سلام. من دنبال یه بازی سبک جنگی هستم که قدیمی بود. جنگش شبیه ویتنام بود یعنی توی جنگل‌های استوایی شرق آسیا بود. طرف بیشتر اوقات تنها بود، ولی صحنه‌هایی بود که خلبان و افراد دیگه هم باشن، ولی تیمی نبود. داخلش می‌شد از انواع ادوات جنگی مثل هلیکوپتر، جیپ و قابق‌های تیوپی و ناو جنگی استفاده کرد. یکی از مراحلش که یادمه زیاد رفته بودم، تصرف یک جزیره بود که دست شورشی‌ها بود و این طرف ارتش با چند هلیکوپتر و قایق و تانک به سمت اون جزیره حرکت می‌کردن و وقتی کشته می‌شدی، از جزیرۀ کناری که محل استقرار ارتش بود رسپاون می‌شدی. اگه بازی‌ای شبیه این میشناسین لطفاً بگین.
شبیه این عکسی که می‌ذارم بود، ولی اسم بازی این عکس هست operation flashpoint اما اسم بازی رو که سرچ کردم صحنه‌های بازی‌ای که می‌کردم رو ندیدم توی عکس‌ها. نمی‌دونم نسخۀ متفاوتی از همینه و عکسش توی گوگل نیست یا کلا یه بازی دیگه‌ست.

Attachments

• pc-operation-flashpoint-goty-edition.png
    pc-operation-flashpoint-goty-edition.png
    743.9 KB · مشاهده: 5
ژانر بازی: ترسناک و ماجراجویی
حدودا بین سال 2000 تا 2010 در نظر میگیرم که بازی میکردم
بازی برای پلتفرم pc بود که نمیدونم در ویندوزxp بود یا 98
منوی بازی هم تاریک بود و فضای حیاط مانند یا بیرون بود درختی بود

بازی بود که حدود 20 سال پیش بازی میکردم که شمشیری بود و حالت بازی ترسناک و مجراجویی بود و یکی از مرحله هاشم داخل یه محیطی دایره شکلی بود که با عنکوب میجنگیدم که خوده شخصیت قابلیت تغییر به موجود شدن هم داشت

سلام. من دنبال یه بازی سبک جنگی هستم که قدیمی بود. جنگش شبیه ویتنام بود یعنی توی جنگل‌های استوایی شرق آسیا بود. طرف بیشتر اوقات تنها بود، ولی صحنه‌هایی بود که خلبان و افراد دیگه هم باشن، ولی تیمی نبود. داخلش می‌شد از انواع ادوات جنگی مثل هلیکوپتر، جیپ و قابق‌های تیوپی و ناو جنگی استفاده کرد. یکی از مراحلش که یادمه زیاد رفته بودم، تصرف یک جزیره بود که دست شورشی‌ها بود و این طرف ارتش با چند هلیکوپتر و قایق و تانک به سمت اون جزیره حرکت می‌کردن و وقتی کشته می‌شدی، از جزیرۀ کناری که محل استقرار ارتش بود رسپاون می‌شدی. اگه بازی‌ای شبیه این میشناسین لطفاً بگین.
شبیه این عکسی که می‌ذارم بود، ولی اسم بازی این عکس هست operation flashpoint اما اسم بازی رو که سرچ کردم صحنه‌های بازی‌ای که می‌کردم رو ندیدم توی عکس‌ها. نمی‌دونم نسخۀ متفاوتی از همینه و عکسش توی گوگل نیست یا کلا یه بازی دیگه‌ست.
از مجموعه دلتافورس نبود؟
مثلا Delta Force: Xtreme نسخه اول یا دوم؟

این ویدئو رو ببین که شبیه هیچکدوم از اینها بوده یا نه؟

• Like
Reactions: pouria.sh
سلام دوستان من قبلاً حدود۵یا۶سال پیش یک بازی میکردم که عکس دانلود برنامه یک اسکلت آبی که سرش رو پایین گرفته ویک کلاه روسرشه نصف صورتش معلوم بود داخل خود بازی هم اینطوری بود که۴یا۵نیرو تو داشتی وحریف هم۴یا۵تانیرو داشت ومرحله ای بود ممنون میشم بهم کمک کنید

