که جوابمو دادی،همینش کلی ارزش داشت.با توجه به راهنمایی شما حدس زدم که تو یه باگ خفن بازی گیر کردم واسه همین مرحله رو از اول شروع کردم که خوشبختانه درست شد و خود در اتوماتیک باز شد! قبلش هم یه بار از یه سیو عقبتر دوباره رفته بودم ولی فایده نکرده بود.بازم ازت ممنون

بچه ها من وارد شهر شدم و بهم ماموریت داد که برم انجام بدم دو سه تا ماموریت انجام دادم اما بدون ماشین با پای پیاده دارم میرم. برای شما هم همینطور بود یا که نه/آخه من با ماشین اومدم سمت شهر اما وقتی برگشتم واسه ماموریت خبری از ماشین نبود.

---------- نوشته در 07:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:29 PM ارسال شده بود ----------

اوکی فهمیدم چی شد..........................پس قضیه حله:d

سلام ممنون از راهنمائیتون فقط من اون راه پله رو یپدا نمیکنم فقط یک دریچه هست که کنارش یک لامپ قرمز هست و من هم هر کاری میکنم چیزی نمیشه بعد در ضمن من یک کمی خنگم منظور از LB چیه ؟ ماشین کنترلی رو چه جوری باید انتخاب کنم ؟ شرمنده و ممنون

سلام ممنون از راهنمائیتون فقط من اون راه پله رو یپدا نمیکنم فقط یک دریچه هست که کنارش یک لامپ قرمز هست و من هم هر کاری میکنم چیزی نمیشه بعد در ضمن من یک کمی خنگم منظور از LB چیه ؟ ماشین کنترلی رو چه جوری باید انتخاب کنم ؟ شرمنده و ممنون
ببین داداش شما داری رو PC میری منم دکمه های PC رو نمیدونم چون رو X360 بازی رو رفتم
شما کدوم دکمه رو میزنی که نارنجک و بمب رو انتخاب میکنی با همون دکمه ماشین کنترلی رو انتخاب کن
بعد با دکمه ای که نارنجک پرتاپ میکردی ماشین رو اجرا کن یعنی ماشین رو میزاره زمین تا کنترلش کنی
تموم

شما اول کلید tab رو بزن بعدش از پایین صفحه علامت اچار رو انتخاب کن با توجه به عکس پس زمینه ات برو روی ماشین کنترلی و build رو بزن حالا از پایین صفحه چپترین گزینه رو انتخاب کن برو رو ماشین کنترلی تو بالای صفحه یه کلیک کن بعدش از سمت راست صفحه assign رو بزن و در اخر یه بار دیگه tab رو بزن بعدش با caps lock اسلحه دومت رو انتخاب کن روی ماشین کنترلی و با Q ازش استفاده کن!

اینم شد بازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عصاب خورد کن نه سرو ته داره نه معلومه کی به کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یه جا گیر کردم کلی کار انجام می دم و یه عالمه ادم رو می کشم از یه در می رم تو دوباره می اد اول اون مرحله؟!

اینم شد بازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عصاب خورد کن نه سرو ته داره نه معلومه کی به کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یه جا گیر کردم کلی کار انجام می دم و یه عالمه ادم رو می کشم از یه در می رم تو دوباره می اد اول اون مرحله؟!

منظورتون اینه که وقتی از بازی میاید بیرون بعد دوباره وارد میشید مرحله از اول میاد ، باید بگم این بازی چک پوینت نداره save دسته خودتونه که هر جا خواستید ذخیره کنید

دوستان من یه اون جایی که میریم تو یه شهرک و میگه باید شهردار رو پیدا کنیم گیر کردم یعنی اصلا پیداش نمی کنم .
نمیدونم من پیداش نمیکنم یا مشکل از کرک بازی هست .

دوستان من یه اون جایی که میریم تو یه شهرک و میگه باید شهردار رو پیدا کنیم گیر کردم یعنی اصلا پیداش نمی کنم .
نمیدونم من پیداش نمیکنم یا مشکل از کرک بازی هست .
یکی از مشکلات بازی همین بود که میگفت فلانی رو پیدا کن و باهاش صحبت کن ولی مگه از بین اون همه ادم پیدا میشدن؟!!!!وارد شهر که میشی همون روبروت اونور خیابون یه اتاقه.شهردار اونجاست

سلام دوستان
من تو ایستگاه مترو جایی که باید چهار تا بمب رو کار بزاریم گیر کردم
یکی از بمب ها رو کار گذاشتم ولی بقیه رو نمیدونم کجا پیدا کنم
هر طرف میرم بسته هست!!!

من توو بازی ریج تو این مرحله گیر کردم wellspring
این پیغام رو میده:
Armingg your buddy
بعد پایینش می نویسه:
use your racing certs at rusty's to buy some buggy weapons
یک جایی هم هست یک آقایی به نام سامی که وقتی باهاش حرف میزنی میری توو مسابقه ولی فقط 2 تاش بازه بقیه مسابقه ها بسته است.
اگه از شما نتونم کمک بگیرم باید بازی رو ریموو کنم چون واقعا نمیتونم ادامه بدم.
ممنون میشم راهنماییم کنین.

من توو بازی ریج تو این مرحله گیر کردم wellspring
این پیغام رو میده:
Armingg your buddy
بعد پایینش می نویسه:
use your racing certs at rusty's to buy some buggy weapons
یک جایی هم هست یک آقایی به نام سامی که وقتی باهاش حرف میزنی میری توو مسابقه ولی فقط 2 تاش بازه بقیه مسابقه ها بسته است.
اگه از شما نتونم کمک بگیرم باید بازی رو ریموو کنم چون واقعا نمیتونم ادامه بدم.
ممنون میشم راهنماییم کنین.

اون یارو که دورو برش لاستیک ماشینه قطعه فروشه . باید ازش این قطعه ای رو که میگه بخری.

---------- نوشته در 01:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:19 AM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان
من تو ایستگاه مترو جایی که باید چهار تا بمب رو کار بزاریم گیر کردم
یکی از بمب ها رو کار گذاشتم ولی بقیه رو نمیدونم کجا پیدا کنم
هر طرف میرم بسته هست!!!
همشون همون نزدیکین یکیشون رو ستونه . کلا همش تو همون 4-5 متر اطرافه .

---------- نوشته در 01:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:19 AM ارسال شده بود ----------

همشون همون نزدیکین یکیشون رو ستونه . کلا همش تو همون 4-5 متر اطرافه .
نه جایی که بمب رو باید بزارم رو میدونم خود بمب ها رو نمیتونم پیدا کنم فقط یکیش رو پیدا کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or