B barbod_s64 کاربر سایت Sep 4, 2011 #31 نوشته شده توسط barbod_s64: با سلام وخسته نباشید ....لیز کم دارم اجازه زدنشم بهم نمیده تیرهام هم تموم میشه ....... بیشتر... هیچ ادم مهربانی نیست که جواب بده
نوشته شده توسط barbod_s64: با سلام وخسته نباشید ....لیز کم دارم اجازه زدنشم بهم نمیده تیرهام هم تموم میشه ....... بیشتر... هیچ ادم مهربانی نیست که جواب بده
ش شادمان کاربر سایت Feb 23, 2012 #32 اگه امكانش هست راعنماي بازي مدال افتخار 2010 رو برام بذار . اونجايي هستم كه سوار هليكوپتر هست و بايد به سه قسمت شليك كنه . 100 بار اونا رو كشتم اما نمي دونم بايد چيكار كنه ؟؟؟؟؟!!!!
اگه امكانش هست راعنماي بازي مدال افتخار 2010 رو برام بذار . اونجايي هستم كه سوار هليكوپتر هست و بايد به سه قسمت شليك كنه . 100 بار اونا رو كشتم اما نمي دونم بايد چيكار كنه ؟؟؟؟؟!!!!
tit@n کاربر سایت Apr 18, 2012 #34 f4 روبزن ---------- نوشته در 08:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:04 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط شادمان: اگه امكانش هست راعنماي بازي مدال افتخار 2010 رو برام بذار . اونجايي هستم كه سوار هليكوپتر هست و بايد به سه قسمت شليك كنه . 100 بار اونا رو كشتم اما نمي دونم بايد چيكار كنه ؟؟؟؟؟!!!! بیشتر... f4 رو بزن
f4 روبزن ---------- نوشته در 08:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:04 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط شادمان: اگه امكانش هست راعنماي بازي مدال افتخار 2010 رو برام بذار . اونجايي هستم كه سوار هليكوپتر هست و بايد به سه قسمت شليك كنه . 100 بار اونا رو كشتم اما نمي دونم بايد چيكار كنه ؟؟؟؟؟!!!! بیشتر... f4 رو بزن
aram44 کاربر سایت Apr 30, 2012 #35 سلام از دوستان کسی اطلاع داره چطوی میشه اون تیربار رو زد ؟ با تیراندازی از بین نمیره مثل اینکه باید از طریق هواپیما بزنند
سلام از دوستان کسی اطلاع داره چطوی میشه اون تیربار رو زد ؟ با تیراندازی از بین نمیره مثل اینکه باید از طریق هواپیما بزنند