DotPy کاربر سایت Nov 16, 2012 #16 اگر سوال امنیتی و تاریخ تولد رو بدونی میتونب ریستور کنی با پشتیبانی صحبت کن.
B butdaaaad کاربر سایت Nov 16, 2012 #18 نوشته شده توسط saeed0c: عحب. ea اصلا پاسخگو نیست. خیلی با این مسئله حال می کنم. ریلکس بیشتر... مقصر شما هم هستی رو چه تضمینی اکانت گرفتید فقط با user pass?از کسی که گرفتید بقیه اطلاعات اکانت رو هم باید بگیرید.
نوشته شده توسط saeed0c: عحب. ea اصلا پاسخگو نیست. خیلی با این مسئله حال می کنم. ریلکس بیشتر... مقصر شما هم هستی رو چه تضمینی اکانت گرفتید فقط با user pass?از کسی که گرفتید بقیه اطلاعات اکانت رو هم باید بگیرید.
em0h0tb0y کاربر سایت Nov 16, 2012 #19 اکانتی که از دوستت گرفتی روس بود ؟ چطور ایمیل رو تغییر نداری آخه ؟ ایمیلی که باهاش وارد میشدی چی بود بده به من تست کنم شاید فقط رمز رو عوض کرده و ایمیل هنوز همون قبلیه ...
اکانتی که از دوستت گرفتی روس بود ؟ چطور ایمیل رو تغییر نداری آخه ؟ ایمیلی که باهاش وارد میشدی چی بود بده به من تست کنم شاید فقط رمز رو عوض کرده و ایمیل هنوز همون قبلیه ...
James Bond کاربر سایت Nov 17, 2012 #20 ماله یکی دیگه از دوستان هم اینجوری شده تو تاپیک فیفا 13 گفته بود ، مالش عین شما شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ماله یکی دیگه از دوستان هم اینجوری شده تو تاپیک فیفا 13 گفته بود ، مالش عین شما شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!