mamad gang
کاربر سایت
سلام من یه بازی داشتم قبلا که از یکی گرفته بودم خیلی بازی خوبی بود تو سبک اسکاریم بود ولی مثل اسکایریم (اژدها و جادوگری این جور چیزا) نداشت یادمه اولش برای اموزش تو یه کمپ کوچیک رومی بودی اموزشارو بهت میدادن سوار اسب میشدی به سمت ادم های چوبی ضربه میزدی یه کلبه توی کمپ بود میتونستی لباسو چیزارو عوض کنی شمشیرو این جور چیزا تبر داشت نیزه داشت گرز داشت حتی میشد به یارای خودتم حمله کنی ولی تحت تعقیب یارای خودی میشدی یه سری مرداب داشت تو مپش توش تمساح بود میکشتیش متونستی پوست چیزاشو ور داری. میتونستی لباس دشمنتو بپوشی کفشو شنل زره همه چیز هم بود کلا بازیش حالت جهان باز داشت میگم سبکش شبیه به اسکایرم بود و open world گرافیکشم به تقریبا به همین اسکایریم هم میخورد یعنی نزدیک به اسکاریم بود کلا چیز مشتی بود کسی اسمشو بلد نیست ؟؟؟ اها یادم رفت سوم شخص بود بازیش تقریبا 7 8 سال پیشت بازیش کردم
انگار کپ اسکاریم با این تفاوت که اژدها جادو نژاد های غیر انسانی توش نبودن غیر از اینا کپ اسکاریم حتی گرافیکش ترو خدا اگه کسی میدونه اسمشو بگه
انگار کپ اسکاریم با این تفاوت که اژدها جادو نژاد های غیر انسانی توش نبودن غیر از اینا کپ اسکاریم حتی گرافیکش ترو خدا اگه کسی میدونه اسمشو بگه
آخرین ویرایش: