A amirsoofi کاربر سایت Jun 22, 2012 #1 سلام بچه ها هرکی خواست کمپین gears of war 3 بیاد 3 یا 4 نفره بریم که اچیومنت های insane یا hardcore رو باهم بگیریم، گیمرتگ من : Amir Soofi وقت بازی هم همینجا یا تو لایو باهم ردیف میکنیم
سلام بچه ها هرکی خواست کمپین gears of war 3 بیاد 3 یا 4 نفره بریم که اچیومنت های insane یا hardcore رو باهم بگیریم، گیمرتگ من : Amir Soofi وقت بازی هم همینجا یا تو لایو باهم ردیف میکنیم
sash2020 کاربر سایت Jun 22, 2012 #5 نوشته شده توسط jaki: من اکانتم گلد نیست دیگه نمیتونم بازی کنم؟ بیشتر... نه،نمی تونی
jondollah کاربر سایت Jun 22, 2012 #9 نوشته شده توسط shahin wilson2: آخه گیرز آف وار هم شد بازی؟ بیشتر...
гадюка کاربر سایت Jun 23, 2012 #11 نوشته شده توسط shahin wilson2: آخه گیرز آف وار هم شد بازی؟ بیشتر... لطفا اسپم ندید عزیز.
A amirsoofi کاربر سایت Jun 23, 2012 #13 به همون اندازه که بازی بدی دقیقا مثل خودته ناراحتی از تاپیک برو بیرون مجبورت نکرده کسی بیای پست بدی
S sharki123 کاربر سایت Jun 23, 2012 #14 انتقاد پذیر باش از مدیران خواهش میکنم این تاپیک رو ببندن چون انتقاد پذیر نیستن
Wrath OF Joker کاربر سایت Jun 23, 2012 #15 الان صداشون میکنم که واست ببندن درشو ... ! ------ دوستان اگه میتونن تا 2 هفته دیگه صبر کنن :d که منم امتحانامو بدم و ملحق بشم بهتون واسه 4 نفره !
الان صداشون میکنم که واست ببندن درشو ... ! ------ دوستان اگه میتونن تا 2 هفته دیگه صبر کنن :d که منم امتحانامو بدم و ملحق بشم بهتون واسه 4 نفره !