کمک در بازی medal of honor

سوال

آقا اون قسمت از بازی که باید به اون 3 تا خمپاره انداز تو کوه شلیک کنی چجوریه؟ هرچی شلیک می کنم فقط آدما میمیرن و باز از تو غارها ظاهر میشن! ممنون

• Like
Reactions: Algurd
دوستان سلام من توی همین مرحله گیر کردم یک افغانی پشت تیر بار نشسته و داره تیر میزنه گفتید باید حواسش رو پرت کنم خیلی به اون تیر زدم ولی نشد دوستان ما به زور میان جلو تازه من آتیش تیر بار رو خاموش می کنم ولی دوستان جلو نمیان لطفا به من کمک کنید

دوستان سلام من توی همین مرحله گیر کردم یک افغانی پشت تیر بار نشسته و داره تیر میزنه گفتید باید حواسش رو پرت کنم خیلی به اون تیر زدم ولی نشد دوستان ما به زور میان جلو تازه من آتیش تیر بار رو خاموش می کنم ولی دوستان جلو نمیان لطفا به من کمک کنید
باید به اون کسی که پشت تیر بار هست شلیک کنی تا کشته بشه بعد میتونی پیش روی کنی به نقطه ای که با علامت مشخص میشه و یارات هم میان به همون محدوده و بعد از سنگرگیری باید دوباره همون کار رو بکنی تا به نزدیکترین محل به تیربار نزدیک بشی و تا اون محل علامت گذاری بشه برای بمباران هوایی .

برو جلو اونجا یه تپه هست دراز بکش زمین یه خورده بکش بعد فکر کنم یه نارنجک دود زا میدن بهت پرت کن اونجا رو بمباران میکنن چند وقت پیش تمومش کردم یه مقدار مراحلش رو فراموش کردم

حالا باید چجوری بکشیمش هرچی به اون تیر میزنم نمیمیره

نکشش راش بده برو جلو

یعنی چی

ببین تو اون مرحله یه تیر بار هم داری.وقتی به اونجا رسیدی باید با تیر بارت به اون یارو تیر بزنی ولی با این کار نمی میره فقط گیج می شه برا یه مدت وقتی گیج شد کاور گیری کن برو جلو(هم زمان چند نفر می یان که باید بکشیشون) دوستت هم باها ت می یاد اینقد این کارو تکرار کن تا برسی زیر تپه بعد که رسیدی دوستت یه منور می ندازه و تمومه.(فقط وقتی منور انداخت تا می تونی دور شو چون موج انفجارش زیاده ممکن خودتم بمیری)

سلام اقا من اونجا گیر کردم که بالا کوه هستیم و باید بشینم پشت یه زده هوایی نمی دونم باید همواپیما بزنم یا ...؟اما یهو می بازیم

کمک

من تو یه مرحله گیر کردم بعد از اون تبه ای که تیربارچی هست میره تو یه مرحله ای که 4 نفریم می رسیم به یه کوه باید مقاومت کنیم تا هلیکوبترا بیان بعد سوار می شن می رن بعد تو هلیکوبتر خلبانم یه صفحه ی سبز رنگیه که توش سه تا خمباره اندازه دوره یکیشونم یه کادری کشیده
چی کار کنم؟

سلام
شما باید در سمت راست پناه گرفته و به سمت دوشگا شلیک کنید تا اینکه افراد شما به دوشگا نزدیک و نزدیکتر شده ولی شما همچنان در آنجا می مانید آنها نزدیک شده و به افراد دیگر گرا می دهند و به این طریق دوشگا از بین می رود.:">

هیچ ترفندی نداره....فقط تا میتونی تیربارچی رو بزن......چون چند بار میمیره و عوض میشه
سلام
ممنونم بابت جواب.
آقا ما از یه گوشه که هیچ از 18 گوشه هم بهش شلیک میکردیمو هواسشو پرت میکردم (3تا خشاب 1000 تایی خالی کردم) ولی هیچ اتفاقی نمی افتاد.
یارای من هر کدوم یه جا پناه گرفتن و هیچ کاری نمیکنن.
با اینکه اون مرحله رو از اول لود کردم بازم اینطوریه.

ترفند خاصی داره یا اینکه باید از یه جای بخصوصی یهش شلیک کرد؟:-/

بازم پیشاپیش ممنونم بابت جواب.

---------- نوشته در 02:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:41 PM ارسال شده بود ----------

سلام اقا من اونجا گیر کردم که بالا کوه هستیم و باید بشینم پشت یه زده هوایی نمی دونم باید همواپیما بزنم یا ...؟اما یهو می بازیم
نه عزیزم پشتش نمیشینی........دکمه اچ رو بزن تا بمبی رو روی ضد هوایی جا سازی کنه.....بعدش دست دوستت رو میگیری و میری بالا و با کنترل از راه دوری که دستت هست اون رو منجر میکنی

سلام
دوستان من اوایل بعضی‌ که باید یه تعداد RPG زنو با Sniper بکشی گیر کردم
بده اینکه هلیکوپتر میا‌دو میره باید چیکار کنم
هیچی‌ نمی‌شه دیگه
"eliminate SAMs"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or