کمک در بازی MAFIA2

• Thread starter Thread starter saeedr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

saeedr

کاربر سایت
مرحله از بازی که توی یک کارخانه باربری کنار اسکله هستیم. اوایل بازی چند باری برای گرفتن ماموریت به این محل اومدیم.یک دفتر در طبقه بالا قرار داره. چند نفر رو انجا می کشیم.بازی ما رو در دفتر نشون می ده و پیغامی بالای صفحه میاد و هیچ علامتی در نقشه نیست.​
چه کنم!!؟؟:(

شاید هم اونجاست که باید بری از کارگر ها پول زور بگیری{ یه همچین چیزی فکر کنم داشت...زیاد یادم نیست خیلی وقت پیش تمومش کردم}

مرحله از بازی که توی یک کارخانه باربری کنار اسکله هستیم. اوایل بازی چند باری برای گرفتن ماموریت به این محل اومدیم.یک دفتر در طبقه بالا قرار داره. چند نفر رو انجا می کشیم.بازی ما رو در دفتر نشون می ده و پیغامی بالای صفحه میاد و هیچ علامتی در نقشه نیست.

اگر يه زره دقيقتر مرحله قبلش رو توضيح بدي من كمكت ميكنم!;)

اقا من بازیو تمام کردم بعد نفهمیدم اخرش چی شد میشه بگید اخرش چی شد منو سواره ماشین کردنو بردن بعد زد پایان
آخرش کلا شر و ور تموم میشه!برای اینکه مفهوم آخرش رو خوب بفهمی باید DLC این بازی یعنی Joes adventure رو دانلود کنید و رو بازی اصلی بریزید که مراحل+خط داستانی جدید رو باز میکنه همچنین با کاراکتر جو بازی میکنیم(رفیق ویتو)

مرحله از بازی که توی یک کارخانه باربری کنار اسکله هستیم. اوایل بازی چند باری برای گرفتن ماموریت به این محل اومدیم.یک دفتر در طبقه بالا قرار داره. چند نفر رو انجا می کشیم.بازی ما رو در دفتر نشون می ده و پیغامی بالای صفحه میاد و هیچ علامتی در نقشه نیست.​
اگر ممکنه اون پیغامو بگید.

کمک در مورد بازی MAFIA ll

اقا من تو مرحله کار خونه گیر کردم همونجایی که هی کوکتل مولوتف میندازن بعد از اینکه اون مرحله رو تموم میکنم و27 هزار تا پول میده میزنه برید به bruski shop or...ولی تو نقشه هیچ چیز معلوم نیست کل شهر رو هم گشتم ولی نتونستم رد کنم لطفا راهنمایی کنید اگه بی ادبی نباشه میشه به وبلاگ من بیایید و اونجا بگید اخه اینجا زیاد نمیام avalbarca.mihanblog.com خیلی ممنون

دوست عزیز ، شما داخل اون دفتر رو قشنگ بگرد چون 25هزار دلار پول تو همون دفتره و اگر اشتباه نکنم تو گاوصندوق هم هست. بعد که 25هزار تا دستت اومد چند هزار تا برای رسیدن به 27 هزار دلار کم داری . شما باید بری از مغازه ها اخاذی کنی یا ماشین ها رو اوراق کنی تا به 27 هزار دلار برسی.

موفق باشی.

درستــــــــــه! در نهایت حتی پول گاو صندوق هم نداری هشت تا ماشین باید اوراق کنی، دزدیش دردسر داره! برو قسمت اوراق بعدش، کوچه بغلیش کلی ماشین پارک شده، همونا رو بردار ببر اوراق کن، پولت تکمیل میشه و پلیس هم دنبالت نمیکنه ! >:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or