کمک برای راه اندازی سرور MW2

سلام
یکی از بچه های میخواد یه سرور MW2 بزنه برای همین میخواد یه کاری کنه که پول سرور جورشه و مطمئن بشه که سرور رو که میزنه کسی میاد بازی کنه و پایه داشته باشه میخواستم سر شماری کنم ببینم کیا اینجا بازی میکنن تو این سرور که میخواد زده بشه !؟
لیست افراد پایه :دی
Xfire ID : Masoud69 MASOUD_MW2
Xfire ID : Salammm ™Alireza
Xfire ID : Amin47 Amin 47
bgs110110
manhatan
persiawar
hemat_gamer
mosimaxell
F! JeY
XFire ID: LEGENDARY110 zaco
XFire ID : (Amo0) tiger ice go to hell
XFire ID : veteranxxx veteran_gamer
xFire ID: mohamadhosein23 kaka-23

آخرین ویرایش:
یه سوتی دادیم ببین چیکار کردن!
یعنی شما میگید 1 مگ یا 2 مگ نامحدود بگیرم؟!!
قیمت خدا تومن میشه! برای همین محدود گرفتم!
نه بابا شوخی کردم خواستم یه ذره ناراحتیت کم شه . اگه ناراحت شدی ببخشید .
نه کلا گفتم اخه خداییش یه مقدار سر انگشتی حساب کنیم سرور بودنم بد مکافاتیه .:d کلی حجم کم میکنه و برات ضرر داره . واسه همین گفتم . انصافا بازی های انلاین اکثرشون نا محدود میخوان . اره درسته قیمت خیلی بالایی میخواد ولی اینجوری سرور بشی زود به زود حجم تموم میکنی .
ولی ای ولا از معدود افرادی هستی که دیدم همچین سرعت بالایی دارن واسه نتشون . خوراک بازیهای انلاینه :d . پنگ بالا بدبختی بالا .

راستی بازم اقا اگه ناراحت شدی شرمنده . خواستم شوخی کنم.

نه بابا شوخی کردم خواستم یه ذره ناراحتیت کم شه . اگه ناراحت شدی ببخشید .
نه کلا گفتم اخه خداییش یه مقدار سر انگشتی حساب کنیم سرور بودنم بد مکافاتیه .:d کلی حجم کم میکنه و برات ضرر داره . واسه همین گفتم . انصافا بازی های انلاین اکثرشون نا محدود میخوان . اره درسته قیمت خیلی بالایی میخواد ولی اینجوری سرور بشی زود به زود حجم تموم میکنی .
ولی ای ولا از معدود افرادی هستی که دیدم همچین سرعت بالایی دارن واسه نتشون . خوراک بازیهای انلاینه :d . پنگ بالا بدبختی بالا .

راستی بازم اقا اگه ناراحت شدی شرمنده . خواستم شوخی کنم.
ای بابا چرا همه فکر میکنن ناراحت شدم! :d
کوچیکتیم داداش این حرف هارو نزن.
اتفاقا خواستم یک مگ نامحدود بگیرم اما قیمت شد 300 تومن به بالا! :d
اونایی که وایمکس ایرانسل دارن و پینگشون با یاهو زیر 300 هست میتونند سرور خوبی باشن!
چون 1 مگ نامحدود رو میگیرن 80 تومن!
الانم چند شبه توی ایکسفایر آنلاین میشم کسی نیست تا سرور بزنم یه دست بازی کنیم!
به همین دلیل فقط با بچه های اورجینال بازی میکنم.
هم سطح بازی خیلی بالاتره و هم همه دوست و رفیق هستیم.

یه 14 نفری اومدن!
گفتم اعضای بازی سنتر بمونن بقیه برن بیرون شدیم 7 نفر!
یعنی کلا 7 نفر اینجا بازی میکنن؟ عجب!
:(
اگه من بودم میشدیم 8 نفر :( جام خالیه :دی
این خریدارای این لپتاپ هم وقت میگیرن هم تخفیف ! هیچ کس هم آخر نمیخره ! :|

منو حساب کردی؟؟؟

میگم یه کاری کنید که مشخص شه که کی از بازیسنتره
اول nick name یه (BC) بنویسیم!!!

مسعود جون خواستی سرور راه بندازی مثلا ظهرش اعلام کن که فلان ساعت شب یا فردا سرور ران میشه تا بچه ها بیان!!

آخرین ویرایش:
دوستان من در ایجاد سرور مشکل دارم اون هم اینکه وقتی وارد بازی میشم آی پی سرور رو به هر کی میدم تایم آوت میده و تو ایکس فایر هم آی پی من (سرور) رو نشون نمیده. در ضمن امکان Bridge کردن مودم هم برام وجود نداره چون در این صورت اینترنت هم بطور کامل قطع میشه و از کانکشن PPPoE ویندوز هم امکان اتصال ندارم. لطفا راهنمایی کنید هر کاری می‌کنم سرور به کامپیوترها Share نمیشه. در ضمن Port مربوط به بازی (28960) رو فوروارد و حالت Nat رو هم از داخل مودم فعال کردم ولی باز هم وقتی از ابزار باز و بسته بودن چک کردم پورت بسته بود و تو بازی هم باز Restriced نشون داده میشد. اگه کسی در این مورد آگاهی داره لطفا دریغ نکنه مودم من D-Link مدل 2640T هست.
با تشکر...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or