کمک برای راه اندازی سرور MW2

سلام
یکی از بچه های میخواد یه سرور MW2 بزنه برای همین میخواد یه کاری کنه که پول سرور جورشه و مطمئن بشه که سرور رو که میزنه کسی میاد بازی کنه و پایه داشته باشه میخواستم سر شماری کنم ببینم کیا اینجا بازی میکنن تو این سرور که میخواد زده بشه !؟
لیست افراد پایه :دی
Xfire ID : Masoud69 MASOUD_MW2
Xfire ID : Salammm ™Alireza
Xfire ID : Amin47 Amin 47
bgs110110
manhatan
persiawar
hemat_gamer
mosimaxell
F! JeY
XFire ID: LEGENDARY110 zaco
XFire ID : (Amo0) tiger ice go to hell
XFire ID : veteranxxx veteran_gamer
xFire ID: mohamadhosein23 kaka-23

آخرین ویرایش:
من الا تو بازی find match میزنم اما چون پینگ زیاده نمیتونه پیدا کنه شما ها چطوری میرین سرور

آره من این جوری عمل می کنم ولی وصل نمیشه کمک کنید:((
http://www.iranianmw2.blogsky.com/1389/06/19/post-17/

از ساعت 4 تا حالا یه بار تونستم با خارجی ها بازی کنم یا پیدا نمی کنه یا connection time out میشه

راستی مگه شما سرور نخریده بودی ؟ پس دیگه این جریان پهنای باند و ... چیه !
سرور خریدم اما 1 ریال هم بابتش به من ندادن!
امشب هم بیاید ببینم وضعیت چه جوریه! اگه حداقل پول حجم رو نتونم دربیام که سرور نمیزنم!
خلاصه امشب ساعت 2 هرکی خواست بیاد برای عموم آزاد هست امشب! ;):d

من الا تو بازی find match میزنم اما چون پینگ زیاده نمیتونه پیدا کنه شما ها چطوری میرین سرور
من تا صبح کمتر از 3 دقیقه پیدا میکردم اما الان 10 ساعت هم صبر کنم دیگه هیچ سروری پیدا نمیکنه جریان چیه ؟

آره من این جوری عمل می کنم ولی وصل نمیشه کمک کنید:((

مگه شما سرور ندارید؟ :d :))
...................
نکات مهم:
1- 6 نفر از بچه ها اومدن و توی سرور بازی کردیم و از لحاظ پینگ و لگ مشکلی نداشتن و وضعیتشون سبز بود!
2- امشب بازی در ساعات دانلود رایگان انجام میشه! پس اگه پینگتون سبز نبود مشکل از من نی!
3- سرور تمام نقشه های جدید رو داره! پس همه رو بگیرید! تا دچار مشکل نشید!
4- هزینه سرور ماهیانه حداقل 54 تومن میشه! اگه پرداخت نشه سرور داون میشه!

مشکلی نیست منکه سهم خودم رو میدم ! فقط من متوجه نمیشم مگه سرور نباید 24 ساعته بالا باشه ؟ پس چرا میگی از ساعت 8 تا 2 فقط ؟ قبلا آخه من هر وقت تو ایکس فایر میرفتم سرور MW1 آنلاین بود اسمش هم فکر کنم CODTehran بود اگه بشه یه سرور مثل این 24 ساعته آن باشه خیلی خوبه !

سرور پولی هم نباشه فقط کسانی که اول پول برای راه اندازی سرور میدن ادمین های سرور بشن ولی بقیه بتونن مجانی بازی کنن ! چون اگه پولی بشه نهایت 10-15 نفر هم پول بدن بازم سرور همیشه خالیه ...

اتفاقا اگه پول بدن 24 ساعته آنلاین میشن! هنوز این ملتو نشناحتی؟ :d
سرور توی cod4 با cod6 فرق داره! نمیشه 24 ساعته زد! اون سرور رو هم isp ها میزنن! مثل شاتل!

اینهمه رو مخم راه رفتین و تاپیک زدید آخرش 5 نفر اومدین؟
پینگ همه خوب بود بجز galaxy که متاسفانه نتونست بازی کنه! پینگش با یاهو بالا بود! نزدیک 2000 !!
اما بقیه هیچ مشکلی نداشتن و راحت بازی کردن و راضی بودن!
....
ای خداااااا! هیچوقت یه همچین چیزی ندیده بودم! یدونه emergency air drop زدم برام چی آورد خوبه؟
1. سنتری گان
2. پریداتور
3. چاپر!
4. ac130
باورتون میشه؟ یکی از بچه ها گفت چیت زدی! :d :)) ازش فیلم هم گرفتم!
.....

d1bd9f354a7742c18cdd.png

e4a02682d12e4fb798db.png

من امشب واقعا بدشانسی آوردم . 1 ماهه سرعت دانلودم خوبه و غروب هم تو سرورهای خارجی پینگم زیر 400 بود اما دقیقا همین امشب پینگم رفت بالا 2000 که متاسفانه موفق نشدم بازی کنم ...

میبینم همه واسه پیدا کردن آی پی دارن سرو کله میشکنن:wallbash:
کافیه تو این کلن ثبت نام کنید تا به کسانی که mw2 آنلاین بازی میکنن وصل شید>:d<
در ضمن مسعود جان شما هر وقت 9v9 یعنی 18 نفره سرورت بدونه مشکل کار کرد اون موقع به فکر سرور دائم باش.http://www.xfire.com/clans/iranianmw2/

حق با تو مهدی جان.
دیگه با پینگ زیر 250 و 150 تا دانلود و 60 تا آپلود نکشه دیگه با چی میکشه؟

از فردا هم از سرور خبری نی! مثل اینکه بچه ها رفتن مدرسه! لول! :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or