satellitedvb کاربر سایت Aug 20, 2019 #1 درود دوستان . از کسانیکه این بازی رو کمل رفتم کمک میخاستم ... چطوریه ؟ چه زره و جادو و سلاحی قویتره و اپگریتشون کنم ؟ نقشه گنجهااا کجاس به ترتیب برم ؟ دستکش تانوس کجاس ؟ باس ها کجا هستن و..... اگر کمک کنید ممنون میشوم ...
درود دوستان . از کسانیکه این بازی رو کمل رفتم کمک میخاستم ... چطوریه ؟ چه زره و جادو و سلاحی قویتره و اپگریتشون کنم ؟ نقشه گنجهااا کجاس به ترتیب برم ؟ دستکش تانوس کجاس ؟ باس ها کجا هستن و..... اگر کمک کنید ممنون میشوم ...
satellitedvb کاربر سایت Sep 5, 2019 #3 درود دوستان شخصی متیونه اینا رو تو نقشه برام ئ علامت بزنه کجاس ؟ Asgard’s Shard of Existence (سنگ واقعیت): در پاداش شکست Rota (یکی از والکریها) در هلهایم میتوان آن را بدست آورد. Ivaldi’s Corrupted Mind (سنگ ذهن): در پاداش شکست Olrun (یکی از والکریها) در آلفهایم میتوان آن را بدست آورد. Njord’s Temporal Stone (سنگ زمان): در پاداش شکست Sigrun (ملکه والکریها) واقع در شورای والکریها (Council of Valkyries) میتوان آن را بدست آورد Reactions: سجاد ابراهیمی
درود دوستان شخصی متیونه اینا رو تو نقشه برام ئ علامت بزنه کجاس ؟ Asgard’s Shard of Existence (سنگ واقعیت): در پاداش شکست Rota (یکی از والکریها) در هلهایم میتوان آن را بدست آورد. Ivaldi’s Corrupted Mind (سنگ ذهن): در پاداش شکست Olrun (یکی از والکریها) در آلفهایم میتوان آن را بدست آورد. Njord’s Temporal Stone (سنگ زمان): در پاداش شکست Sigrun (ملکه والکریها) واقع در شورای والکریها (Council of Valkyries) میتوان آن را بدست آورد
JAVAD20 کاربر سایت Sep 5, 2019 #4 سوال هات اینجا بپرس God Of War (اسپویل داستان بدون استفاده از تگ = بن دائم) Reactions: satellitedvb