با سلام و درود

من دنبال بازی کامپیوتری قدیمی تفنگی ترسناک مربوط به سال های قبل از ۲۰۰۸ هستم که نوع بازی اول شخص بود ، یکی از مراحلش که یادم مونده این بود که از داخل قبرستان وقتی رد میشدم ، اسکلت های زیادی از داخل قبرها بیرون می اومدند و شروع میکردن دنبال من دویدن تا با اره برقی منو بکشن، منم باید یا فرار می کردم یا با تفنگ های مسلسل و شات گان میزدم.
آخر این بازی هم یک قول خیلی بزرگی بود که داخل تالارها راه می رفت و من باید کلی با تیر و مسلسل می زدم تا بمیره و اونجا بازی تموم میشد.
تو آخرین مرحله دایره هایی رو زمین بود که داخلش وایمیسادم، جونم پر میشد.
اگر دوستان کسی بازی کرده اینو ممنون میشم بهم بگه

با سلام و درود

من دنبال بازی کامپیوتری قدیمی تفنگی ترسناک مربوط به سال های قبل از ۲۰۰۸ هستم که نوع بازی اول شخص بود ، یکی از مراحلش که یادم مونده این بود که از داخل قبرستان وقتی رد میشدم ، اسکلت های زیادی از داخل قبرها بیرون می اومدند و شروع میکردن دنبال من دویدن تا با اره برقی منو بکشن، منم باید یا فرار می کردم یا با تفنگ های مسلسل و شات گان میزدم.
آخر این بازی هم یک قول خیلی بزرگی بود که داخل تالارها راه می رفت و من باید کلی با تیر و مسلسل می زدم تا بمیره و اونجا بازی تموم میشد.
تو آخرین مرحله دایره هایی رو زمین بود که داخلش وایمیسادم، جونم پر میشد.
اگر دوستان کسی بازی کرده اینو ممنون میشم بهم بگه
میخوام بگم Sirius Sam هم میتونه باشه ولی مطمئن نیستم که دشمنهاش این شکلی بودن و خب تم ترسناک هم نداشت.
احتمالا یکی از Painkiller ها نبود؟

این رو ببین شاید بین نسخه های مجموعه پین کیلر باشه:

Evolution of Painkiller (2004-2012)​

• Like
سال نو بر همه پیران دنیای گیم مبارک باد
یه بازی رو قدیما بازی میکردم، شخصیت اصلی یه مرد بود که توی دوران جنگ سرد یا جنگ جهانی دوم وظیفه جاسوسی رو داشت، مثل سری هیتمن میتونستی لباس کسایی که میکشی رو بپوشی ، و مثل سری متال گیر میشد مخفیانه از پشت سر بری و دشمنا رو بکشی
اولین مرحله رو از وسطای یه جنگل شروع میکردی و بعدش وارد یه ویلا دو طبقه میشدی
توی هر مرحله هم باید یه سری اطلاعات میدزدیدی یا یسری دشمنا رو بکشی
مثل هیتمن بود ولی هیتمن نبود
کسی بازی رو یادشه؟

• Like
Reactions: m.d.makan
سال نو بر همه پیران دنیای گیم مبارک باد
یه بازی رو قدیما بازی میکردم، شخصیت اصلی یه مرد بود که توی دوران جنگ سرد یا جنگ جهانی دوم وظیفه جاسوسی رو داشت، مثل سری هیتمن میتونستی لباس کسایی که میکشی رو بپوشی ، و مثل سری متال گیر میشد مخفیانه از پشت سر بری و دشمنا رو بکشی
اولین مرحله رو از وسطای یه جنگل شروع میکردی و بعدش وارد یه ویلا دو طبقه میشدی
توی هر مرحله هم باید یه سری اطلاعات میدزدیدی یا یسری دشمنا رو بکشی
مثل هیتمن بود ولی هیتمن نبود
کسی بازی رو یادشه؟
با توجه به توضیحای شما، بازی مورد نظر احتمالاً Death to Spies یا یکی از نسخههای آن Death to Spies: Moment of Truth است. این بازی عناصر ریادی مشابه با **هیتمن** دارند (مانند تعویض لباس دشمن و استتار) و در دوران **جنگ جهانی دوم** یا **جنگ سرد** در جریان است. مراحل آن شامل نفوذ به پایگاههای دشمن، جمعآوری اطلاعات و حذف هدفها بهصورت مخفیانه است.

