کمک برای راه اندازی سرور MW2

سلام
یکی از بچه های میخواد یه سرور MW2 بزنه برای همین میخواد یه کاری کنه که پول سرور جورشه و مطمئن بشه که سرور رو که میزنه کسی میاد بازی کنه و پایه داشته باشه میخواستم سر شماری کنم ببینم کیا اینجا بازی میکنن تو این سرور که میخواد زده بشه !؟
لیست افراد پایه :دی
Xfire ID : Masoud69 MASOUD_MW2
Xfire ID : Salammm ™Alireza
Xfire ID : Amin47 Amin 47
bgs110110
manhatan
persiawar
hemat_gamer
mosimaxell
F! JeY
XFire ID: LEGENDARY110 zaco
XFire ID : (Amo0) tiger ice go to hell
XFire ID : veteranxxx veteran_gamer
xFire ID: mohamadhosein23 kaka-23

آخرین ویرایش:
من تقریبا هر شب میام. مشکلی هم با ماهی 5 هزار تومان نیست فقط میخوام وقتی که بازی میکنیم بدون LAG باشه. مشکلی رو این مسئله نیست ؟

یه سوال دیگه. سرور وقتی که ران بشه , هر کسی که بخواد میتونه خیلی راحت IP رو وارد کنه و وارد clan بشه , در اینصورت بچه های اصلی باید منتظر بمونن تا clan خالی بشه. این مورد رو چطور میشه حل کرد ؟

سلام بچه ها
ببین علیرضا جان میشه رو این سرور از آنتی چیت استفاده کرد؟
چون واقعا بازی کردن با یه مشت چیتر نوب که تو عمرشون همین یه بازیو بازی کردن حالم آدمو :-&میکنه
به نظر من یکی از مهمترین مسائل همینه

برای اینکه 10 نفر بدون لگ و مشکل بازی کنن پیشنهاد میدم سرور adsl رو از داتک بگیره!
اونم یک مگ پهنای باند! قول میدم پینگ بچه های تهران زیر 100 و ما شهرستانی ها زیر 150 باشه!
البته درصورتی که پینگ شما با یاهو زیر 320 باشه! اینجوری هست پینگتون؟
اصلا هر کی میاد شرکت کنه زود پینگشو با یاهو بگیره توی اینجا بنویسه چنده؟
برای این کار:
ویندوز 7 و ویستا:
توی ویندوز start رو باز کنید تایپ کنید cmd و اینتر رو بزنید!
بعدا توی پنجره ای که باز میشه اینو کپی پست کنید و اینتر بزنید ببینید چند میلی ثانیه میشه پینگتون:
ping www.yahoo.com -t
توی ویندوز xp هم استارت رو که زدید در قسمت run تایپ کنید!
.........
من الان با gprs ایرانسل تست کردم این پینگ رو داشتم:
شما 80 یا 100 تا ازین کمتر باشید بهتون قول میدم بدون لگ بازی کنید!
526a6a9b57b447efa3d4.png

یه سوال دیگه. سرور وقتی که ران بشه , هر کسی که بخواد میتونه خیلی راحت IP رو وارد کنه و وارد clan بشه , در اینصورت بچه های اصلی باید منتظر بمونن تا clan خالی بشه. این مورد رو چطور میشه حل کرد ؟
درسته! هر کسی میتونه join بشه ولی ما هرکسیو که عضو نباشه میندازیم بیرون! به همین راحتی!
سلام بچه ها
چون واقعا بازی کردن با یه مشت چیتر نوب که تو عمرشون همین یه بازیو بازی کردن حالم آدمو :-&میکنه
سلام علی جان!
خیر نمیشه فکر کنم! هرکی چیت بزنه کسی نفهمه منو شما که میفهمیم! 3 سوته برای همیشه اخراج میشه!
البته چیت لول آزاد هست! هرکی خواست بزنه مشکلی نداره!

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها

منم موافقم. یا از آنتی چیت استفاده بشه یا اینکه هرکسی که چیت زد بن بشه. اگه قراره دور هم جمع بشیم بهتره که حرفه ای بازی کنیم. لطفا اسم من رو هم به لیست اضافه کنید.
XFIRE : LEGENDARY110

برای اینکه 10 نفر بدون لگ و مشکل بازی کنن پیشنهاد میدم سرور adsl رو از داتک بگیره!
اونم یک مگ پهنای باند! قول میدم پینگ بچه های تهران زیر 100 و ما شهرستانی ها زیر 150 باشه!
البته درصورتی که پینگ شما با یاهو زیر 320 باشه! اینجوری هست پینگتون؟
اصلا هر کی میاد شرکت کنه زود پینگشو با یاهو بگیره توی اینجا بنویسه چنده؟
برای این کار:
ویندوز 7 و ویستا:
توی ویندوز start رو باز کنید تایپ کنید cmd و اینتر رو بزنید!
بعدا توی پنجره ای که باز میشه اینو کپی پست کنید و اینتر بزنید ببینید چند میلی ثانیه میشه پینگتون:
ping www.yahoo.com -t
توی ویندوز xp هم استارت رو که زدید در قسمت run تایپ کنید!

من فردا پینگم رو میگم. من 512K وایمکس ایرانسل دارم و خیلی راضیم. با ایرانی هایی که سرور قوی دارن , هر وقتی که بازی کردم هیچ مشکلی نداشتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or