کمک در بازی medal of honor

God of Xbox

کاربر سایت
در یکی از مراحل بازی باید یک نفر رو suppress کنیم(یه نفر که ÷شت تیرباره) تا بقیه افراد تیم بتونن رد شن
ولی من هر کاری که میکنم تیم رد نمیشه
چیکار کنم؟

در یکی از مراحل بازی باید یک نفر رو suppress کنیم(یه نفر که ÷شت تیرباره) تا بقیه افراد تیم بتونن رد شن
ولی من هر کاری که میکنم تیم رد نمیشه
چیکار کنم؟

اونجا دونفر هستن یکیشون بالا تپه و یکیشون پایین تپه هستش اگه اوناروبکشی تیم رد می شه

كمك ....

سلام
من يه جايي از بازي گيركردم 3 روزه ، اونجا كه از تودوربين نگا ميكنه 3تا مورتار هستن،هر چي ميزنمشون هيچي نميشه،هي ميگه هر سه تا مورتار هنوز دارن شليك مي كنن

سلام
من يه جايي از بازي گيركردم 3 روزه ، اونجا كه از تودوربين نگا ميكنه 3تا مورتار هستن،هر چي ميزنمشون هيچي نميشه،هي ميگه هر سه تا مورتار هنوز دارن شليك مي كنن
باید 4 رو روی اون کادر سفید رنگ که مشخص شده نگه داری که آپاچی یه راکت شلیک کنه

سلام
من تو قسمت که سوار به هلیکوپتر هستم هدف اول رو می زنم و هدف 2 که باید یک مرکز ترویست ها رو نابود کنم فقط یک قسمت می مونه می شه کمک کنید.

کسی بلد نبودجواب منو بده؟؟؟ خیلی الکی گیر افتادم.نکنه bug هست؟

همان طور که دوستان در بالا گفتن باید به تیربار شلیک کنی تا نتونه تیر اندازی کنه البته بهتر کمی بهش نزدیک بشی ، ممکن است باگ هم باشه چون من باگ های زیادی در بازی دیدم برای اطمینان میتونی اون مرحله رو کلا یک بار دیگه بری ....

شما باید یه بار از اول میسن ریست کنید بعد که رسیدی به اونجا همین کارایی را که دوستان گفتن با دقت انجام بدی هر وقت یارات رفتن جلو یو هم پشت سرشون

دوستان من اینجا گیر کردم کسی هست کمک کنه نمی دونم چکار کنم اول که با دوربین نشونه می گیرم بعداش هواپیما می یاد منفجر می کنه بعداش فقد ادم می یاد هر چی می زنیم 1 ساعت باز هم ادم می یاد چکار کنم این قسمت رو

این هم عکسش

http://499959.20upload.net/files/1389/aban2/12893975431.jpg

من یه جایی گیر کردم که باید بعد از کلی موتور سواری با تک تیرانداز فاصله هایی رو که میگه رو بزنی اونجاش موندم لطفا بگید هر چقدر میزنم نمیشه و اون یکی نمیاد فکر هم نمیکنم اشکالی در خود بازی وجود داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or