C Captain MacMillan کاربر سایت Aug 29, 2008 #16 باید به قبرستون بری و با اون پسره صحبت کنی ، اون هم یه کلیدی بهت می ده که می تونی وارد اون خونه بشی.
JustPCG کاربر سایت Aug 30, 2008 #17 نوشته شده توسط Captain MacMillan: باید به قبرستون بری و با اون پسره صحبت کنی ، اون هم یه کلیدی بهت می ده که می تونی وارد اون خونه بشی. بیشتر... چی قبرستون باشه میرم ببینم میتونم پیداش کنم و از راهنمایت هم ممنونم
نوشته شده توسط Captain MacMillan: باید به قبرستون بری و با اون پسره صحبت کنی ، اون هم یه کلیدی بهت می ده که می تونی وارد اون خونه بشی. بیشتر... چی قبرستون باشه میرم ببینم میتونم پیداش کنم و از راهنمایت هم ممنونم
B bonjoviamir کاربر سایت Dec 24, 2010 #18 hi بعدش که رفتی تو کلیسا و سر قبرها چجوری باید اون سنگ رو تکون داد؟
hosseinkarimi کاربر سایت Jan 17, 2012 #19 مشکل متفاوت سلام حضار محترم من یه مشکل دارم وقتی رو icon بازی کلیک می کنم توبازی نمیره کرکم ریختم درست نشد درضمن ویندوز من xpro خیلی ممنون
مشکل متفاوت سلام حضار محترم من یه مشکل دارم وقتی رو icon بازی کلیک می کنم توبازی نمیره کرکم ریختم درست نشد درضمن ویندوز من xpro خیلی ممنون
mohammad.abbas کاربر سایت Feb 19, 2012 #20 نوشته شده توسط JustPCG: سلام مجدد تو اونجای هستم که باید قبل از طلوع آفتاب بگردم و براشون طلا بیارم هر جای که میرم افراد Juarez هستند و نمیتونم رد بشم ، فکر میکنم تنها راهش اون کلیسا باشه که درش هم باز نمیشه پس باید راهی وجود داشته باشه دیگه ، خوب کمک کنید بیشتر... سلام اقا یه سنگ بزرگ روی تپه رو به روی کلیسا هست باید از روی کوه بری کنارش وقتی که رسیدی بندازیش پایین یه سوراخ باز میشه بری تو معدن البته اگه جایی که گفتم باشی
نوشته شده توسط JustPCG: سلام مجدد تو اونجای هستم که باید قبل از طلوع آفتاب بگردم و براشون طلا بیارم هر جای که میرم افراد Juarez هستند و نمیتونم رد بشم ، فکر میکنم تنها راهش اون کلیسا باشه که درش هم باز نمیشه پس باید راهی وجود داشته باشه دیگه ، خوب کمک کنید بیشتر... سلام اقا یه سنگ بزرگ روی تپه رو به روی کلیسا هست باید از روی کوه بری کنارش وقتی که رسیدی بندازیش پایین یه سوراخ باز میشه بری تو معدن البته اگه جایی که گفتم باشی
S sajjadroozafza کاربر سایت May 24, 2016 #21 اقا من همون اول که از کوه میاد پایین جای مزرعه گیر کردم باید چیکار کنم