Fox کاربر سایت Sep 15, 2009 #1 دوستان من در بازی Call of juarez 1 اونحایی که بیلی میره زندان بعدش ازادش میکنن بره طلا بیاره گیر کرذم لطفا کمک کنید
دوستان من در بازی Call of juarez 1 اونحایی که بیلی میره زندان بعدش ازادش میکنن بره طلا بیاره گیر کرذم لطفا کمک کنید
A arthas کاربر سایت Sep 15, 2009 #2 من این بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم شما یکم بیشتر توضیح بده اگر هم می تونی یه عکس بگیر بزار اینجا من یا بچه های دیگه شاید بتونیم کمکت کنیم ... :smile:
من این بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم شما یکم بیشتر توضیح بده اگر هم می تونی یه عکس بگیر بزار اینجا من یا بچه های دیگه شاید بتونیم کمکت کنیم ... :smile:
M Meysam کاربر سایت Sep 15, 2009 #3 باید بری با یه بچه تو بیابان حرف بزنی بعد فکر کنم یه نقشه بهت میده ! روی سخره ها یه سنگ بزرگ هست اونو پرت میکنی پایین یه راه زیر زمینی باز میشه و ...
باید بری با یه بچه تو بیابان حرف بزنی بعد فکر کنم یه نقشه بهت میده ! روی سخره ها یه سنگ بزرگ هست اونو پرت میکنی پایین یه راه زیر زمینی باز میشه و ...
K KratoooOooos کاربر سایت Sep 16, 2009 #4 صد در صد نقشه بهت ميده من اين بازيرو رو هارد 2 بار رفتم به خدا