کمک در بازی call of juarez

• Thread starter Thread starter marat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

marat

کاربر سایت
لطفا هر کی می دونه کمکم کنه ... همون اول بازی که وارد یه شهر می شه و یه دختره رو تو اتاقی می بینه ... بعد باید از یه پنجره ی اتاق بیاد پایین و یه دفعه دو تا اسب می بینه که روبروشن ...نمی دونم باید بعدش رو چیکار کنم ...

اگه اشتباه نکنم اونجایی که با تیر میذارن دنبالشو میگی . باید فرار کنی کاری به اسبها هم نداشته باش برو جلو پشت اتاقک قایم شو باید یواشکی از شهر فرار کنی .

دوست عزیز من بازی رو تموم کردم اگر درست بگی کجایی فکر کنم بتونم راهنماییت کنم
تا جایی که یادمه کلا یه قسمت مربوط به قطار داشت که خیلی هم وقتمو گرفت بگو کجاش گیر کردی؟ اگه همرو کشتی و لی نمیتونی به جلوی قطار برسی بگو تا بگم

دوست عزیز من بازی رو تموم کردم اگر درست بگی کجایی فکر کنم بتونم راهنماییت کنم
تا جایی که یادمه کلا یه قسمت مربوط به قطار داشت که خیلی هم وقتمو گرفت بگو کجاش گیر کردی؟ اگه همرو کشتی و لی نمیتونی به جلوی قطار برسی بگو تا بگم
دقيقاً همون جايي هستم كه ميگي

میبخشی که تاخیر داشتم
بعد از اینکه به آخرین واگن می رسی و نیروهای پلیس رو اونجا می بینی 2 تا یار بهت میده که باهات میان مطمئم که الان داری از سمت چپ سعی میکنی خودت رو به خود لوکوموتیو برسونی اما هیچ دسترسی نبیستش
پس برگرد به همون واگن اول بجای اینکه از قطار بیای پایین و بری دنبال مسیر در سمت راست قطار که به کوه و تپه وصله و ظاهرا به هیچ جایی راه نداره بگرد یه مسیر باریک که به چشم نمیاد تو رو به سمت راست قطار می بره
یعنی شما بعد از اینکه در آخرین واگن به پلیس ها رسیدی و از واگن خارج شدی بجای اینکه بیای پایین سعی کن از راه باریکی که تو کوه بغل قطار هستش رو پیدا کنی
بعد بقیش معلومه چند نفر بهت حمله میکنن و بقیه ماجرا

لطفا یکی کمک کنه ... من آخر بازی گیر کردم ... جایی که نبرد تن به تن بیلی با رییس مخالفاس ... وقتی با مشت از پای درش میاره می ره سمت دختره ... بعد تصویر تاریک می شه و ما صحبت پیرمرده رو می شنویم ... یه دفعه به صورت آهسته رییسه از جاش بلند می شه و چاقوشو از جیبش در میاره و می ری سمت بیلی و اونو می کشه ... هر چقدر هم با دکمه ها هم ور می رم تو اون لحظه نمی تونم شات گان پیرمرده رو به رییس نشونه گیری کنم ...

میبخشی من یه کم دیر به دیر سر می زنم اما امیدوارم به دردت بخوره

من هخم تو این بخش یه کم معطل شدم اما اونقدر هم سخت نیستش اینجا یه کم تمیرین کنی دستت میاد
مطمئنا الان هم تمومش کردی با توجه به تاریخ پستت
سعی کن دستشو بزنی

من بعد از یه مدت طولانی این بازی رو از اینترنت دانلود کردم اما زبان اون انگلیسی نیست لطفا راهنمایی کنید چطور می تونم زبان اون رو به انگلیسی تبدیل کنم؟؟
و اینکه همون ابتدای مرحله درست شروع بازی موندم چه کار باید بکنم ممنون می شم راهنمایی کنید؟

سلام بر عزیزان
بازی Call of Juarez رو چند وقتیه گرفتمش مرحله اولش گیرم موقعی که از کوه میام پایین جلود در مزرعه که میخام واردشم اون پیرمرده بهم میگه ( هی تو داری چه غلطی میکنی منم یه جوابی بهش میدم ) بعد اون هردفعه میخوام واردشم بازم همین حرفوتکرارمیکنه
باید چیکار کنم ازاین قسمت بگذرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or