تو رو خدا مین الان کمکم کنید.سلام من تو غول یکش گیر کردماون یارو گنده ی
اول میرم اون بالا بعد مثلث بعد دسته پایین مربع بعدش نیمدونم اونجایی که با دست منو میگیره؟
چه جوری ردش کنم کامل توضیح بدید.

کسی نیست بهتر توضیح بده اسپید کیلز تو کنسول چی هست من اون بالا که میرم صفحه موجی میشه مثلث میزنم سیاه و سفید میشه وقتی سیاه و سفیده پایین مربع میزنم اول پایین بعد مربع.راستش من با کنسول بازی نکردم که دقیقا بدونم کدوم کلید ها رو بزنی
ولی شما باید یه اصل رو رعایت کنی
وقتی می ری بالا روی سکوها و صفحه سیاه و سفید میشه باید بپری و کلید Speed Kils رو بزنی اونم خیلی سریع و فقط یه بار....مجددا وقتی موفق شدی ضربه اول رو بزنی باید در مورد ضربات بعدی هم همین کارو بکنی
یادت باشه که سریع و آروم این کارو بکنی و کلید ها رو ترکیب نکنی
کسی نبود کمک کنه؟من این بارو غول سبز که باید باهاش در ها را بشکنی را رد کردم بعد یه جا اهریمنی میشه سیاه میشه که باید اون پنجره ها که بازه را ببندی من اونجا هست که رد میشهم بعد باید پنجره را باز کنم بپرم روش بعد یکی روبروشیه بافاصله ی زیاد که نمیتونم بپرم رودیوار راه میرم تا به انتهاب دیوار میرسم بعد یهو میفتم زمین اگه هم ضبدر بزنم به یه جهت دیگه پرت میشهم کمک کنید.

بچه ها من اين بازي رو 100 بار فتح كردم.سلام
من تو بازی Prince Of persia3 گیر کردم سر اون غول بزرگه که یه شمشیر بزرگ داره نمیدونم چجوری بکشمش... لطفا کمک کنید![]()