اگر اولین مرحله در جنگل شروع میشود و سپس به یک ویلا یا ساختمان دو طبقه میروی، این ویژگیها با Death to Spies همخوانی دارد.
چند نسخه داره، عکس‌اش رو نگاه کن تو نت ببین هموناست

با توجه به توضیحای شما، بازی مورد نظر احتمالاً Death to Spies یا یکی از نسخههای آن Death to Spies: Moment of Truth است. این بازی عناصر ریادی مشابه با **هیتمن** دارند (مانند تعویض لباس دشمن و استتار) و در دوران **جنگ جهانی دوم** یا **جنگ سرد** در جریان است. مراحل آن شامل نفوذ به پایگاههای دشمن، جمعآوری اطلاعات و حذف هدفها بهصورت مخفیانه است.

اگر اولین مرحله در جنگل شروع میشود و سپس به یک ویلا یا ساختمان دو طبقه میروی، این ویژگیها با Death to Spies همخوانی دارد.
چند نسخه داره، عکس‌اش رو نگاه کن تو نت ببین هموناست
احسنت (با تاکید زیاد)
نیس که بازی های مخفیانه رو سبک مورد علاقه میدونم این بازی هم از اونایی بود که بشدت بچگی ازش لذت بردم
سپاس فراوان

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
سلام رفقا
آقا من بچه که بودم یه بازی بود روی کامپیوتر بازی میکردم یه یارویی بود اولش فک کنم از آسمون داشت با یه سفینه سقوط میکرد بعد چتر نجاتشون باز میکنه و روی زمین فرود میاد. طرف یه شال گردن قرمز و بلند و اول بازی فقط یه کلت کلا داشت بازی 2 بعدی بود و یکی از باس فایت هاش یادمه با یه زنه ای باید می جنگیدیم که مو های زرد رنگ و بلند و یه اسلحه که لیزر بنفش میزد داشت و آخر سر که شکستش میدادیم میتونستیم اسلحه اش رو برداریم. بین مراحل بازی یسری ربات هم بودن که میتونستیم سوارشون بشیم، انمی های بازی هم دقیق یادم نیست ولی فک کنم انسان بودن
اگه بتونید کمکم کنید اسمشو پیدا کنم عالی میشه

سلام رفقا
آقا من بچه که بودم یه بازی بود روی کامپیوتر بازی میکردم یه یارویی بود اولش فک کنم از آسمون داشت با یه سفینه سقوط میکرد بعد چتر نجاتشون باز میکنه و روی زمین فرود میاد. طرف یه شال گردن قرمز و بلند و اول بازی فقط یه کلت کلا داشت بازی 2 بعدی بود و یکی از باس فایت هاش یادمه با یه زنه ای باید می جنگیدیم که مو های زرد رنگ و بلند و یه اسلحه که لیزر بنفش میزد داشت و آخر سر که شکستش میدادیم میتونستیم اسلحه اش رو برداریم. بین مراحل بازی یسری ربات هم بودن که میتونستیم سوارشون بشیم، انمی های بازی هم دقیق یادم نیست ولی فک کنم انسان بودن

سلام دوستان
جسارتا یه بازی برا مگادرایو بود شروع مرحله اول رو زمین بود بعد میومد داخل زیر زمین شخص اولش یه مسلسل داشت و داخل زیر زمین مثل لونه مورچه طبقه طبقه بود و دشمنا تا جایی که یادمه مثل خون آشام مانند بودن

سلام رفقا

سلام رفقا
سلام و درود
تنها بازی که به ذهنم میرسه بازی های قدیمی Metal Slug هست چرا
1- میگی شال قرمز داره ، شخصیت Marco rossiتو این بازی همیشه شال گردن قرمز داره
2- چطور نجات: تو بعضی مراحل بازی اول کاری با چطور نجات شروع میکنیم
3- بازی معمولا با کلت شروع میشه و در ادامه کلی سلاح دیگه میگیریم
4- در مراحل مختلف، رباتهای هست (مثل SV-001) که میتونیم سوار اونا بشیم و باهاشون دشمنا رو بکشیم

• Like
سلام دوستان
جسارتا یه بازی برا مگادرایو بود شروع مرحله اول رو زمین بود بعد میومد داخل زیر زمین شخص اولش یه مسلسل داشت و داخل زیر زمین مثل لونه مورچه طبقه طبقه بود و دشمنا تا جایی که یادمه مثل خون آشام مانند بودن
این توضیحات من رو یاد بازی Alien 3 انداخت. :دی

8d7f27_25Alien-3-MD-Weapons-Grenade-Launcher.png

با اینکه شاید ربطی نداشته باشه، ولی امتحانش ضرری نداره و یه نگاهی به این ویدیو بکن و شاید خودش باشه:

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or