کمپین 20000 امضا | درخواست عرضه Bayonetta بر روی PC

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
سال 2009 و عرضه عنوان موفقی چون Bayonetta، بسیاری از PC گیمرها را در انتظار تایید نسخه PC این عنوان گذاشت اما سر و صداهای ایجاد شده در نهایت به خاموشی سپرده شد.

عرضه عنوان بعدی از استودیو معروف Platinum Games، یعنی Vanquish، و همچنین بازار فروش خوب عناوین سبک Shooter بر روی سرویس Steam، بسیاری را بر این فکر داشت که این بار نسخه PC در کار خواهد بود اما در نهایت ناباوری، این بار نیز کمپانی Sega از انجام این کار خودداری کرد.

حال پس از گذشت تقریبا 4 سال از عرضه عناوینی چون Bayonetta و Vanquish، و در پی رشد روز افزون سرویس Steam و همچنین فروش نرم افزار و بازی، صد البته فروش بالا و موفقیت عنوان Metal Gear Rising: Revengeance و علاقه مندی ناشران ژاپنی به این سرویس، بار دیگر سبب آن شد که PC گیمرها در NeoGaf جمع شوند و بار دیگر تلاش خود را در این زمینه به کار گیرند. بر طبق گفته های JP Kellams، از تهیه کنندگان Platinum Games، آن ها هیچ گونه مشکلی برای عرضه عناوین خود بر روی پلتفرم PC نخواهند داشت اما تصمیم گیری با اجرای این کار بر عهده ناشرین خواهد بود.

به همین خاطر با هماهنگی های انجام شده با FaRd!N عزیز، تصمیم گرفته شد اطلاع رسانی در سطح وسیع تری انجام شود.

در صورت موفقیت این کمپین، به نقل از ادمین فروم Sega، وی مراتب را به مسئولین Sega خواهد رساند:
Happy to see this thread is still running. Was wondering if there was ever a move to a distinct title or shorter list of titles that I could point back to.

I followed up with folks inside SEGA and let them know about the push. No official update or anything, but figured you should know it's been put out there.

طومار

لینک تاپیک Neogaf

چه فایده وقتی که نصف تعداد امضاها فروش نکنه.!
شما ریاد ناراحت نباش! اگه طمع نکنن و قیمت مناسبی روی بازی بذارن و از همه مهم تر یه پورت تمیز تحویل ملت بدن سود میکنن خوب هم میکنن دقیقا مثل کاری که Remedy با Alan Wake کرد و ظرف 48 ساعت تمامی هزینه های که خرج نسخه PC کرد درآورد!

چه فایده وقتی که نصف تعداد امضاها فروش نکنه.!

همیشه بیش از تعداد امضاها فروخته اکثر بازی های خوب نزدیک یا بیش از 1 ملیون می فروشن روی pc که با توجه به هزینه ی پایین یک پرت و اینکه لازم نیست به کسی باج بدی بازم سوده به علاوه فن های بیشتری هم تولید می کنه

این امضاها فایده نداره. تیم سازنده ی بازی اگه بخواد برای Pc بسازه این کارو میکنه اگر نه کاری به امضا اینا ندارن. :|

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

این امضاها فایده نداره. تیم سازنده ی بازی اگه بخواد برای Pc بسازه این کارو میکنه اگر نه کاری به امضا اینا ندارن. :|

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
اتفاقا خیلی تاثیر داره! خیلی زیاد!
لابد تو هم با GTA V مقایسه کردی؟ :دی
Dark souls و The Division هم اگه امضاها نبود اصلا واسه PC تایید نمیشدن!

منم امضا کردم :bighug:
ای شا الله بیاد.
امضاها باعث شد DarkSouls رو PC بیاد، و با وجود پورت بدی که داشت ولی خوب فروخت رو PC . باعث شد لید DarkSouls 2 هم PC بشه.
ای شا الله این امضا به نتیجه برسه

تو مگه اینا رو قبلاً بازی نکردی؟ چرا اینقدر منتظر هستی تا واسه PC هم منتشر شن؟ :d

8000 زیاده ؟ باید چقدر باشه تا مطمئن بشیم که سگا انجام میده منظورم رای هست مرسی بابته لینک همه رو چک کردم و لذت میبردم مرسی بیا یغلم :bighug:

تو مگه اینا رو قبلاً بازی نکردی؟ چرا اینقدر منتظر هستی تا واسه PC هم منتشر شن؟ :d

چرا :دی من با اینا زندگی کردم :دی من فقط میخوام سگا دوباره به سری Bayonetta توجه کنه و متوجه بشه demand وجود داره برای این سری. چون فکر نکنم نینتندو بعد از Bayo 2 دوباره بخواد یه شماره دیگه رو هم fund کنه. (شاید اگه اتفاقات Bayo 2 بعد از عرضه TW101 اتفاق می افتاد اصلا نینتندو Bayo 2 رو پابلیش نمی کرد.) تنها امیدم به سگاست که شاید این سری تو آینده ادامه پیدا کنه و با شکست تجاری Bayo 2 نمیره.

8000 زیاده ؟ باید چقدر باشه تا مطمئن بشیم که سگا انجام میده
آره نسبتا زیاده تو این مدت کوتاه. تقریبا هر روز 1000 امضا داشتیم.

نمی دونم عدد خاصی وجود نداره که بگیم بعد از رسیدن به اون عدد سگا حتما بازی ها رو پورت می کنه :دی ولی اگه بتونیم به 10000 امضا برسیم به نظر من حداقل توجه سگا رو کاملا جلب می کنیم. (نظر شخصیمه)

البته ناگفته نماند این کرم رو همین مرتضی تو وجود من انداخت و خودش اولین کسی بود که از این درخواست و طومار و کمپین توییتر خبر داد:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or