کمک در بازی مکس پین3

• Thread starter Thread starter .jozef
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

.jozef

کاربر سایت
من در دیسک دو اونجاش که از سر قبر پین میری جلو تا میرسی به یه جایی کهیه اسنایپر بالای ساختمون هست رفیقت هی هواسش رو پرت میکنه میری جحلو کاور میگیری چند نفر میان بیرون میکشی و چند بار همین کار رو میکنی تا دیگه کسی نمیاد بیرون کسی میدونه باید چه کار کرد؟

من در دیسک دو اونجاش که از سر قبر پین میری جلو تا میرسی به یه جایی کهیه اسنایپر بالای ساختمون هست رفیقت هی هواسش رو پرت میکنه میری جحلو کاور میگیری چند نفر میان بیرون میکشی و چند بار همین کار رو میکنی تا دیگه کسی نمیاد بیرون کسی میدونه باید چه کار کرد؟

اره میری میری سمت چپ پشت یک قبر کاور میکنی بعد نشونه میگیری از بقل همون سمت چپ یارو را میکشی بعد با رفیقت میری تو اونجا و........ بقیه داستان اگه نفهمیدی بگو واست عکس بزارم

نمیتونم بکشمش تو تیر رس نیست

---------- نوشته در 07:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:13 PM ارسال شده بود ----------

آقا حله ردش کردم.

دوستان من مشکل نصب این بازی رو دارم میشه کمک کنید؟وقتی میخوام برنامه ی Social club رو نصب کنم می بره توی Hard C نصب می کنه در صورتی که من بازی رو توی Hard D نصب می کنم لطفا کمم کنید.

پیداش کردم قربان همگی از این به بعد من هم توی این تاپیک هستم دوستان.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

من بازی رو کامل نصب کردم و اجرا هم میشه !

تو بازی وقتی کلید F رو میزنم شخصیت مکس پین اسلوموشن میشه و دیگه کاریش نمیشه کرد !!!

شما میتونید این مشکل من رو حل کنید لطفا .

ممنون از راهنماییتون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or