کمک در بازی INFAMOUS

• Thread starter Thread starter saeedr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

saeedr

کاربر سایت
هر چند که این بازی قدیمی هستش اما به لطف جیلبریک داریم بازیش می کنیم!​
جایی از بازی هستش که وارد شهر اخری بازی می شویم و یه چیزی شبیه بالن توی آسمان میاد.یه سپر آبی رنگی کاملا دورش هست که نمیذاره ما نابودش کنیم و کاملا ازش محافظت می کنه.یه هواپیمای کوچیک بدون سرنشینم مدام دورش در حال گشت زنیه و اگه به بالن نزدیک بشیم این هواپیما به ما موشک شلیک می کنه.​
این بالن در حال گردش در جاده های اصلی شهر هستش و گاز سبز رنگی از خودش متساعد می کنه که اگه زیر بالن بریم این گاز مارو به حالت سرگیجه می بره.مردم شهر رو هم دیونه می کنه و بی هیچ دلیلی به سمت ما شروع می کنن به پرتاب سنگ. این مرحله گیر کردم و نمیدونم چه کنم!​
فکر کنم توضیحاتم کامل بوده.​
اگه دوستان راهنمایی کنند ممنون می شم.​

اول باید با استفاده از اون قدرتی که زمان رو آهسته میکنه اون هواپیما رو نابود کنی . بعد با قدرت رعد و برق ( آخرین قدرتی که به دست میاریش ) اون محافظ بالن رو از کار بندازی . بعدش هم باید از یک ارتفاع بلند ببری رو بالن .

سلام دوستان اون مرحله ای که چند تا اتوبوس توی شهرن باید چه کار بکنم نمیشه بزنیش خواهشا کمک کنید

نگاه به سال ایجاد تاپیک کردید؟ اگر هم درباره بازی سوال دارید تو قسمت خود اون بازی برید و برای زودتر جواب گرفتن خودتون یک اسکرین شات بگیرید و ابلود کنید تا ادم یادش بیاد :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or