Fu11 GAME کاربر سایت Sep 12, 2011 #16 دوستان من میخوام 2 تا ps3 اسلیم رو به هم با لن وصل کنم و بازی ردو بدل کنیم میشه؟چطوری؟ ممنون
Fu11 GAME کاربر سایت Sep 14, 2011 #17 نوشته شده توسط Fu11 GAME: دوستان من میخوام 2 تا ps3 اسلیم رو به هم با لن وصل کنم و بازی ردو بدل کنیم میشه؟چطوری؟ ممنون بیشتر... کسی نیس جواب بده چطوری میتونم از ps3 رفیقم چندتا بازی بریزم تو هارد ps3 خودم؟بدون استفاده از هارد و مموری
نوشته شده توسط Fu11 GAME: دوستان من میخوام 2 تا ps3 اسلیم رو به هم با لن وصل کنم و بازی ردو بدل کنیم میشه؟چطوری؟ ممنون بیشتر... کسی نیس جواب بده چطوری میتونم از ps3 رفیقم چندتا بازی بریزم تو هارد ps3 خودم؟بدون استفاده از هارد و مموری
Mehrdad کاربر سایت Sep 14, 2011 #18 نوشته شده توسط Fu11 GAME: کسی نیس جواب بده چطوری میتونم از ps3 رفیقم چندتا بازی بریزم تو هارد ps3 خودم؟بدون استفاده از هارد و مموری بیشتر... نه نمی شه . چون ps3 چنین قابلیتی نداره که بخواد فایل های pkg رو انتقال بده.
نوشته شده توسط Fu11 GAME: کسی نیس جواب بده چطوری میتونم از ps3 رفیقم چندتا بازی بریزم تو هارد ps3 خودم؟بدون استفاده از هارد و مموری بیشتر... نه نمی شه . چون ps3 چنین قابلیتی نداره که بخواد فایل های pkg رو انتقال بده.