کمک برای اتصال ریموت به ویندوز در Virtual Machine از شبکه خارجی ( آی پی های مختلف و..

Silent Storm

کاربر سایت
با سلام
من یه سرور دارم ( کیس سرور مربوط به شبکه داخلی شرکت هست ) که روش VM ware نصب کردم و روی این وی ام ویر یه ویندوز سرور 2003 نصب کردم . حالا میخوام مثلا از یه شبکه خارجی یا یه شهر دیگه به این سرور 2003 ریموت بزنم باید چه کار کنم ؟ تنظیمات NAT یا port forwarding داره ؟ یا از طریق دیگه ای میشه این کارو انجام داد ؟
ممنون میشم دوستان کمک کنن.

من به شما استفاده از نرم افزار teamviewer رو توصیه می کنم ولی اگر بخواهی از خارج شبکه ریموت بزنی باید اول یک ip پابلیک اجازه کنی. ماهیانه 5 تومنه. این Ip می شه واسه روتر شما. بعد داخل nat باید در خواست های ریموت رو فورارد کنی به سرور. در کل دنگ و فنگش زیاده همون teamviewer بریزی بهتره!

تیم ویور که بچه بازیه :d یه چیز stable میخام. در کل مشکلم حل شد . سیستم دوتا کارت شبکه داشت به اون یکی مودم زدم و DMZ کانفیگ کردمو یه آی پی public . الان راحت ریموت میزنم .

اتفاقا اشتباه نکن بستگی به خود طرف داره بحث بچه بازی نیست راحتی کار مهمه، مثال می زنم شما می تونی روتر رو با command کانفیگ کنی می تونی از رابط کاربریش استفاده کنی مهم اینه شما کار خودت رو راحت کنی و به هدفت برسی ;)

Sent from my Xperia Pro using Tapatalk 2

اتفاقا اشتباه نکن بستگی به خود طرف داره بحث بچه بازی نیست راحتی کار مهمه، مثال می زنم شما می تونی روتر رو با command کانفیگ کنی می تونی از رابط کاربریش استفاده کنی مهم اینه شما کار خودت رو راحت کنی و به هدفت برسی ;)

Sent from my Xperia Pro using Tapatalk 2

حرف شما کاملا درسته دوست عزیز . ولی وقتی طرف مقابلت تنظیم مقرراته راحتی و سختی مهم نیست ... به ساز اونا باید برقصی...!!! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or