شایعه کمپانی Lite-on در حال ساخت درایو Blu-ray برای Xbox 360 ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Naughty Kitty

کاربر سایت
دوباره شایعه اومدن Xbox 360 با درایو داخلی Blu-ray داغ شده؛ این بار شرکت Lite-on که الان ساخت DVD-Rom کنسول مایکروسافت رو بعهده داره؛ گویا در حال ساخت درایو داخلی Blu-ray برای 360 هستش!

xbox_360-blu-ray-integrated.jpg

Lite-on فعلا از اظهار نظر در این باره خودداری کرده. گفته میشه که این درایوها از نیمه دوم سال 2008 به مایکروسافت تحویل داده میشه...

مایکروسافت چندی پیش هر گونه استفاده از Blu-ray رو در Xbox 360 به کلی رد کرده بود...

[لینک]

اقای امینی مشکل شما این هست که نمی خواهی قبول کنی که وجود DVD در 360 یک ضعف هست و هی میخواهی به خودت بقبولونی که یک سیاست از سویه مایکروسافت هست.

تعصب بیش از حد شما باعث شده که بازی های که بر روی 360 در 3 یا 4 دیسک عرضه میشن رو نبینی یا وقتی که می گن MGS4 تا 25 گیگ جا اشغال می کنه فکر می کنید که دارن بازیشون رو گنده می کنند و ... یا وقتی که گفته می شه که فقط حجم یک مرحله ناقص از بازی KZ2 دو گیگ جا اشغال کرده فکر می کنید که الکی هست و یا بازم وقتی که رسما اعلام بیشه به خاطر فضای زیاد BD بازی PES9 دارای مزامین بیشتر از ورژن 360 هست و هزاران یا دیگه رو نبینید و وقتی به صراحت اعلام میشه یک بازی به علت حجم زیاد BD در انحصار PS3 هست فکر می کنید که این یک بازی TE هست این حرف ها هم فقط تبلیغات!!

ببین دوست عزیز اگه فضا برای بازی های 360 کم بیاد و باعث کاهش کیفیت آنها بشه مطمئن باش اولین نفری که ضرر می کنه من و شما هستیم.
من خودم یکی از طرفداران NG2 هستم.اگر مثلا به دلیل فضای کم دیسک های 360 این بازی ان چیزی که میتونست باشه, نشه اولین نفری که این وسط ضربه میخوره من + طرفداران این بازی هستیم نه مایکروسافت.
پس جوری صحبت نکن که انگار من اینجا منتظر نشستم که بازی ها بر روی دیسک های 360 جا نشن و همشون نیمه کاره و ضایع از آب در بیان.
من فقط حرفم این هست که واقعیت رو نگاه کنیم و هی الکی دوستان اصرار نکنند که BD مزیت خاصی نیست و ...

اقای امینی مشکل شما این هست که نمی خواهی قبول کنی که وجود DVD در 360 یک ضعف هست و هی میخواهی به خودت بقبولونی که یک سیاست از سویه مایکروسافت هست.
:laughing:
ضعف!!؟
چجور وقتی اینهمه بازی روی Dvd9 عرضه میشه میگی ضعف؟
اگه ضعف بود که اینهمه بازیهای دندون شکن مثل Gta (مخصوصا که کلی فضا اشغال میکنه) یا Bioshock که یک بازی Rpg ــه یا خیلی های دیگه که لازم نیست بگم و خودت هم میدونی که منتشر نمیشدن!
مثلا همین GRAW2 زمانی که منتشر شد روی Dvd9 و 360 بود،چند ماه بعد واسه Ps3 منتشر شد با همون گرافیک با همون جزئیات،ولی حجمش فضایی بود سر به فلک میزد! چرا؟ چرا بخاطر چند تا تغییر جزئی به بازی باید چیزی حدود 15 گیگ به فضای بازی اضافه بشه؟! (این بازی رو مثال زدم چون خودم دیدم)
جالبه که شمام خوشحال میشی حجم بازی بالای 20 گیگ بوده و همینطور میای از حق BD دفاع میکنی!
درسته BD الان یک فرمت قالبه ولی هنوز بازیها روی همون Dvd9 میتونن جا بشن فقط کافیه خود شرکت سازنده بخواد.جزء اون 2-3 تا بازی که روی چندتا Dvd9 عرضه شدن عنوان دیگه ای نبوده و خیلی از بازیهای دیگه هم بودن که حجم بالایی باید داشته بودن ولی نداشتن و این کاملا سهل انگاریه شرکت سازنده رو نشون میده! (متاسقانه من هر چی بگم فایده نداره!)
تعصب بیش از حد شما باعث شده که بازی های که بر روی 360 در 3 یا 4 دیسک عرضه میشن رو نبینی
بله اتفاقا من اون بازیهایی رو که توی چند تا Dvd عرضه شدن رو دیدم و بالا هم توضیج دادم ولی مثل اینکه اون چند صد تا بازی رو که روی یک Dvd9 عرضه شده رو ندیدی و این نشون دهنده تعصب بیش از حد شماست که توی Tokyo به سر میبرین!!
یا وقتی که می گن MGS4 تا 25 گیگ جا اشغال می کنه فکر می کنید که دارن بازیشون رو گنده می کنند و ... یا وقتی که گفته می شه که فقط حجم یک مرحله ناقص از بازی KZ2 دو گیگ جا اشغال کرده فکر می کنید که الکی هست
حالا بنظرت این حرفی که شما زدی با عقل خودت جور در اومد؟
KZ2 یک مرحله "ناقصش" 2 گیگ فضا اشغال کرده!! عجب!!!
اگه 2گیگ اشغال نشه که BD پر نمیشه ...

بقیه صحبت هاتم چیزی نیست که ارزش بحث کردن داشته باشه ..

درود ب همه
یک یاد اوری کوچولو داشته باشیم بد نیست.

Mass Effect، حجم حدود 7 گیگ، بالای 30 ساعت گیم پلی مفید.
Bioshock، حدود 7 گیگ، بالای 15 ساعت گیم پلی.
Oblivion، حدودا 7 گیگ، بالای 200 ساعت گیم پلی بدون بسته های الحاقی.
Assassin's CREED، حدود 7 گیگ، بالای 15 ساعت گیم پلی.
The orange Box، حدود 7 گیگ، بالای 50 ساعت گیم پلی.
و تا چند وقت دیگه Fable 2 که بیشتر از 7 8 گیگ نخواد بود عرضه میشه حدودا با N ساعت گیم پلی. یکم بعدش Fallout3 عرضه میشه... این یکی رو بیخیال :biggrin1:. بعد Super Mario Galaxy و GTA IV و Legend of Zelda: TP و .. روی DVD9 عرضه شدن و میشن.

U: DF بالای 20 گیگ حجم، 7 ساعت گیم پلی.
HS، بالای 20 گیگ، 7 ساعت گیم پلی.
LAIR بالای 20 گیگ، حدود 10 ساعت گیم پلی ( که بخاطر ضعف وحشتناکش بود وگرنه این هم 7 8 ساعت بیشتر نیست )
R&C: ToD، بالای 20 گیگ حجم، 7 8 ساعت گیم پلی.

نتیجه اخلاقیش هم پای خودت، امیدوارم مشکل "حجم" حل بشه براتون Cloud Strife جون.

پ.ن. راستی به بازی نسل قبلی هست به اسم The legend of Zelda: Wind Waker با حجم 1 گیگ و 300 مگابایت که میتونی یه از دوستای ژاپنیت بپرسی چند ساعت گیم پلی داره!.
پ.ن.2. حرف از اضافات Pro Evolution Soccer 2008 در ویرایش ps3 شد، گفتم میانگین امتیازاتشون رو بدونی بد نباشه. درضمن هیچ شرکتی نمیاد فرق بین نسخه های بازیش بگذاره و به فروش اون بازی روی پلتفرم های دیگه ضربه بزنه.
Pro Evolution Soccer 2008 Xbox 360 75.7%
Pro Evolution Soccer 2008 PlayStation 3 73.7%
ظاهرا "اضافات" کمکی نکرده :biggrin1:.

آخرین ویرایش:
بیخودی دعوا نکنید:cheesygriفعلا که مایکروسافت ساخت BD drive برای 360 رو توسط Lite-On تکذیب کرد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or